Αυτοκίνητο

SEO Web Content Viewer

Portlet Content

Καλωσήρθατε στο Blog της Interamerican

Web Content Viewer

Portlet Content
Αυτοκίνητο 29 January 2024
Οδική Ασφάλεια: Τι είναι ο Οδηγικός Θυμός και πως την επηρεάζει;
Η Ελλάδα βρίσκεται πάνω από τον ευρωπαϊκό μέσο όρο στα ατυχήματα. Είναι ζωτικής, λοιπόν, σημασίας να κατανοήσουμε τους παράγοντες που επηρεάζουν την οδική ασφάλεια και να προωθήσουμε ενεργά τη συνείδηση, αλλά και την υιοθέτηση της υπεύθυνης συμπεριφοράς στον δρόμο. Ο θυμός, ως οδική συμπεριφορά, μπορεί να προκαλέσει επικίνδυνες καταστάσεις. Σε αυτό το άρθρο συζητάμε για αυτόν τον κρίσιμο παράγοντα στην οδική ασφάλεια.
Αυτοκίνητο 10 July 2023
«Τα απρόοπτα σε πρόγραμμα»: Τα προγράμματα που σας προστατεύουν το καλοκαίρι
Ο καλύτερος τρόπος για διακοπές δίχως άγχος, είναι να έχετε τα απρόοπτα στο πρόγραμμα. Οποιοδήποτε περιστατικό υγείας, μία βλάβη στο αυτοκίνητο, η απώλεια των αποσκευών, οι καθυστερήσεις ή και οι ακυρώσεις στις πτήσεις, ακόμα και η κλοπή ή η απώλεια των ταξιδιωτικών σας εγγράφων είναι υπό έλεγχο και σε καλά χέρια φροντίδας, με τα προγράμματα της Interamerican. Και φέτος το καλοκαίρι, είμαστε δίπλα σας, με υπηρεσίες και τα προϊόντα μεγάλης αξίας.
Αυτοκίνητο 06 July 2023
Road trip με ασφάλεια, στο εξωτερικό
Απολαύστε ένα road trip στο εξωτερικό, με ασφάλεια. Ενημερωθείτε για τις ασφαλιστικές σας καλύψεις αυτοκινήτου στην Ευρώπη, μαθαίνοντας περισσότερα για την πράσινη κάρτα και για την κάλυψη ή το πρόγραμμα της Οδικής Βοήθειας Interamerican.
Γιατί ο κόσμος αγαπάει την Οδική Βοήθεια
Αυτοκίνητο 01 June 2022
Γιατί ο κόσμος αγαπά την Οδική Βοήθεια της Interamerican;
Με αφορμή τα αποτελέσματα για το 2021 – όπου η Οδική Βοήθεια διακρίθηκε για τις υπηρεσίες που προσέφερε σε περίπου 1,5 εκατομμύριο οχήματα- παρακολουθούμε τις εξελίξεις στον δρόμο μέσα από την καθημερινότητα των ανθρώπων μας.
6 βήματα για να φορτίσετε την μπαταρία αυτοκινήτου
Αυτοκίνητο 23 April 2021
6 βήματα για να φορτίσετε τη μπαταρία αυτοκινήτου
Ο οδηγός μπαίνει στο όχημα του, βάζει το κλειδί στη μίζα, το αυτοκίνητο ακούγεται σα να προσπαθεί, αλλά τελικά δεν παίρνει μπροστά. Τι πρέπει να κάνετε, αν βρεθείτε σε αυτή τη θέση; Αρχικά, καλό είναι να σταματήσετε τις προσπάθειες εγκαίρως γιατί είναι πολύ πιθανό να χαλάσετε τη μίζα. «Ένοχος» για την κατάσταση είναι η μπαταρία του αυτοκινήτου, που χρειάζεται φόρτιση ή και αλλαγή.
Νέα προγράμματα ασφάλισης αυτοκινήτου
Αυτοκίνητο 24 March 2021
Νέα προγράμματα ασφάλισης αυτοκινήτου INTERAMERICAN: σημαντικά πλεονεκτήματα σε καλύψεις που κάνουν τη διαφορά
Εμείς στην INTERAMERICAN αναβαθμίζουμε τα προγράμματά μας και παρέχουμε 4 νέα προγράμματα ασφάλισης αυτοκινήτου που παρέχουν μεγαλύτερη ευελιξία, καλύψεις με υψηλή ποιότητα και μοναδικές υπηρεσίες.

Web Content Viewer

Portlet Content
Complementary Content
${loading}