Πληροφορίες Άρθρου

Web Content Viewer

Portlet Content
Αυτοκίνητο 10.07.2023 3 λεπτά

«Τα απρόοπτα σε πρόγραμμα»: Τα προγράμματα που σας προστατεύουν το καλοκαίρι

Ο καλύτερος τρόπος για διακοπές δίχως άγχος, είναι να έχετε τα απρόοπτα στο πρόγραμμα. Οποιοδήποτε περιστατικό υγείας, μία βλάβη στο αυτοκίνητο, η απώλεια των αποσκευών, οι καθυστερήσεις ή και οι ακυρώσεις στις πτήσεις, ακόμα και η κλοπή ή η απώλεια των ταξιδιωτικών σας εγγράφων είναι υπό έλεγχο και σε καλά χέρια φροντίδας, με τα προγράμματα της Interamerican. Και φέτος το καλοκαίρι, είμαστε δίπλα σας, με υπηρεσίες και τα προϊόντα μεγάλης αξίας.

Ακόμα και αν το αυτοκίνητό σας «μείνει» στη μέση στου πουθενά, έχετε δίπλα σας την Interamerican, με ένα τηλεφώνημα στο 1158 από την Ελλάδα και στο +30 210 94 61 333 από το εξωτερικό.

Μάθετε περισσότερα για τα προγράμματα Οδικής Βοήθειας Interamerican

Μάθετε για τα προγράμματα ασφάλισης αυτοκινήτου

Το αυτοκίνητό σας έχει καλύψεις και στο εξωτερικό! Δείτε πώς εδώ:

Η φροντίδα της υγεία σας είναι αδιαπραγμάτευτη. Κάθε στιγμή, ακόμα και στο πιο δυσπρόσιτο σημείο του κόσμου. Όμως, με την ταξιδιωτική ασφάλιση της Interamerican μπορείτε να είστε σίγουροι για πολλά περισσότερα απρόοπτα. Όπως θέματα απώλειας των αποσκευών σας, καθυστερήσεων ή ακυρώσεων των πτήσεών σας και απώλειας ή κλοπής των ταξιδιωτικών σας εγγράφων. Οι καλύψεις της ταξιδιωτικής ασφάλειας είναι ποικίλες και το ασφάλιστρό της πολύ προσιτό. Μάθετε περισσότερα εδώ:

Δείτε πως σας προστατεύει η ταξιδιωτική ασφάλιση στο εξωτερικό, διαβάζοντας cases και αληθινά περιστατικά.

Web Content Viewer

Portlet Content

Από το blog μας

Web Content Viewer

Portlet Content
Complementary Content
${loading}