Οδικής Βοήθειας

SEO Web Content Viewer

Portlet Content
Οχήματα

Πρόγραμμα Οδικής Βοήθειας

Το πρόγραμμα Οδικής Βοήθειας της Interamerican σας καλύπτει από οποιοδήποτε πρόβλημα παρουσιαστεί κατά τη μετακίνηση με το όχημα σας. Για βλάβη, ατύχημα ή και για απλά περιστατικά όπως η απώλεια κλειδιών το εξειδικευμένο προσωπικό της Οδικής Βοήθειας βρίσκεται κοντά σας με ένα μόνο τηλεφώνημα.

Ενημερωθείτε σήμερα
programma-odikhs-vohtheias

Web Content Viewer

Portlet Content

Με εξειδικευμένο προσωπικό και ιδιόκτητα οχήματα, σας προσφέρει ταχύτατη επιτόπου εξυπηρέτηση για την αποκατάσταση της βλάβης ή την αλλαγή μπαταρίας και τη ρυμούλκηση του αυτοκινήτου σας σε κατάλληλο συνεργείο . Σε περίπτωση ατυχήματος, αναλαμβάνει τις διαδικασίες καταγραφής στοιχείων και αναγγελίας της ζημιάς. Επιπλέον, αναλαμβάνει την κάλυψη εξόδων παραμονής σε ξενοδοχείο, τον επαναπατρισμό του οχήματος και την κάλυψη εξόδων επιστροφής στον τόπο μόνιμης διαμονής του ασφαλισμένου και των συνεπιβαινόντων.

Web Content Viewer

Portlet Content

Καλύψεις Προγραμμάτων Οδικής Βοήθειας

Web Content Viewer

Portlet Content
Βασικό (Ελλάδα) €32/εξάμηνο
Βασικό+(Ευρώπη) €37/εξάμηνο
Επιτόπου εξυπηρέτηση

Αν το καλυπτόμενο όχημα ακινητοποιηθεί από βλάβη, η Interamerican θα μεριμνήσει για την αποστολή, μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα, κινητού συνεργείου για την αποκατάστασή της.

Μεταφορά οχήματος σε τοπικό συνεργείο

Αν η βλάβη του καλυπτόμενου οχήματος δεν αποκαθίσταται επιτόπου, τότε η INTERAMERICAN θα μεριμνήσει για τη μεταφορά του σε τοπικό συνεργείο της επιλογής σας.

Εσωτερικός επαναπατρισμός οχήματος

Αν το καλυπτόμενο όχημα ακινητοποιηθεί εξαιτίας πρόσκρουσης ή σοβαρής μηχανικής βλάβης, η Interamerican θα μεριμνήσει για τη μεταφορά του σε συνεργείο της προτίμησής σας, κοντά στον τόπο της μόνιμης διαμονής σας.

Αλλαγή ελαστικού

Το κινητό συνεργείο αναλαμβάνει να έρθει επιτόπου να σας αλλάξει λάστιχο και να τοποθετήσει τη ρεζέρβα που υπάρχει στο αυτοκίνητο, αν χρειαστεί.

Εξυπηρέτηση σε έλλειψη καυσίμων

Αν ακινητοποιηθείτε από έλλειψη καυσίμων, θα σας φέρουμε καύσιμα στο σημείο που μείνατε. Αν για οποιοδήποτε λόγο η μεταφορά καυσίμων δεν είναι εφικτή, θα μεταφέρουμε το ακινητοποιημένο όχημα στο κοντινότερο ανοιχτό πρατήριο καυσίμων.

Εξυπηρέτηση σε απώλεια κλειδιών

Αν αφήσετε κατά λάθος τα κλειδιά μέσα στο αυτοκίνητο ή αν τα χάσετε, θα σας στείλουμε τα δεύτερα κλειδιά που έχετε, εφόσον βρίσκονται σε απόσταση μέχρι 25 χιλιομέτρων. Σε άλλη περίπτωση, θα σας βρούμε πληροφορίες για κλειδαρά ή θα μεταφέρουμε το αυτοκίνητό σας σε κοντινό συνεργείο, εφόσον είναι εφικτό.

Επαναπατρισμός αυτοκινήτου στην Ελλάδα

Αν το καλυπτόμενο όχημα, οδηγούμενο από οποιονδήποτε ασφαλιζόμενο ακινητοποιηθεί από μεγάλης έκτασης βλάβη, η αποκατάσταση της οποίας απαιτεί χρόνο μεγαλύτερο των 5 ημερών, η Interamerican θα μεριμνήσει για τον επαναπατρισμό του στην Ελλάδα μέσα σε εύλογο χρονικό διάστημα, λαμβάνοντας υπόψη τις ειδικές περιστάσεις και συνθήκες που επικρατούν στη συγκεκριμένη περίπτωση.

Κάλυψη εξόδων διαμονής σε ξενοδοχείο

Αν το καλυπτόμενο όχημα υποστεί βλάβη σε απόσταση μεγαλύτερη των 60 χλμ από τον τόπο της μόνιμης κατοικίας σας και η αποκατάστασή της δεν είναι δυνατή την ίδια μέρα, η Interamerican θα σας αποζημιώσει για τα έξοδα διανυκτέρευσης, τα δικά σας και των τυχόν συνεπιβαινόντων στο όχημα, σε ξενοδοχείο της περιοχής, μέχρι το ποσό των €75 συνολικά.

Κάλυψη εξόδων επιστροφής στον τόπο μόνιμης διαμονής

Αν για το καλυπτόμενο όχημα συντρέξουν οι προϋποθέσεις του εσωτερικού επαναπατρισμού, η Interamerican θα αποζημιώσει τον ασφαλιζόμενο για τα έξοδα της επιστροφής του και των τυχόν συνεπιβαινόντων στο όχημα, στον τόπο μόνιμης διαμονής τους, με λεωφορείο, τρένο ή οποιοδήποτε πρόσφορο μέσο και μέχρι το ποσό των €100 συνολικά, υπό την προϋπόθεση ότι το όχημα ακινητοποιήθηκε σε απόσταση μεγαλύτερη των 60 χλμ από τον τόπο της μόνιμης διαμονής του ασφαλιζομένου.

Web Content Viewer

Portlet Content

Αν ενδιαφέρεστε για υπηρεσίες Οδικής Βοήθειας για το στόλο της επιχείρησής σας, στείλτε μας email στο assisstance@interamerican.gr και εκπρόσωπος μας θα επικοινωνήσει άμεσα μαζί σας.

Web Content Viewer

Portlet Content

Ένα μοναδικό δίκτυο υποδομών και συνεργασιών

111

Σημεία υποστήριξης σε όλη την Ελλάδα

222

Ιδιόκτητα Οχήματα Εξυπηρέτησης (μηχανές, ρυμουλκά, πλατφόρμες)

350

Eξειδικευμένο προσωπικό και συνεργάτες

Web Content Viewer

Portlet Content

Γρήγορα, σύγχρονα και αποτελεσματικά

Web Content Viewer

Portlet Content
Επενδύουμε διαρκώς στην ανανέωση του στόλου μας

Ενισχύουμε τον στόλο μας με 10 μηχανές 650cc, 4 οχήματα 4x4 και 8 πλατφόρμες ρυμούλκησης, για να φτάνουμε κοντά σας όπου κι αν βρίσκεστε, με αμεσότητα και ευελιξία.

Interamerican-stolos

Web Content Viewer

Portlet Content
Αγκαλιάζουμε την ηλεκτροκίνηση

Παρέχουμε υπηρεσίες οδικής βοήθειας για ηλεκτροκίνητα και υβριδικά αυτοκίνητα και προσθέτουμε στο στόλο μας ηλεκτροκίνητα ποδήλατα ώστε να φτάνουμε κοντά σας, γρήγορα και οικολογικά, για απλά περιστατικά όπως απώλεια κλειδιών, φόρτιση μπαταρίας και επιδιόρθωση ελαστικού.

hlektrokinhsh

Web Content Viewer

Portlet Content
Αξιοποιούμε την τεχνολογία για ταχύτερη εξυπηρέτηση

Με το σύστημα αυτόματης ανάθεσης αξιοποιούμε τις δυνατότητες της τεχνητής νοημοσύνης (ΑΙ) η ανάθεση κάθε περιστατικού στους οδηγούς μας γίνεται ταχύτερη και η βοήθεια παρέχεται με το κατάλληλο μέσο για την περίσταση.

programma-odikhs-bohtheias-texnologia

Web Content Viewer

Portlet Content

Η Οδική Βοήθεια της Interamerican στη διάθεσή σας 24/7

Web Content Viewer

Portlet Content

Καλέστε την 24ωρη Γραμμή Οδικής Βοήθειας 1158 από οποιοδήποτε σταθερό ή κινητό τηλέφωνο στην Ελλάδα ή στο +30 210 946 1333, αν καλείτε από το εξωτερικό ή στο +30 6942 238000, σε περίπτωση βλάβης του δικτύου σταθερής τηλεφωνίας.

ή

Mε ένα κλικ μέσω της εφαρμογής Drive On, προσδιορίζετε αυτόματα την τοποθεσία σας και επιλέγετε το πρόβλημα που αντιμετωπίζετε.


Σας ενημερώνουμε ότι οι κλήσεις καταγράφονται για τη δική σας ασφαλή και ποιοτική εξυπηρέτηση. Αναλυτικές πληροφορίες μπορείτε να δείτε εδώ.

eksyphrethsh-24-7

Web Content Viewer

Portlet Content
Στοιχεία 2022

Δίπλα στους ασφαλισμένους μας, κάθε στιγμή

1.500.000

Είναι ασφαλισμένα με Οδική Βοήθεια Interamerican

574.600

Χρειάστηκαν βοήθεια στο δρόμο

246.632

Οχημάτων

Web Content Viewer

Portlet Content
Ενισχύουμε το στόλο μας

Web Content Viewer

Portlet Content
Οχήματα

Web Content Viewer

Portlet Content

Όροι συμβολαίου & χρήσιμα έγγραφα

Όροι συμβολαίου

Έκδοση 03.2023

Σταθμοί Οδικής Βοήθειας

Λίστα σταθμών εξυπηρέτησης

Web Content Viewer

Portlet Content

Drive On Mobile App

Οδική Βοήθεια Interamerican με ένα κλικ από το κινητό σας

drive-on-app

Web Content Viewer

Portlet Content

Από το blog μας

Web Content Viewer

Portlet Content
Complementary Content
${loading}