Υγεία

SEO Web Content Viewer

Portlet Content

Καλωσήρθατε στο Blog της Interamerican

Web Content Viewer

Portlet Content
Υγεία 07 March 2023
Από τις υποδομές υγείας της Interamerican, για την Ημέρα της Γυναίκας
Αναγνωρίζοντας την σπουδαιότητα του πολλαπλού και σύνθετου ρόλου της σημερινής γυναίκας, που αποτελεί το στήριγμα της οικογένειας και της κοινωνίας, γιορτάζουμε σήμερα 8 Μαρτίου την Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας, που θεσπίστηκε για πρώτη φορά το 1977, της γυναίκας που διεκδικεί τις ελπίδες και τα όνειρά της, της γυναίκας μητέρας, συζύγου, εργαζόμενης.
Υγεία 06 March 2023
Ενδυναμώνουμε τις γυναίκες. Ονειρευόμαστε και προχωράμε προς ένα ισότιμο μέλλον.
Ισότητα σημαίνει ίσες ευκαιρίες και πόρους ως βάση για να πετύχουμε τα όνειρα και τους στόχους μας. Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας, μοιραζόμαστε τις εμπειρίες των ασφαλιστικών μας συμβούλων, με την παρότρυνση για έναν πιο δίκαιο κόσμο με περισσότερη κατανόηση και αγάπη. Μοιραζόμαστε ακόμα τις δεσμεύσεις και τα βήματα που έχουμε κάνει ως εταιρεία προς ένα τέτοιο μέλλον.
Υγεία 03 February 2023
Πώς να μιλήσουμε στα παιδιά μας για τη διάγνωση & πώς να στηρίξουμε τους αγαπημένους μας, αν νοσήσουν
Η διάγνωση καρκίνου είναι ένα γεγονός που συχνά αλλάζει τη ζωή των ασθενών, αλλά και των οικογενειών τους. Ο καρκίνος, όπως και άλλες πολύ σοβαρές ασθένειες, επηρεάζει σημαντικά εκτός από τη σωματική και την ψυχική υγεία.
Υγεία 30 January 2023
Κατανοώντας πλήρως τον Καρκίνο
Στην Interamerican, ως ασφαλιστική εταιρεία με αποστολή να υποστηρίξουμε τους ανθρώπους να ζήσουν ασφαλέστερα περισσότερο και καλύτερα, αλλά και ως πάροχοι υπηρεσιών υγείας, αξιοποιούμε την Παγκόσμια Ημέρα κατά του Καρκίνου, στις 4 Φεβρουαρίου για ευαισθητοποίηση και ενημέρωση για τη νόσο.
Υγεία 30 January 2023
Ποιες εξετάσεις εντοπίζουν τους συχνότερους καρκίνους;
Η παγκόσμια ημέρα κατά του Καρκίνου έχει καθιερωθεί στις 4 Φεβρουαρίου, με πρωτοβουλία της Διεθνούς Ένωσης κατά του Καρκίνου (Union of International Cancer Control) με στόχο την ευαισθητοποίηση των κυβερνήσεων και των φορέων υγείας.
Υγεία 10 January 2023
Ποια Check Up πρέπει να γίνονται, ανάλογα με την ηλικία;
Συνήθως επισκεπτόμαστε το γιατρό όταν έχουμε ήδη κάποιο πρόβλημα υγείας, με στόχο τη σωστή διάγνωση και θεραπεία του. Γνωρίζουμε άραγε σε ποιες εξετάσεις αξίζει να υποβληθούμε και τι θα πρέπει να προσέχουμε σε κάθε ηλικία, ώστε να προάγουμε την υγεία μας στο ανώτερο δυνατό επίπεδο;
Υγεία 07 December 2022
All I want for Christmas: Οδηγός αισιοδοξίας και ψυχικής ηρεμίας την περίοδο των γιορτών
Τα Χριστούγεννα μπορεί να είναι η πιο γιορτινή περίοδος του χρόνου, αλλά όπως σίγουρα γνωρίζετε από προσωπική εμπειρία, συνοδεύονται συχνά από άγχος, που μπορεί ακόμη και να ρίξει τη διάθεση. Συγκεντρώσαμε μερικές χρήσιμες συμβουλές για να φροντίσετε τόσο εσάς όσο και την οικογένειάς σας στις γιορτές, αποκτώντας ψυχική ηρεμία και αισιοδοξία.
Υγεία 16 November 2022
Ψυχική υγεία στο χώρο εργασίας: ψυχοκοινωνικοί παράγοντες, εργασιακό στρες και τρόποι αντιμετώπισης
Για τους περισσότερους από εμάς, η εργασία αποτελεί σημαντικό κομμάτι της καθημερινότητάς μας. Κατά την ενήλικη ζωή πράγματι αφιερώνουμε μεγάλο κομμάτι της ημέρας μας στον χώρο εργασίας, γεγονός που κάνει τις εμπειρίες μας στο χώρο αυτό έναν βασικό παράγοντα που επηρεάζει τη σωματική και την ψυχική μας υγεία.
Υγεία 14 November 2022
Πρόληψη και ευαισθητοποίηση για το Σακχαρώδη Διαβήτη
Ενέργειες και δράσεις σχετικές με την ενημέρωση και την ευαισθητοποίηση των πολιτών για τους παράγοντες κινδύνου εμφάνισης του Σακχαρώδη Διαβήτη στοχεύουν στη καθυστέρηση εμφάνισης της νόσου, καθώς και στη βελτίωση της ποιότητας ζωής όσων νοσούν. Απώτερος σκοπός είναι η μείωση της εμφάνισης της ασθένειας και της οικονομικής επιβάρυνσης που επιφέρει.

Web Content Viewer

Portlet Content
Complementary Content
${loading}