Πληροφορίες Άρθρου

Web Content Viewer

Portlet Content
Ασφάλεια Υγείας 28.11.2023 4 λεπτά

10 λόγοι για να επιλέξετε την ιδιωτική ασφάλιση υγείας για το παιδί σας

Η φροντίδα της υγείας των παιδιών μας αποτελεί αναμφίβολα μία από τις σημαντικότερες προτεραιότητες ως γονείς. Όταν πρόκειται για την ευεξία των παιδιών, δεν υπάρχει αμφιβολία ότι επιθυμούμε το καλύτερο. Η ιδιωτική ασφάλιση υγείας έρχεται να προσφέρει μια σειρά από υπηρεσίες και πλεονεκτήματα που μπορούν να καθορίσουν την ποιότητα της φροντίδας που λαμβάνουν.

Η φροντίδα της υγείας των παιδιών μας αποτελεί αναμφίβολα μία από τις σημαντικότερες προτεραιότητες ως γονείς. Όταν πρόκειται για την ευεξία των παιδιών, δεν υπάρχει αμφιβολία ότι επιθυμούμε το καλύτερο. Η ιδιωτική ασφάλιση υγείας έρχεται να προσφέρει μια σειρά από υπηρεσίες και πλεονεκτήματα που μπορούν να καθορίσουν την ποιότητα της φροντίδας που λαμβάνουν.

Σε αυτό το άρθρο, θα εξετάσουμε τους λόγους για τους οποίους η ιδιωτική ασφάλιση υγείας για τα παιδιά, αξίζει την προσοχή σας. Από την πρόσβαση σε υπηρεσίες υγείας με ελάχιστους χρόνους αναμονής μέχρι την ευελιξία στην επιλογή ιατρών και τις εξειδικευμένες θεραπείες, η ιδιωτική ασφάλιση μπορεί να προσφέρει ασφάλεια και ηρεμία στους γονείς, με τη σιγουριά ότι οι πιο πολύτιμοι για εσάς άνθρωποι μπορούν να έχουν τη φροντίδα των καλύτερων ειδικών υγείας, εφόσον το χρειαστούν.

1. Έγκαιρη πρόσβαση σε υπηρεσίες υγείας και στην ιατρική φροντίδα: Η ιδιωτική ασφάλιση υγείας σας εξασφαλίζει ταχύτερη πρόσβαση στις υπηρεσίες υγείας, μειώνοντας τους χρόνους αναμονής για υγειονομική μεταφορά, ραντεβού, θεραπείες ή χειρουργεία. Ειδικά στην Interamerican, έχετε στη διάθεσή σας την μοναδική υπηρεσία Άμεσης Ιατρικής Βοήθειας.

2. Πρόσβαση σε πιο άνετο υγειονομικό περιβάλλον: Τα ιδιωτικά νοσοκομεία και κλινικές μπορεί να προσφέρουν περισσότερο άνετες και πολυτελείς συνθήκες για τους ασθενείς τους, συμπεριλαμβανομένων επιμελημένων χώρων αναμονής και νοσηλείας, ιδιωτικών δωματίων και εξατομικευμένης φροντίδας.

3. Βολικός Προγραμματισμός: Οι ιδιωτικοί πάροχοι υγείας συχνά προσφέρουν ευέλικτο προγραμματισμό στα ραντεβού, καθιστώντας πιο εύκολη την ενσωμάτωση των ιατρικών επισκέψεων στο πολυάσχολο χρονοδιάγραμμα της οικογένειάς σας.

4. Διαχείριση κόστους της επιλογής ιδιωτικών υπηρεσιών υγείας: Η ιδιωτική ασφάλιση υγείας μπορεί να καλύψει ένα σημαντικό μέρος ή και το σύνολο των ιατρικών δαπανών, μειώνοντας το οικονομικό βάρος στην οικογένειά σας, σε περίπτωση που επιλέξει τις ιδιωτικές υπηρεσίες υγείας. Επιλέξτε και διατηρήστε σε βάθος χρόνου, ένα πρόγραμμα ασφάλισης υγείας, όπως στο “bewell”, το οποίο μπορεί να προσαρμοστεί στις καλύψεις και τα όριά τους, ανάλογα με τις ανάγκες σας σε κάθε στάδιο ζωής. Δεν πρέπει να φτάσετε να χρειαστείτε ιδιωτικές υπηρεσίες υγείας για να ανακαλύψετε την αξία της ιδιωτικής ασφάλισης υγείας.

5. Ο κατάλληλος ειδικός είναι δίπλα σας, για να σας καθοδηγήσει, κάθε στιγμή: Ο ασφαλιστικός σας σύμβουλος μπορεί να σας προσφέρει επιπλέον υπηρεσίες υποστήριξης. Η Γραμμή Υγείας 1010 είναι στη διάθεσή σας για τη διαχείριση κάθε περιστατικού, 24/7, από την απλή ιατρική συμβουλή μέχρι /τη διαχείριση της πλέον περίπλοκης υγειονομικής μεταφοράς με εναέρια μέσα από οποιοδήποτε σημείο του κόσμου. Το τηλεφωνικό κέντρο της Interamerican παρέχει πληροφορίες για το συμβόλαιό σας.

6. Επιλογή Γιατρών και Νοσοκομείων: Η ιδιωτική ασφάλιση υγείας σας επιτρέπει να επιλέξετε τους προτιμώμενους παρόχους υγείας και τα νοσοκομεία. Ειδικά στο “bewell”, η ασφάλιση υγείας περιλαμβάνει ένα σύνολο επιλογών δικτύων. Καθένα απ’ αυτά μπορεί να καλύψει πλήρως τις ανάγκες υγείας ενός παιδιού.

7. Στην Interamerican έχετε στη διάθεσή σας τα Πολυϊατρεία Medifirst. Τα Πολυϊατρεία Medifirst συγκεντρώνουν, κάτω από την ίδια στέγη, καταξιωμένους επιστήμονες, ιατρούς όλων των ειδικοτήτων, την αρτιότερη τεχνολογία και τη δυνατότητα ιατρικών εξετάσεων, με πλήρη συντονισμό της φροντίδας που χρειάζεστε. Τα Πολυϊατρεία Medifirst είναι στη διάθεσή σας 24 ώρες το 24ωρο, 365 ημέρες το χρόνο, για την αντιμετώπιση έκτακτων περιστατικών από ιατρούς ειδικότητας Γενικής Ιατρικής, χωρίς ραντεβού. Μπορείτε να κλείσετε ραντεβού με γιατρούς διαφόρων ειδικοτήτων από νωρίς το πρωί μέχρι αργά το απόγευμα, ενώ η εξέτασή σας από γιατρούς ειδικότητας Γενικής Ιατρικής γίνεται οποιαδήποτε ώρα της ημέρας, οποιαδήποτε ημέρα της εβδομάδας, χωρίς ραντεβού. Τα Πολυϊατρεία Medifirst βρίσκονται στην Αργυρούπολη, το Μαρούσι και το Περιστέρι.

8. Επιλογή Δικτύου Ιατρών: Μπορείτε να συμβουλευτείτε εξειδικευμένους ιατρούς. Στην Interamerican έχετε στη διάθεσή σας επιλογές δικτύων με περισσότερους από 1400 ιατρούς όλων των ειδικοτήτων, ενώ κάθε επιλογή δικτύου περιλαμβάνει παιδιάτρους. Στο δίκτυο υγείας της Interamerican, θα βρείτε ακόμα περισσότερα από 260 διαγνωστικά κέντρα. Έχετε ακόμα στη διάθεσή σας το app ελέγχου συμπτωμάτων MediON. Σε κάθε περίπτωση, διασφαλίζετε ότι το παιδί θα λάβει προηγμένη και αρμόζουσα φροντίδα.

9. Κάλυψη για Συνταγογραφούμενα Φάρμακα: Η ιδιωτική ασφάλιση υγείας της Interamerican περιλαμβάνει κάλυψη για συνταγογραφούμενα φάρμακα, διασφαλίζοντας ότι το παιδί σας έχει πρόσβαση σε απαραίτητα φάρμακα.

10. Ευέλικτες λύσεις, που προσαρμόζονται στις εκάστοτε ανάγκες σας: Όταν αξιολογείτε την ιδιωτική ασφάλιση υγείας για το παιδί σας, αξίζει να λάβετε υπόψη σας τις λύσεις που, με την πάροδο του χρόνου και ανάλογα με τις συνθήκες στη ζωή σας, μπορούν να τροποποιηθούν ώστε να σας καλύπτουν, χωρίς να «χάσετε» τις καλύψεις ή και συνολικά την ασφάλισή σας.

Καθορίστε τις ανάγκες του παιδιού σας και εξετάλστε τις διαθέσιμες επιλογές ασφάλισης, σε συνεργασία με έναν εξειδικευμένο ανσφαλιστικό σύμβουλο της Interamerican.

Web Content Viewer

Portlet Content

Από το blog μας

Web Content Viewer

Portlet Content
Complementary Content
${loading}