Αθηναϊκή Κλινική

SEO Web Content Viewer

Portlet Content

Web Content Viewer

Portlet Content

Η Αθηναϊκή Mediclinic, μέλος του Ομίλου Interamerican είναι μία σύγχρονη Γενική Κλινική με όλες τις ιατρικές ειδικότητες και υψηλές τεχνολογικές προδιαγραφές. Αποτελεί μια πρότυπη διαγνωστική, χειρουργική και νοσηλευτική μονάδα, με άρτια εκπαιδευμένο και έμπειρο ιατρικό, διοικητικό και νοσηλευτικό προσωπικό. Στην Αθηναϊκή Mediclinic κτίζουμε σχέσεις εμπιστοσύνης με τους ασθενείς και τους οικείους τους.

Web Content Viewer

Portlet Content

Τα Ιατρικά Τμήματα και Εργαστήρια

Παθολογικός Τομέας

Επιστημονικά Υπεύθυνος Ιατρός: Κωνσταντίνος Χαλκιάς

Ο Παθολογικός Τομέας της Αθηναϊκής Mediclinic, αποτελεί ένα από τα πιο ουσιώδη και σημαντικά Τμήματα της Κλινικής. Στο Παθολογικό Τμήμα, ειδικευμένοι Ιατροί όλων των ειδικοτήτων καλούνται με σύντομες, ουσιαστικές και αποτελεσματικές νοσηλείες, να συνδράμουν στη βέλτιστη αντιμετώπιση μιας σειράς παθολογικών περιστατικών που δεν δύνανται να αντιμετωπιστούν σε εξωτερική βάση. Με μέσο όρο νοσηλείας τις 3 μέρες, με μηδενικό ποσοστό επανεισαγωγών και με άριστες αξιολογήσεις από τους νοσηλευμένους, γίνεται σαφές ότι δεν χωρούν καθυστερήσεις στην έγκαιρη διάγνωση και θεραπεία. Άλλωστε αυτό είναι και το μεγάλο στοίχημα της Ιατρικής στον 21ο αιώνα, η αποφυγή παρατεταμένων και άσκοπων νοσηλειών, η έγκαιρη διάγνωση με τη χρήση υψηλής τεχνολογίας, η αποτελεσματική θεραπεία σύμφωνα με την επιστημονική τεκμηρίωση.

 • Παθολογικό Τμήμα

 • Καρδιολογικό Τμήμα

 • Γαστρεντερολογικό Τμήμα

 • Δερματολογικό Τμήμα

Χειρουργικός Τομέας

H Aθηναϊκή Mediclinic διαθέτει 7 χειρουργικές αίθουσες πλήρως εξοπλισμένες με τελευταίας τεχνολογίας χειρουργικό εξοπλισμό, στις οποίες διεκπεραιώνονται τα προγραμματισμένα και έκτακτα περιστατικά. Τα 3 χειρουργεία διαθέτουν περιβάλλον για οφθαλμολογικά χειρουργεία και τα 4 για περιστατικά Γενικής Χειρουργικής. Τα χειρουργικά τμήματα της Κλινικής είναι στελεχωμένα από άρτια εκπαιδευμένους χειρουργούς και αναισθησιολόγους, ενώ το προσωπικό των χειρουργείων, πολύπειρο και άρτια εκπαιδευμένο, συμμετέχει στις επεμβάσεις και παρέχει εξειδικευμένες υπηρεσίες στον ασθενή όπου οι συνθήκες το απαιτούν.

 • Γενικής Χειρουργικής
 • Ουρολογικό

 • Οφθαλμολογικό

 • Ορθοπεδικό

 • Ωτορινολαρυγγολογικό

 • Γυναικολογικό

Τμήμα Ιατρικών Απεικονίσεων

Επιστημονικά Υπεύθυνη Ιατρός: Μαρία Αβούρη

Στο τμήμα Κλασικής Ακτινολογίας και στο Τμήμα Υπερήχων της Αθηναϊκής Mediclinic λειτουργούν σύγχρονα μηχανήματα άριστης τεχνολογίας και έγχρωμοι υπερηχοτομογράφοι. Εκτελούνται απλές ακτινογραφίες, ειδικές εξετάσεις και υπερηχοτομογραφήματα οργάνων, έγχρωμα υπερηχοτομογραφήματα αγγείων, παρακεντήσεις και βιοψίες υπό υπερηχογραφική καθοδήγηση. Το τμήμα στελεχώνεται από άρτια εκπαιδευμένο και καταρτισμένο, ιατρικό, νοσηλευτικό και παραϊατρικό προσωπικό.

 • Διαγνωστικοί υπέρηχοι σώματος & αγγείων (Triplex)

 • Κλασική Ακτινολογία

 • Αξονικός τομογράφος

 • Ψηφιακός μαστογράφος

Καρδιολογικό

Επιστημονικά Υπεύθυνος Ιατρός: Παναγιώτης Παπάζογλου

Με έμπειρο προσωπικό και μηχανήματα υψηλών προδιαγραφών, το καρδιολογικό τμήμα εγγυάται υψηλού επιπέδου υπηρεσίες πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας φροντίδας υγείας. Λειτουργεί σε 24ωρη βάση για την κάλυψη επειγόντων περιστατικών, ενώ το Τμήμα τακτικών εξωτερικών ιατρείων καλύπτει κατά τις πρωϊνές και απογευματινές ώρες προγραμματισμένα ραντεβού. Στο τμήμα προληπτικής ιατρικής βοηθάμε στην έγκαιρη αναγνώριση και αντιμετώπιση παραγόντων καρδιαγγειακού κινδύνου (αρτηριακή υπέρταση, δυσλιπιδαιμία, σακχαρώδης διαβήτης, κάπνισμα), προχωρούμε στη διερεύνηση των παθήσεων αυτών, και δίνουμε συμβουλές για την βέλτιστη ρύθμιση και παρακολούθησή τους.Για τη διάγνωση και την παρακολούθηση καρδιαγγειακών παθήσεων η κλινική διαθέτει δοκιμασία κόπωσης, triplex καρδιάς και αγγείων, και Holter ρυθμού και Holter πίεσης. Η κλινική πραγματοποιεί νοσηλείες. Ο προεγχειρητικός έλεγχος στους ασθενείς που προσέρχονται για να υποβληθούν σε επέμβαση γίνεται σε συνεργασία με τους θεράποντες χειρουργούς, με το αναισθησιολογικό τμήμα, και κατά περίπτωση με ιατρούς άλλων ειδικοτήτων.

 • Holter (Ρυθμού – Πιέσεως)

 • Υπέρηχοι Καρδιάς (Triplex)

 • Test Κοπώσεως

Ενδοσκοπικό

Επιστημονικά Υπεύθυνος Ιατρός: Νικόλαος Σαλαμέτης

Στο Ενδοσκοπικό Τμήμα της Αθηναϊκής Mediclinic δίνεται μεγάλη σημασία στην πρόληψη που σήμερα αποτελεί το α και το ω στον τομέα της σύγχρονης Γαστρεντερολογίας. Στο τμήμα διενεργούνται από εξειδικευμένο και έμπειρο ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό:

 • Γαστροσκοπήσεις

 • Κολονοσκοπήσεις

 • Πολυπεκτομές

 • Πολυπεκτόμες ανώτερου & κατώτερου πεπτικού συστήματος

 • Διαστολές στενώσεων ανωτέρου & κατωτέρου πεπτικού συστήματος

 • Αντιμετώπιση κιρσών οισοφάγου επί πυλαίας υπέρτασης

 • Ενδοσκοπική γαστροστομία

 • Αντιμετώπιση αιμορραγιών ανώτερου και κατώτερου πεπτικού συστήματος

Μικροβιολογικό – Βιοχημικό

Επιστημονικά Υπεύθυνη Ιατρός: Μαρία Δούνη

Το Εργαστήριο της Αθηναϊκής Mediclinic καλύπτει ένα ευρύ φάσμα εργαστηριακών εξετάσεων (αιματολογικές, βιοχημικές, ανοσολογικές, δείκτες νεοπλασιών, ορμονολογικές, μικροβιολογικές και μοριακής βιολογίας). Το εργαστήριο διαθέτει τελευταίας τεχνολογίας αναλυτές που διακρίνονται για την ακρίβεια, την επαναληψιμότητα, την αξιοπιστία και την ταχύτητά τους.Το προσωπικό του εργαστηρίου είναι άρτια καταρτισμένο και εκπαιδευμένο με πολυετή εμπειρία στο χώρο.Ιδιαίτερη σημασία δίνεται στον έλεγχο ποιότητας των αποτελεσμάτων γι' αυτό και το εργαστήριο συνεργάζεται με αναγνωρισμένα εργαστήρια ποιοτικού ελέγχου.

 • Εξωτερικά Ιατρεία

Όλες οι ιατρικές ειδικότητες

 • Τμήμα Επειγόντων

 • Τμήμα Προληπτικής Ιατρικής (Check-up)

 • Μονάδα Βραχείας Νοσηλείας (Day Clinic)

 • Κέντρο Μαστού

Web Content Viewer

Portlet Content

Προγραμματίστε την επίσκεψή σας

Στην Αθηναϊκή Mediclinic μπορούν να λάβουν φροντίδα οι ασφαλισμένοι της Interamerican αλλά και όλοι οι άνθρωποι με άλλη ιδιωτική ή δημόσια ασφάλιση υγείας. Στην καρδιά της Αθήνας και με εύκολη πρόσβαση, η Αθηναϊκή Mediclinic λειτουργεί καθημερινά 24 ώρες, 365 ημέρες το χρόνο. Τα Εξωτερικά Ιατρεία λειτουργούν καθημερινά και Σάββατο, με προγραμματισμένο ραντεβού.

athinaikh-klinikh

Web Content Viewer

Portlet Content
Στοιχεία 2021

Δίπλα σας, για την υγεία σας

24.078

επισκέψεις σε ιατρούς

218.422

διαγνωστικές εξετάσεις και ενδοσκοπήσεις

12.366

νοσηλείες και ODC

Web Content Viewer

Portlet Content

Γνωρίστε την Αθηναϊκή Mediclinic

Web Content Viewer

Portlet Content

Web Content Viewer

Portlet Content
Πολιτική ποιότητας και πιστοποιήσεις

Η Αθηναϊκή Κλινική έχει πιστοποιηθεί με το πρότυπο ΕΝ 15224:2016, το εξειδικευμένο πρότυπο ποιότητας στον τομέα της υγείας από τη Swiss Approval, ενώ επίσης έχει εγκαταστήσει και εφαρμόσει σύστημα διαχείρισης ποιότητας. Στην πράξη, αυτό σημαίνει ότι όλοι οι ασθενείς μας λαμβάνουν εξατομικευμένη θεραπεία και συνεχή φροντίδα, με μέλη της ομάδας μας κάθε στιγμή δίπλα τους. Γι’ αυτό το σκοπό, ο εξοπλισμός και οι εγκαταστάσεις της Αθηναϊκής Mediclinic ανανεώνονται σταθερά, όπως ορίζει το ΕΝ 15224.

Web Content Viewer

Portlet Content

Πληροφορίες για την εξυπηρέτησή σας

Στην Αθηναϊκή Mediclinic μπορούν να λάβουν φροντίδα οι ασφαλισμένοι της Interamerican αλλά και όλοι οι άνθρωποι με άλλη ιδιωτική ή δημόσια ασφάλιση υγείας.

Στην καρδιά της Αθήνας και με εύκολη πρόσβαση, η Αθηναϊκή Mediclinic λειτουργεί καθημερινά 24 ώρες, 365 ημέρες το χρόνο. Τα Εξωτερικά Ιατρεία λειτουργούν καθημερινά και Σάββατο, με προγραμματισμένο ραντεβού.

Για περισσότερες πληροφορίες και ραντεβού μπορείτε να καλέσετε εδώ:

Τηλεφωνικό Κέντρο 210 6475000

Δείτε περισσότερα για την εξυπηρέτησή σας εδώ

Web Content Viewer

Portlet Content

Web Content Viewer

Portlet Content

Από το blog μας

Complementary Content
${loading}