Υγεία

SEO Web Content Viewer

Portlet Content

Καλωσήρθατε στο Blog της Interamerican

Web Content Viewer

Portlet Content
Υγεία 11 September 2023
Βασικές συμβουλές μετά από πλημμύρα από την επιστημονική ομάδα του Ινστιτούτου Prolepsis
Σε αυτές τις κρίσιμες ώρες, οι άνθρωποι της Interamerican βρισκόμαστε δίπλα σε όσους έχουν πληγεί από την κακοκαιρία“Daniel”. Είναι εξαιρετικά σημαντικό να έχουμε έγκυρη και αξιόπιστη πληροφόρηση και να γνωρίζουμε τι πρέπει να κάνουμε μετά την καταστροφή, ώστε να διαφυλάξουμε την υγεία μας με τον καλύτερο τρόπο.
Υγεία 06 July 2023
Συχνές ασθένειες του καλοκαιριού: Πώς θα διατηρήσουμε την υγεία μας
Η εποχή του καλοκαιριού μας χαρίζει αμέτρητες ευκαιρίες για χαλάρωση, αναζωογόνηση και ατελείωτη διασκέδαση στον ήλιο και τη θάλασσα. Ωστόσο, παράλληλα με τις απολαύσεις του καλοκαιριού, είναι σημαντικό να είμαστε ενήμεροι για τις ασθένειες που μπορούν να επηρεάσουν την υγεία μας και να προβληματίσουν τις ευχάριστες στιγμές που περνάμε.
Υγεία 05 July 2023
Πρόληψη για τις παθήσεις του Κεντρικού Νευρικού Συστήματος, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Εγκεφάλου
Ο εγκέφαλός μας είναι ο πολυτιμότερος σύμμαχός μας και πρέπει να τον φροντίζουμε. Σε αυτό το πλαίσιο, η 22η Ιουλίου είναι μία ενδιαφέρουσα μέρα, με στόχο την ευαισθητοποίηση του κοινού σχετικά με τη σημασία και την προάσπιση της υγείας του εγκεφάλου. Διαβάστε περισσότερα στο άρθρο που ακολουθεί.
Υγεία 18 May 2023
One Day Clinic & One Day Surgery: η νέα επιστημονική αντίληψη της νοσηλείας και των χειρουργικών επεμβάσεων μίας ημέρας είναι η σύγχρονη ιατρική λύση
Νοσηλεία μίας ημέρας σημαίνει ότι ο ασθενής δεν διανυκτερεύει στην κλινική, αλλά επιστρέφει στο σπίτι του την ίδια μέρα. Νοσηλείες που αφορούν χειρουργικές επεμβάσεις μικρής διάρκειας, παθολογικά περιστατικά που απαιτούν ολιγόωρη παραμονή και επείγοντα περιστατικά που χρειάζεται να παραμείνουν για κάποιες ώρες στο τμήμα βραχείας νοσηλείας.
Υπέρταση πώς θα αναγνωρίσετε
Υγεία 16 May 2023
Υπέρταση: Πώς θα αναγνωρίσετε & θα αναχαιτίσετε την «ύπουλη» νόσο
Η 17η Μαΐου, Παγκόσμια Ημέρα Υπέρτασης, είναι αφιερωμένη στην «ύπουλη» αυτή νόσο, ύπουλη γιατί αν και σπάνια προξενεί συμπτώματα, είναι υπεύθυνη για τη νόσηση 1.28 δις ενηλίκων ηλικίας 30-79, διεθνώς, σύμφωνα με στοιχεία του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας.
Υγεία 09 May 2023
Παγκόσμια Ημέρα Νοσηλευτών: Οι άνθρωποι δίπλα μας, όταν είμαστε ασθενείς
Η 12η Μαΐου καθιερώθηκε ως Παγκόσμια Ημέρα Νοσηλευτών και Νοσηλευτριών προς τιμήν της Florence Nightingale (Φλόρενς Νάιτινγκεϊλ 12 Μαΐου 1820 – 13 Αυγούστου 1910) η οποία θεωρείται η ιδρύτρια της σύγχρονης νοσηλευτικής.
Τι πρέπει να γνωρίζουμε για το άσθμα
Υγεία 02 May 2023
Τί πρέπει να γνωρίζουμε για το άσθμα;
Η φετινή Παγκόσμια Ημέρα κατά του Άσθματος είναι περισσότερο επίκαιρη από ποτέ. Η Παγκόσμια Ημέρα κατά του Άσθματος διοργανώνεται από την "Παγκόσμια Πρωτοβουλία για το Άσθμα" (GINA) και εορτάζεται την πρώτη Τρίτη του Μαΐου κάθε έτους, με στόχο την ενημέρωση και την ευαισθητοποίηση της κοινής γνώμης για αυτή την ευρέως διαδεδομένη ασθένεια του αναπνευστικού συστήματος.
Απώλεια βάρους
Υγεία 28 April 2023
Απώλεια βάρους: πόσο έτοιμοι είμαστε για αλλαγή;
“Πήρα την απόφαση να ακολουθήσω μια δίαιτα για να χάσω βάρος. Στην αρχή όλα πήγαιναν καλά, μιας και είχα ξεκινήσει δυναμικά, όμως στην πορεία κάτι «στράβωσε» με αποτέλεσμα να εγκαταλείψω την προσπάθεια χωρίς τελικά να έχω πετύχει τον στόχο μου. Νιώθω μια απογοήτευση, καθώς βλέπω πως δεν μπορώ να έχω αυτοέλεγχο και να υιοθετήσω την αλλαγή στον τρόπο ζωής μου μακροπρόθεσμα.”
Υγεία 05 April 2023
Γνωρίστε την Αθηναϊκή Mediclinic: Ολοκληρωμένη ιατρική φροντίδα με τις υψηλότερες προδιαγραφές
Στην Interamerican αντιμετωπίζουμε ολιστικά την υγεία. Πέρα από την ασφάλιση υγείας, ο όμιλός μας παρέχει υπηρεσίες υγείας, με την Άμεση Ιατρική Βοήθεια και τη Γραμμή Υγείας 1010, τα Πολυϊατρεία Medifirst και βέβαια την Αθηναϊκή Mediclinic.

Web Content Viewer

Portlet Content
Complementary Content
${loading}