Ασφάλεια Υγείας

SEO Web Content Viewer

Portlet Content

Καλωσήρθατε στο Blog της Interamerican

Web Content Viewer

Portlet Content
Ασφάλεια Υγείας 28 November 2023
10 λόγοι για να επιλέξετε την ιδιωτική ασφάλιση υγείας για το παιδί σας
Η φροντίδα της υγείας των παιδιών μας αποτελεί αναμφίβολα μία από τις σημαντικότερες προτεραιότητες ως γονείς. Όταν πρόκειται για την ευεξία των παιδιών, δεν υπάρχει αμφιβολία ότι επιθυμούμε το καλύτερο. Η ιδιωτική ασφάλιση υγείας έρχεται να προσφέρει μια σειρά από υπηρεσίες και πλεονεκτήματα που μπορούν να καθορίσουν την ποιότητα της φροντίδας που λαμβάνουν.
Ασφάλεια Υγείας 02 November 2023
Ματιές στην υγεία: Η Άμεση Ιατρική Βοήθεια
H Άμεση Ιατρική Βοήθεια της Interamerican φτάνει σ’ εσάς με μία κλήση σε έναν αριθμό. Γραμμή Υγείας 1010. Με αυτό το τηλέφωνο συνομιλείτε με ιατρό, λαμβάνετε οδηγίες πρώτων βοηθειών και αναθέτετε το συντονισμό της υγειονομικής σας μεταφοράς από όποιο σημείο του πλανήτη κι αν βρίσκεστε. Τι σημαίνουν όμως όλα αυτά σε πραγματικές καταστάσεις; Σε αυτό το άρθρο, θα δείτε ορισμένα παραδείγματα που καταδεικνύουν την αξία αυτής της μοναδικής υπηρεσίας.
Ασφάλεια Υγείας 06 September 2023
Bewell: Η ασφαλιστική λύση που μεριμνά για κάθε παιδί της οικογένειας
Στη σημερινή εποχή πολλές οικογένειες μπορούν να ασφαλίσουν ένα παιδί, ενώ δυσκολεύονται οικονομικά για την ασφάλιση του δευτέρου. Μία κοινωνικά ενήμερη και ευαισθητοποιημένη ασφαλιστική εταιρεία πρέπει να μπορεί να προσφέρει λύσεις για την ασφάλιση κάθε παιδιού. Σε αυτό το άρθρο θα δείτε πως μπορείτε να ασφαλίσετε και τα 2 παιδιά στο ασφάλιστρο του ενός, χωρίς να «χάσετε» καλύψεις.
Ασφάλεια Υγείας 01 June 2023
Η ασφάλιση υγείας καλύπτει πλήρως περιστατικά καρκίνου, εγκεφαλικού και καρδιαγγειακές παθήσεις
Δεν θέλουμε ούτε να τα ακούμε. Πόσο μάλλον να τα ζήσουμε. Ωστόσο τα σοβαρά περιστατικά υγείας αποτελούν πραγματικότητα. Σε αυτό το άρθρο θα μάθετε περισσότερα για τις σοβαρές ασθένειες και τις καλύψεις του προγράμματος υγείας bewell της Interamerican, μέσα από αληθινές ιστορίες. Θα βρείτε ακόμα links για υλικό πρόληψης που διαχρονικά έχουμε δημιουργήσει για εσάς.
Ασφάλεια Υγείας 01 February 2023
Ασφάλεια Υγείας Bewell: Σύμμαχος ζωής ενάντια στον καρκίνο
1 στα 3 περιστατικά καρκίνου μπορούν να προληφθούν, σύμφωνα με τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας, αν βελτιώσουμε την ποιότητα ζωής μας. Άλλα, εφόσον διαγνωστούν εγκαίρως, μπορούν να αντιμετωπιστούν και τελικά να θεραπευτούν.
Ασφάλεια Υγείας 03 October 2022
Προνόμια Νοσηλείας: Μειώστε σημαντικά τη συμμετοχή σας, σε περίπτωση νοσηλείας
Όταν βρισκόμαστε αντιμέτωποι με ένα θέμα υγείας, είναι κρίσιμο να εστιάσουμε την προσοχή και την ενέργειά μας στην πρόοδο της υγείας μας και όχι στο πώς θα καλυφθεί το κόστος για την αποκατάστασή της.
Ασφάλεια Υγείας 27 July 2022
Άμεση Ιατρική Βοήθεια: Από τα απλά στα δύσκολα περιστατικά, πάντα δίπλα στον άνθρωπο
Η αποστολή και ο σκοπός της Άμεσης Ιατρικής Βοήθειας είναι να βρίσκεται κάθε μέρα, όλο το 24ωρο, με όλες τις της δυνάμεις δίπλα στους ασφαλισμένους της Interamerican. “ Έχουμε να διαχειριστούμε το έκτακτο που θα συμβεί και δεν έχει υπολογίσει ο πελάτης μας.
Ασφάλεια Υγείας 13 July 2022
Μία ματιά στη δουλειά της Άμεσης Ιατρικής Βοήθειας, με αφορμή τα 30α της γενέθλια
Φέτος η Άμεση Ιατρική Βοήθεια της Interamerican γιορτάζει τα 30 χρόνια από τη λειτουργία της. Μέσα σε αυτά τα χρόνια, εξυπηρετήσαμε πάνω από 1 εκατομμύριο περιστατικά, εκ των οποίων πάνω από 5.000 επείγουσες αερομεταφορές και πάνω από 130.000 μεταφορές με ασθενοφόρο.
Ασφάλεια Υγείας 06 July 2022
Προνόμια Νοσηλείας: Έμπρακτα δίπλα σε εσάς και το παιδί σας
Κάθε γονιός, όταν έρχεται αντιμέτωπος με το ενδεχόμενο νοσηλείας του παιδιού του, δοκιμάζεται και αγωνιά για την πρόοδο της υγείας του. Για να μην αποτελέσει πρόσθετο άγχος το πώς θα καλυφθεί η συμμετοχή του παιδιού σας στα έξοδα της νοσηλείας του, στην INTERAMERICAN δημιουργήσαμε τα Προνόμια Νοσηλείας

Web Content Viewer

Portlet Content
Complementary Content
${loading}