Αυτοκίνητο

SEO Web Content Viewer

Portlet Content

Καλωσήρθατε στο Blog της Interamerican

Web Content Viewer

Portlet Content
Γιατί ο κόσμος αγαπάει την Οδική Βοήθεια
Αυτοκίνητο 01 June 2022
Γιατί ο κόσμος αγαπά την Οδική Βοήθεια της Interamerican;
Με αφορμή τα αποτελέσματα για το 2021 – όπου η Οδική Βοήθεια διακρίθηκε για τις υπηρεσίες που προσέφερε σε περίπου 1,5 εκατομμύριο οχήματα- παρακολουθούμε τις εξελίξεις στον δρόμο μέσα από την καθημερινότητα των ανθρώπων μας.
6 βήματα για να φορτίσετε την μπαταρία αυτοκινήτου
Αυτοκίνητο 23 April 2021
6 βήματα για να φορτίσετε τη μπαταρία αυτοκινήτου
Ο οδηγός μπαίνει στο όχημα του, βάζει το κλειδί στη μίζα, το αυτοκίνητο ακούγεται σα να προσπαθεί, αλλά τελικά δεν παίρνει μπροστά. Τι πρέπει να κάνετε, αν βρεθείτε σε αυτή τη θέση; Αρχικά, καλό είναι να σταματήσετε τις προσπάθειες εγκαίρως γιατί είναι πολύ πιθανό να χαλάσετε τη μίζα. «Ένοχος» για την κατάσταση είναι η μπαταρία του αυτοκινήτου, που χρειάζεται φόρτιση ή και αλλαγή.
Νέα προγράμματα ασφάλισης αυτοκινήτου
Αυτοκίνητο 24 March 2021
Νέα προγράμματα ασφάλισης αυτοκινήτου INTERAMERICAN: σημαντικά πλεονεκτήματα σε καλύψεις που κάνουν τη διαφορά
Εμείς στην INTERAMERICAN αναβαθμίζουμε τα προγράμματά μας και παρέχουμε 4 νέα προγράμματα ασφάλισης αυτοκινήτου που παρέχουν μεγαλύτερη ευελιξία, καλύψεις με υψηλή ποιότητα και μοναδικές υπηρεσίες.
Τι ελέγχουμε στο αυτοκίνητο μας πριν την έξοδο του Πάσχα
Αυτοκίνητο 17 April 2019
Τι ελέγχουμε στο αυτοκίνητό μας πριν την έξοδο του Πάσχα;
Όταν ξεκινάμε για διακοπές, σίγουρα δεν σκεφτόμαστε ότι μπορεί να βρεθούμε με το όχημά μας ακινητοποιημένο στην ΛΕΑ, κάπου στην Εθνική Οδό ή στο επαρχιακό δίκτυο. Πόσο μάλλον, αν ταξιδεύουμε με οικογένεια ή παρέα. Τι πρέπει να κάνουμε, αμέσως αφού βεβαιωθούμε ότι έχουμε σε τάξη και πληρωμένα τα τέλη κυκλοφορίας, την ασφάλεια και το ΚΤΕΟ στο ντουλαπάκι του αυτοκινήτου μας;

Web Content Viewer

Portlet Content
Complementary Content
${loading}