Πληροφορίες Άρθρου

Web Content Viewer

Portlet Content
Αυτοκίνητο 09.03.2021

Η πιο ποιοτική ασφάλιση αυτοκινήτου, για να σας συνοδεύει παντού και πάντα

Το αυτοκίνητό μας δίνει νέους ορίζοντες στις μετακινήσεις μας. Είναι απαραίτητο εργαλείο της καθημερινότητάς μας και αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι του τρόπου ζωής μας.

Η καλύτερη επιλογή στην ασφάλιση αυτοκινήτου για να σας συνοδεύει παντού και πάντα
Το αυτοκίνητό μας δίνει νέους ορίζοντες στις μετακινήσεις μας. Είναι απαραίτητο εργαλείο της καθημερινότητάς μας και αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι του τρόπου ζωής μας. Ειδικά τη συγκεκριμένη περίοδο το έχουμε εκτιμήσει ακόμα περισσότερο, αφού προτιμάμε το δικό μας όχημα, όταν είναι απαραίτητο να μετακινηθούμε, αποφεύγοντας όσο μπορούμε το συνωστισμό στα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς.

Για αυτό και είναι πολύ σημαντική η επιλογή της κατάλληλης ασφάλισης αυτοκινήτου, που θα διευκολύνει τις μετακινήσεις μας και θα μας κάνει να αισθανόμαστε πραγματικά ασφαλείς.

Νέα προγράμματα ασφάλισης αυτοκινήτου από την INTERAMERICAN

Η INTERAMERICAN με σταθερό στόχο να βρίσκει διαρκώς λύσεις που ανταποκρίνονται στις σύγχρονες ανάγκες όλο και περισσότερων ανθρώπων δημιούργησε 4 νέα προγράμματα ασφάλισης αυτοκίνητου που δίνουν αξία στην επιλογή σας και εξασφαλίζουν:

  • Μεγαλύτερη ευελιξία με περισσότερες δυνατότητες επιλογής καλύψεων
  • Αναβαθμισμένες καλύψεις με σημαντικά πλεονεκτήματα
  • Απλούς και ξεκάθαρους όρους, χωρίς ψιλά γράμματα
  • Προσιτά ασφάλιστρα
  • Μοναδικές Υπηρεσίες που διευρύνουν τα παραδοσιακά όρια ασφάλισης
  • Ευρύ και αξιόπιστο δίκτυο συνεργαζόμενων συνεργείων και ιδιόκτητες υποδομές CAR POINT
  • Καινοτόμες λειτουργικότητες που χαρίζουν περισσότερη ευκολία

Ποια είναι τα νέα προγράμματα;

Νέα προγράμματα

Τα νέα προγράμματα αυτοκινήτου της INTERAMERICAN προσφέρουν περισσότερη ευελιξία, για να προσαρμόζετε την ασφάλεια στις δικές σας ανάγκες:

Basic, για τις υποχρεωτικές από τον νόμο καλύψεις, και επιπλέον μεταφορά οχήματος από ατύχημα & Προσωπικό ατύχημα οδηγού.

Classic, περιλαμβάνει όλες τις καλύψεις του Βasic και επιπλέον την πλήρη Οδική Βοήθεια & τη Θραύση κρυστάλλων.

Extra, αποτελεί μία ολοκληρωμένη πρόταση που περιλαμβάνει όλες τις καλύψεις του Classic και επιπλέον πυρκαγιά, φυσικά φαινόμενα, τρομοκρατικές ενέργειες, αξία νέων ανταλλακτικών, αλλά και κλοπή και ενοικίαση οχήματος.

Total, εξασφαλίζει την απόλυτη προστασία του οχήματος, περιλαμβάνοντας όλες τις καλύψεις του Extra, αλλά και την κάλυψη Ιδίων ζημιών & Κακόβουλων ενεργειών.

Τα νέα προγράμματα έχουν εναλλακτικά Σχέδια με περισσότερους συνδυασμούς προαιρετικών καλύψεων, ώστε να αποκτήσετε τις καλύψεις που επιθυμείτε για το όχημά σας.

Μπορείτε να επιλέξετε για παράδειγμα:
  • Νομική προστασία με απεριόριστο όριο κάλυψης στην Ελλάδα
  • Ολική & Μερική κλοπή
  • Ενοικίαση οχήματος

προγράμματα και καλύψεις

Με το Σχέδιο 2 μπορείτε να προσθέσετε τη Νομική Προστασία σε όλα τα προγράμματα, από το πιο βασικό μέχρι το πιο πλήρες. Με το Σχέδιο 3 στο πρόγραμμα Extra εξασφαλίζετε εκτός από τη Νομική προστασία, επιπλέον την Κλοπή (Ολική/Μερική) και την Ενοικίαση Οχήματος.

Τα σημαντικότερα πλεονεκτήματα που κάνουν τη διαφορά
  • Μικτή ασφάλεια στο πρόγραμμα Τotal, με μόνο €350, απαλλαγή σε συνεργαζόμενα συνεργεία.
  • Καμία συμμετοχή σε όλες τις υπόλοιπες καλύψεις*.
  • Κάλυψη φυσικών φαινομένων χωρίς απαλλαγή... ακόμα και για χαλάζι
  • Αποζημίωση σε περίπτωση ολικής κλοπής, μετά από 30 μόνο μέρες
  • Κάλυψη προσωπικού ατυχήματος οδηγού σε όλα τα προγράμματα και υψηλό όριο στα 15.000 ευρώ
  • Νομική προστασία, με απεριόριστο όριο κάλυψης σε όλη την Ελλάδα και 3.000 ευρώ στο εξωτερικό
  • Καινοτόμες υπηρεσίες και λειτουργικότητες, όπως η νέα υπηρεσία φωτογράφισης VCS
  • Ευρύ και αξιόπιστο δίκτυο συνεργαζόμενων συνεργείων και ιδιόκτητες υποδομές CAR POINT
  • ∆ωρεάν ιατρικές συµβουλές στη Γραµµή Υγείας 1010 για οποιοδήποτε θέμα απασχολεί εσάς ή την οικογένειά σας σας απασχολεί εκτός από την υφασμάτινη οροφή για οχήματα cabrio στη μερική κλοπή, που ισχύει απαλλαγή €300

Μοναδικές Υπηρεσίες που διευκολύνουν την καθημερινότητά σας

Στην INTERAMERICAN εμπλουτίζουμε συνεχώς την εμπειρία των ασφαλισμένων μας και εξελίσσουμε εκτός από τα ασφαλιστικά προγράμματα και τις υπηρεσίες, που διευκολύνουν κάθε πτυχή της καθημερινότητάς τους.

Οδική Βοήθεια

Η Οδική Βοήθεια είναι διαθέσιμη 24 ώρες το 24ωρο, 365 μέρες τον χρόνο, στην Ελλάδα και στο εξωτερικό. Μπορείτε να επικοινωνήσετε είτε μέσω του τηλεφώνου 1158 ή της mobile εφαρμογής Drive On, που εντοπίζει τη θέση σας στον χάρτη και παρακολουθείτε ζωντανά την πορεία του οχήματος που φτάνει κοντά σας. Με όποιον τρόπο κι αν επιλέξετε να επικοινωνήσετε, σας ενημερώνουμε με sms για τον χρόνο άφιξης του οχήματος που έρχεται σε εσάς.

Η εξυπηρέτηση από την Οδική Βοήθεια είναι άμεση, καθώς η INTERAMERICAN είναι η μόνη εταιρία που διαθέτει ιδιόκτητες υποδομές και παρέχει άριστη εξυπηρέτηση με 111 σημεία εξυπηρέτησης πανελλαδικά, 220 ιδιόκτητα οχήματα και 350 άτομα εξειδικευμένο προσωπικό. Σε περίπτωση ατυχήματος όλα γίνονται εύκολα, γρήγορα και απλά! Η INTERAMERICAN αναλαμβάνει όλες τις διαδικασίες, όπως καταγραφή, δηλώσεις, μεταφορά σε συνεργείο, επισκευή κι αποζημίωση. Η πλήρης Οδική Βοήθεια σας καλύπτει εκτός από ατύχημα και για βλάβη, λάστιχο, έλλειψη καυσίμων & απώλεια κλειδιών. Παράλληλα, οι κάτοικοι συγκεκριμένων περιοχών της Αττικής έχουν τη δυνατότητα να αλλάξουν επιτόπου την μπαταρία του οχήματός τους εύκολα, γρήγορα και οικονομικά, χωρίς να χρειαστεί να μεταφερθούν σε συνεργείο.

Πρόσθετη αντικλεπτική προστασία Guard: Μία μοναδική παροχή που εντοπίζει το όχημά σας σε περίπτωση κλοπής!

Τώρα πλέον, δε χρειάζεται να ανησυχείτε για το αυτοκίνητό σας, γιατί η υπηρεσία Guard σας δίνει τη δυνατότητα της πρόσθετης αντικλεπτικής προστασίας. Πρόκειται για μια πρωτοποριακή εναλλακτική υπηρεσία εντοπισμού οχημάτων που ενεργοποιείται μόνο σε περίπτωση κλοπής μέσω ειδικής τηλεματικής συσκευής που τοποθετείται στο όχημα.

Η δυνατότητα προσφέρεται χωρίς καμία επιβάρυνση (εξοπλισμός και τοποθέτηση) μέσα από την επιλογή προγραμμάτων «Extra Guard» και «Total Guard». Η συσκευή βρίσκεται σε ύπνωση στο αυτοκίνητο και ενεργοποιείται αποκλειστικά και μόνο σε περίπτωση ολικής κλοπής (προστασία GDPR). Είναι διαθέσιμη για συμβόλαια ετήσιας διάρκειας και για αυτοκίνητα αξίας άνω των €15.000 που ασφαλίζονται με Τ.Κ. Αττικής. Η εγκατάσταση της συσκευής γίνεται αποκλειστικά στο CAR POINT στη Λεωφ. Αθηνών 161 από ειδικά εξειδικευμένο τεχνικό.

Νέα υπηρεσία VCS: ο πιο εύκολος & γρήγορος προασφαλιστικός έλεγχος

Αν το όχημά σας χρειάζεται φωτογράφιση, για να ολοκληρωθεί η ασφάλισή του, μπορείτε πλέον να το φωτογραφίσετε άμεσα, χωρίς ραντεβού, με ένα σύντομο τηλεφώνημα στο 1158 από Δευτέρα έως Παρασκευή, 8:00 με 16:00.

Εσείς απλά βρίσκεστε δίπλα στο αυτοκίνητό σας και ο εκπρόσωπός μας σας καθοδηγεί για τις φωτογραφίες που χρειάζεται να βγάλετε, τις οποίες καταχωρεί εκείνη τη στιγμή. Χρειάζεστε μόνο ένα smartphone, σύνδεση στο Ιnternet (περίπου 10 MB), άδεια κυκλοφορίας.

Ένα ευρύ και αξιόπιστο δίκτυο συνεργαζόμενων συνεργείων

Το δίκτυο της INTERAMERICAN εξασφαλίζει άμεση και υπεύθυνη επισκευή του αυτοκινήτου σας. Λειτουργεί σε 3 επίπεδα:

Σε περισσότερα από 90 ελεγμένα και αξιόπιστα συνεργεία σε όλη την Ελλάδα που σας προσφέρουν σημαντικά πλεονεκτήματα, αφού η καταβολή του ποσού γίνεται απευθείας από την Εταιρία, ενώ εσείς καταβάλετε μόνο το ποσό της συμμετοχής - όπου αυτή υπάρχει. Η συμμετοχή στη μικτή ασφάλιση αυτοκινήτου από τα €600 μειώνεται στα €350, ενώ για όσους επιλέξουν τα προγράμματα Extra 1 και Extra 2 παρέχεται ένα σημαντικό προνόμιο, η παροχή οχήματος αντικατάστασης, για τις καλύψεις πυρκαγιάς, μερικής κλοπής και φυσικών φαινομένων, ανεξάρτητα αν έχετε επιλέξει την κάλυψη ενοικίασης οχήματος αντικατάστασης (που παρέχεται στα προγράμματα Extra 3 και Total). Επιπλέον, προσφέρεται εγγύηση 12 μήνες για τα μηχανικά μέρη και 2 έτη για εργασίες φανοποιΐας.

8 πρότυπες μονάδες αποζημίωσης και επισκευής CAR POINT σε όλη την Ελλάδα (Αθήνα, Μαρούσι, Αργυρούπολη, Θεσσαλονίκη, Πάτρα, Λάρισα, Ηράκλειο, Καβάλα) που συγκεντρώνουν όλες τις υπηρεσίες σε ένα σημείο. Στα CAR POINT μπορείτε να διευθετήσετε άμεσα τα πάντα, από την αναγγελία της ζημιάς μέχρι την αποζημίωση (εφόσον υπάρχει αποδοχή υπαιτιότητας και φιλικός διακανονισμός). Επιπλέον, προσφέρεται εγγύηση 12 μήνες για τα μηχανικά μέρη και εφ’ όρου ζωής για εργασίες φανοποιίας.

Επιπλέον οι αποζημιώσεις ως €300 πραγματοποιούνται άμεσα, χωρίς παραστατικά. Ειδικά, στο ιδιόκτητο CAR POINT της Λ. Αθηνών, προσφέρεται επιπλέον και σέρβις για τις μηχανικές επισκευές με βάση τις προδιαγραφές του κατασκευαστή, εγγύηση 1 έτους και 6 άτοκες δόσεις για ποσά μεγαλύτερα των 100.

Περισσότερα από 580 σημεία επισκευής τζαμιών

Η INTERAMERICAN συνεργάζεται με όλες τις μεγάλες εταιρίες επισκευής τζαμιών (Carglass, Glassdrive, ΦΙΛΗΣGlass και GlassFit) και παράλληλα σας δίνει τη δυνατότητα να επιλέξετε οποιοδήποτε συνεργαζόμενο συνεργείο, πέραν αυτών των εταιριών.

Για όλους αυτούς τους λόγους, αλλά και για ακόμα περισσότερους αξίζει να επιλέξετε κάποιο πρόγραμμα ασφάλισης αυτοκινήτου της INTERAMERICAN! Μπορείτε να απευθυνθείτε στον Συνεργάτη της INTERAMERICAN που εμπιστεύεστε για την ασφάλισή σας και να αναζητήσετε όσες πληροφορίες χρειάζεστε για τα νέα προγράμματα ασφάλισης αυτοκινήτου, που σας χαρίζουν την ασφάλεια και σιγουριά που χρειάζεστε.

Web Content Viewer

Portlet Content

Από το blog μας

Web Content Viewer

Portlet Content
Complementary Content
${loading}