Υγεία

SEO Web Content Viewer

Portlet Content

Καλωσήρθατε στο Blog της Interamerican

Web Content Viewer

Portlet Content
Γυναίκες & Υγεία: Η σημασία της πρόληψης για την καλή ζωή
Υγεία 04 March 2024
Γυναίκες & Υγεία: Η σημασία της πρόληψης για την καλή ζωή
Γνωρίζετε τους κορυφαίους κινδύνους για την υγεία των γυναικών; Σε κάθε στάδιο της ζωής μας, οι ανησυχίες μας αλλά και οι ανάγκες της υγείας μας, αλλάζουν. Για ορισμένες γυναίκες, η υγεία του μαστού είναι από τα βασικά θέματα υγείας που τις απασχολούν. Η πρόληψη και αντιμετώπιση των γυναικολογικών προβλημάτων είναι ένα ακόμη ζήτημα που αγγίζει κάθε γυναίκα. Τα τελευταία χρόνια, ωστόσο, έχουν αυξηθεί οι ανησυχίες και για άλλα θέματα υγείας που σχετίζονται με τον έντονο τρόπο ζωής. Σε κάθε περίπτωση, η πρόληψη σώζει ζωές.
Υγεία 04 February 2024
Ποιες εξετάσεις εντοπίζουν τους συχνότερους καρκίνους;
Η παγκόσμια ημέρα κατά του Καρκίνου έχει καθιερωθεί στις 4 Φεβρουαρίου, με πρωτοβουλία της Διεθνούς Ένωσης κατά του Καρκίνου (Union of International Cancer Control) με στόχο την ευαισθητοποίηση των κυβερνήσεων και των φορέων υγείας.
Υγεία 26 October 2023
Ματιές στην υγεία: Μέσα στα Πολυϊατρεία Medifirst
Πολλές φορές, αναφερόμαστε στην αξία των Πολυϊατρείων Medifirst. Χρησιμοποιούμε όρους όπως «εξατομικευμένη αντιμετώπιση», «φροντίδα και ευγένεια» και «όλοι οι ιατροί σε ένα σημείο», για να περιγράψουμε τις υπηρεσίες μας. Τι σημαίνουν όμως όλα αυτά στην πράξη; Τι μπορεί να πάρει ένας ασθενής, τόσο για την υγεία του, όσο και για την ηρεμία και την ευημερία του; Σε αυτό το άρθρο, θα δείτε γιατί τα Medifirst είναι αυτό που θέλει κάθε ασθενής, όταν η αγωνία για την υγεία είναι το κυρίαρχο συναίσθημα, μέσα από πραγματικές ιστορίες.
Υγεία 11 September 2023
Βασικές συμβουλές μετά από πλημμύρα από την επιστημονική ομάδα του Ινστιτούτου Prolepsis
Σε αυτές τις κρίσιμες ώρες, οι άνθρωποι της Interamerican βρισκόμαστε δίπλα σε όσους έχουν πληγεί από την κακοκαιρία“Daniel”. Είναι εξαιρετικά σημαντικό να έχουμε έγκυρη και αξιόπιστη πληροφόρηση και να γνωρίζουμε τι πρέπει να κάνουμε μετά την καταστροφή, ώστε να διαφυλάξουμε την υγεία μας με τον καλύτερο τρόπο.

Web Content Viewer

Portlet Content
Complementary Content
${loading}