Δεύτερη Ιατρική Γνώμη Best Doctors

SEO Web Content Viewer

Portlet Content
Από την Best Doctors, μέλος της Teladoc Health

Δεύτερη Ιατρική Γνώμη

Η μοναδική συμβουλευτική υπηρεσία που σας εξασφαλίζει μία δεύτερη ιατρική γνώμη για θέματα διάγνωσης και θεραπείας από το παγκόσμιο δίκτυο κορυφαίων γιατρών της Best Doctors, μέλος της Teladoc Health. Αποκλειστικά και δωρεάν για τους ασφαλισμένους υγείας της Interamerican.

Καλέστε 1010
Δεύτερη Ιατρική Γνώμη Best Doctors

Web Content Viewer

Portlet Content

Ιδανική υπηρεσία για να επιβεβαιώσετε τη διάγνωση και τις θεραπευτικές επιλογές σας για πλήθος παθήσεων

50.000+ εξειδικευμένοι και παγκοσμίου φήμης Γιατροί, 450 ειδικοτήτων και υποειδικοτήτων, διαθέσιμοι για εσάς

Παρέχεται δωρεάν στους ασφαλισμένους Bewell Νοσηλεία από Ασθένεια & Ατύχημα (Πλάνα 2 & 3), MEDISYSTEM Freedom, Benefit και Optimum, MEDICARE

Web Content Viewer

Portlet Content

Συχνές Ερωτήσεις

Web Content Viewer

Portlet Content
Σε ποιούς παρέχεται η Δεύτερη Ιατρική Γνώμη;

H Interamerican παρέχει την πολύτιμη αυτή συμβουλευτική υπηρεσία στους κατόχους των προγραμμάτων Bewell Νοσηλεία από Ασθένεια & Ατύχημα (Πλάνα 2 & 3), MEDISYSTEM Freedom, Benefit και Optimum, καθώς και στους κατόχους του προγράμματος MEDICARE. Η δυνατότητα αυτή παρέχεται εντελώς δωρεάν, σε εσάς και στα μέλη της οικογένειάς σας που είναι ασφαλισμένα στο συμβόλαιό σας.

Τι κάνει το δίκτυο της Best Doctors, μέλος της Teladoc Health, ξεχωριστό;

Αποτελεί ένα παγκόσμιο δίκτυο με περισσότερους από 50.000 κορυφαίους και απόλυτα εξειδικευμένους γιατρούς, σε 450 ειδικότητες και υποκατηγορίες. Επιπλέον, χρησιμοποιεί ένα εξελιγμένο σύστημα για την ανάλυση και κωδικοποίηση των παθήσεων, το οποίο συμβάλλει στην ασφάλεια της διάγνωσης και την επιλογή της καταλληλότερης θεραπείας. Το σύστημα αυτό βοηθά και εσάς να αξιοποιήσετε στο μέγιστο δυνατό βαθμό τη δεύτερη ιατρική γνώμη που θα λάβετε.

Γιατί χρειάζομαι μία δεύτερη ιατρική γνώμη;

Σε ένα σημαντικό πρόβλημα υγείας, πάντα αναρωτιόμαστε αν υπάρχει κάτι άλλο που θα μπορούσαμε να κάνουμε για την υγεία μας. Οι γιατροί του δικτύου Best Doctors της Teladoc Health επιλέγονται και αξιολογούνται συνεχώς, διασφαλίζοντας ότι ο καθένας τους είναι κορυφαίος στην ειδικότητά του και γνωρίζει σε βάθος τις εξελίξεις στον τομέα του στην ιατρική, μια επιστήμη που εξελίσσεται ταχύτατα. Έτσι μπορείτε να αισθάνεστε βέβαιοι ότι πράγματι κάνετε το καλύτερο δυνατό για την υγεία σας.

Ποιά είναι η διαδικασία για την ενεργοποίηση της υπηρεσίας;

  • Καλέστε την 24ωρη Γραμμή Υγείας 1010 της Interamerican και αναφέρετε το πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζετε.
  • Ο γιατρός του 1010 θα ελέγξει αν πληρούνται οι προϋποθέσεις για τη διαχείριση του προβλήματος και αν ναι, θα ενεργοποιήσει τη διαδικασία.
  • Μέσα σε μια εργάσιμη μέρα από την ενεργοποίηση της διαδικασίας, οι εξειδικευμένοι γιατροί της Best Doctors, μέλος της Teladoc Health, θα επικοινωνήσουν μαζί σας στο τηλέφωνο που έχετε δηλώσει.

Ποιες είναι οι προϋποθέσεις για να χρησιμοποιήσω την Δεύτερη Ιατρική Γνώμη;

  • Να έχετε εξεταστεί από γιατρό, ο οποίος σας έχει δώσει γραπτή γνωμάτευση.
  • Να μπορείτε να δώσετε στους γιατρούς της Best Doctors, μέλος της Teladoc Health, τα απαραίτητα ιατρικά στοιχεία για να στοιχειοθετηθεί μια διάγνωση και να ενεργοποιηθεί η υπηρεσία Δεύτερης Ιατρικής Γνώμης.
  • Να συμπεριλαμβάνεται το συγκεκριμένο νόσημα στον κατάλογο των παθήσεων που καλύπτονται από την υπηρεσία Δεύτερη Ιατρική Γνώμη. Καλύπτονται όλες οι σοβαρές παθήσεις που δεν απαιτούν άμεση αντιμετώπιση του προβλήματος, γιατί η επεξεργασία των ιατρικών στοιχείων απαιτεί χρόνο 12-16 εργάσιμων ημερών.

Πώς θα ωφεληθώ απο την υπηρεσία;

Η Best Doctors, μέλος της Teladoc Health, συλλέγει όλα τα απαραίτητα στοιχεία και τα αναλύει με την ειδική μεθοδολογία που έχει αναπτύξει. Με βάση αυτή την ανάλυση, η Best Doctors διασφαλίζει ότι θα αξιοποιηθούν σωστά και πλήρως όλα τα στοιχεία, επιλέγει ποιος από όλους τους διακεκριμένους γιατρούς του δικτύου της είναι ο καταλληλότερος για να χειριστεί το συγκεκριμένο περιστατικό και ενισχύει το έργο του γιατρού, ώστε αυτός να καταθέσει ολοκληρωμένα τη γνωμάτευσή του.

Ο επιλεγμένος γιατρός θα κάνει διάγνωση του περιστατικού. Όπου είναι δυνατό, θα προτείνει την καταλληλότερη θεραπεία και θα ετοιμάσει μία προκαταρκτική έκθεση. Έπειτα, η Best Doctors επεξεργάζεται την έκθεση του γιατρού, για να επιβεβαιώσει και να συμπληρώσει τη διάγνωση, εάν αυτό κριθεί απαραίτητο, με βιβλιογραφικά στοιχεία που θα βοηθήσουν τον γιατρό σας να χειριστεί καλύτερα το πρόβλημα που αντιμετωπίζετε.

Η έκθεση αυτή θα μεταφραστεί στα Ελληνικά, σε απλή γλώσσα, ώστε να έχετε και εσείς καλύτερη κατανόηση του περιστατικού. Αν ο γιατρός σας το επιθυμεί, είναι εφικτό να επικοινωνήσει κατ’ ευθείαν με την Best Doctors, για να συζητήσει εκτενέστερα το θέμα.

Έτσι το δικό σας όφελος είναι τριπλό. Θα επιβεβαιώσετε τη διάγνωση του γιατρού σας, θα γνωρίζετε ποια είναι η καταλληλότερη θεραπεία για την περίπτωσή σας και θα μπορέσετε να βοηθήσετε τον γιατρό σας, δίνοντάς του πρόσβαση σε σημαντική γνώση και εμπειρία.

Αφορά μόνο πολύ σοβαρά περιστατικά;

Όχι, η Best Doctors, μέλος της Teladoc Health, μπορεί να σας βοηθήσει με ένα πλήθος περιστατικών. Ανάλογα με την σοβαρότητα του προβλήματος και τα διαθέσιμα στοιχεία, έχετε δύο εναλλακτικές:

  • Δίνοντας πλήρη στοιχεία σχετικά με το πρόβλημα που αντιμετωπίζετε, μπορείτε να λάβετε Δεύτερη Ιατρική Γνώμη, με ανάλυση σε μεγάλο βάθος. Η ανάλυση θα διαρκέσει 12-16 εργάσιμες μέρες.
  • Δίνοντας έναν μικρότερο αριθμό στοιχείων, μπορείτε μέσω της υπηρεσίας Ask the Expert να λάβετε μία ιατρική γνωμάτευση – όχι τόσο αναλυτική - σε συντομότερο χρονικό διάστημα, 5-7 εργάσιμων ημερών.

Web Content Viewer

Portlet Content
Δεύτερη Ιατρική Γνώμη από την Best Doctors, μέλος της Teladoc Health

Η πρόσβαση στο δίκτυο γιατρών της Best Doctors, μέλος της Teladoc Health, είναι μια προαιρετική συμβουλευτική υπηρεσία Δεύτερης Ιατρικής Γνώμης. Οι γιατροί του δικτύου ενεργούν σύμφωνα με τη δική τους κρίση, που βασίζεται στην επιστημονική τους κατάρτιση και εμπειρία, ανεξάρτητα από την Interamerican.

Τα πορίσματά τους δεν είναι δεσμευτικά για την Interamerican και η ίδια δεν έχει καμία ευθύνη για τις ιατρικές απόψεις που εκφράζουν οι γιατροί του συμβουλευτικού αυτού δικτύου. Η επιλογή να ακολουθήσετε την ιατρική τους συμβουλή είναι προαιρετική.

Complementary Content
${loading}