Ευεξία

SEO Web Content Viewer

Portlet Content

Καλωσήρθατε στο Blog της Interamerican

Web Content Viewer

Portlet Content
Ευεξία 07 December 2022
Καιρός να έρθουμε πιο κοντά με τα παιδιά
Τα Χριστούγεννα θεωρούνται η πιο τρυφερή γιορτή του χρόνου. Με έναν τρόπο σχεδόν μαγικό τρόπο όλοι αισθάνονται έντονα την ανάγκη να συνδεθούν με τους γύρω τους και κυρίως, με την οικογένεια ή/και τους κοντινούς τους ανθρώπους. Ας δούμε λοιπόν, με ποιους τρόπους μπορείτε να εκμεταλλευτείτε την ευφορία των ημερών για να έρθετε πραγματικά κοντά με τα παιδιά.
Ψυχολογικό αποτύπωμα της πανδημίας ανασκόπησης της χρονιάς που πέρασε και χρήσιμα πράγματα
Ευεξία 21 December 2021
Ψυχολογικό αποτύπωμα της πανδημίας: Ανασκόπηση της χρονιάς που πέρασε και χρήσιμα διδάγματα
Μετράμε πλέον σχεδόν δύο χρόνια από τον εντοπισμό των πρώτων κρουσμάτων του νέου κορωνοϊού στην Ευρώπη και στην Ελλάδα. Η πανδημία COVID-19 διατάραξε αρκετές από τις κοινωνικές σταθερές αλλάζοντας σημαντικά την καθημερινότητα όλων μας και φέρνοντας μας αντιμέτωπους με μία νέα πραγματικότητα, η οποία αναμφίβολα είναι ακόμα ρευστή.
Έφηβοι και νέοι στην εποχή του covid
Ευεξία 20 October 2021
Έφηβοι και νέοι την εποχή του COVID-19
Μετράμε πλέον σχεδόν δύο χρόνια από τη στιγμή που βρεθήκαμε αντιμέτωποι με την πανδημία του κορωνοϊού, η οποία μετέβαλλε κάπως απότομα την καθημερινότητα όλων μας και διατάραξε τις υπάρχουσες κοινωνικές σταθερές. Οι σημερινοί έφηβοι και νέοι, όντας σε μία αρκετά σημαντική και εύθραυστη ηλικία, φάνηκαν ιδιαίτερα ευάλωτοι όχι μόνο απέναντι στον ίδιο τον ιό αλλά και στις ψυχοκοινωνικές διαστάσεις της πανδημίας.
covid 19 και καλοκαιρινές διακοπές
Ευεξία 22 July 2021
COVID-19 και καλοκαιρινές διακοπές
Κατά την περίοδο που διανύουμε, παρότι η πανδημία συνεχίζεται, με άλλες χώρες να μαστίζονται περισσότερο και άλλες λιγότερο, οι περιορισμοί μετακίνησης στις περισσότερες περιπτώσεις έχουν αρθεί, δίνοντας χώρο στις μετακινήσεις που πραγματοποιούνται για τις καλοκαιρινές διακοπές, αλλά και στην ανάπτυξη και ενίσχυση της τουριστικής περιόδου.

Web Content Viewer

Portlet Content
Complementary Content
${loading}