Οικονομικά Αποτελέσματα

SEO Web Content Viewer

Portlet Content
Όμιλος Interamerican

Στοιχεία Φερεγγυότητας & Οικονομικά Αποτελέσματα

landscape
ktirio-interamerican

Web Content Viewer

Portlet Content
Στοιχεία 2022

Ισχυρή και φερέγγυα

Η Interamerican κατέχει ηγετική θέση στην ελληνική ασφαλιστική αγορά με ισχυρά οικονομικά μεγέθη και υψηλούς δείκτες φερεγγυότητας.

€57,6 εκατ.

€ 417,1 εκατ.

€242 εκατ.

Web Content Viewer

Portlet Content

Διαρκής πορεία ανάπτυξης σε ένα σύγχρονο πλαίσιο εταιρικής υπευθυνότητας

194,6 εκ. το σύνολο του κοινωνικού προϊόντος

Η Interamerican το 2022 παρήγαγε και διένειμε από τις δραστηριότητές της, άμεσα και έμμεσα, Κοινωνικό Προϊόν αξίας 194,6 εκατομμύρια ευρώ, ποσό που αποτυπώνει τη συνεισφορά της στην οικονομία της χώρας και στην κοινωνία γενικότερα.

Ενίσχυση των ιδιόκτητων δομών υγείας

Το νέο Medifirst Περιστερίου προσφέρει σύγχρονες υπηρεσίες πρωτοβάθμιας υγείας μέσω 14 ιατρικών και 5 διαγνωστικών τμημάτων στους δημότες του Περιστερίου και των όμορων δήμων της Αττικής. Στελεχώνεται από γιατρούς διαφόρων ειδικοτήτων, ενώ είναι εξοπλισμένο με σύγχρονο τεχνολογικό εξοπλισμό παρέχοντας υψηλού επιπέδου ιατρικές υπηρεσίες.

Ανανέωση στόλου Οδικής Βοήθειας

Συνεχίσαμε την ανανέωση και ενίσχυση των ήδη 222 ιδιόκτητων οχημάτων Οδικής και 17 ασθενοφόρων της, εντάσσοντας στο δυναμικό της 5 νέα ασθενοφόρα ,4 ειδικά οχήματα 4χ4 ειδικών εργασιών-απεγκλωβισμών και 7 πλατφόρμες μεταφοράς οχημάτων.

Διεθνής αναγνώριση από τη McKinsey

H ΜcKinsey προχώρησε σε μία ειδική έκδοση για τον οργανωσιακό μετασχηματισμό της Εταιρίας, αναγνωρίζοντας την Interamerican ως πρωτοπόρο εταιρία του χώρου, η οποία δείχνει το δρόμο προς το μέλλον στις ασφαλιστικές εταιρίες,

Σε κορυφαία επίπεδα οι δείκτες ικανοποίησης πελατών

Σε ιδιαίτερα υψηλά επίπεδα διαμορφώθηκαν επίσης οι δείκτες ικανοποίησης (έως 92%) και σύστασης ΝPS (71) του Ομίλου και για τα δύο brands (Interamerican, Anytime).

Web Content Viewer

Portlet Content
Βιώσιμη Ανάπτυξη

Ανάπτυξη, με βλέμμα σε ένα αειφόρο μέλλον

Η Interamerican τοποθετεί τη Βιωσιμότητα σε πρώτο πλάνο, ενσωματώνοντας τους παράγοντες ESG στη στρατηγική και στις δράσεις της. Μέσα από ένα σχέδιο δράσης που εκτείνεται σε 3 πυλώνες (το περιβάλλον, την κοινωνία και τη διακυβέρνηση), η εταιρία έχει ως στόχο να επιτύχει κλιματική ουδετερότητα έως το 2050, να γίνει η πιο υπεύθυνη ασφαλιστική εταιρία στην Ελλάδα ως το 2030 και να εφαρμόσει τα υψηλότερα πρότυπα εταιρικής διακυβέρνησης.

lycabettus

Web Content Viewer

Portlet Content

Εκθέσεις Φερεγγυότητας και Χρηματοοικονομικής κατάστασης 2023:

Web Content Viewer

Portlet Content

Μπορείτε να κατεβάσετε τις εκθέσεις εδώ

Ιντεραμέρικαν Ελληνική Ασφαλιστική Ανώνυμη Εταιρία

08/04/2024

Ιντεραμέρικαν Βοηθείας Μονοπρόσωπη Ανώνυμος Εταιρία Γενικών Ασφαλειών

08/04/2024

Web Content Viewer

Portlet Content
Complementary Content
${loading}