Ασφάλεια Ζωής

SEO Web Content Viewer

Portlet Content
Ζωή

Ασφάλεια Ζωής

Η Ασφάλεια Ζωής είναι έμπρακτη απόδειξη ότι μεριμνάτε για το μέλλον των ανθρώπων που αγαπάτε και εξαρτώνται oικονομικά από εσάς. Είναι μια πράξη αγάπης και ευθύνης!

Ενημερωθείτε σήμερα
Ασφάλεια Ζωής Interamerican

Web Content Viewer

Portlet Content

Κατηγορίες Προγραμμάτων

Η Ασφάλιση Ζωής είναι ένας αποτελεσματικός τρόπος για να εξασφαλίσετε την οικογένειά σας, σε περίπτωση απώλειας ζωής. Με το κεφάλαιο που παρέχει στους δικαιούχους, μπορούν να καλύψουν τις ανάγκες τους, χωρίς να οδηγηθούν στην ριζική αλλαγή του τρόπου διαβίωσής τους.

Ισόβιος Ασφάλεια Ζωής με Αξία Εξαγοράς

Καλύπτει την απώλεια ζωής του ασφαλισμένου, όποτε και εάν αυτή προκύψει

Καταβάλλεται το εφάπαξ ποσό που έχει συμφωνηθεί στους δικαιούχους, όταν συμβεί η απώλεια ζωής του ασφαλισμένου. Η κάλυψη παρέχεται για όλη τη διάρκεια ζωής του ασφαλισμένου, ενώ αυτός μπορεί να εξαγοράσει το συμβόλαιό του αν το επιθυμεί.

Απλή Ασφάλεια Ζωής Ετήσιας Διάρκειας

Καλύπτει την απώλεια εισοδήματος που οφείλεται σε μόνιμη ολική ανικανότητα, λόγω ατυχήματος ή ασθένειας 

Εξασφαλίζετε μηνιαίο εισόδημα σε περίπτωση μόνιμης ολικής ανικανότητας για εργασία. Αφορά περιόδους ανικανότητας που υπερβαίνουν το έτος και το εισόδημα καταβάλλεται έως την ηλικία των 65 ετών.

Απλή Ασφάλεια Ζωής

Καλύπτει τον κίνδυνο της απώλειας ζωής του ασφαλισμένου, για συγκεκριμένο χρονικό διάστημα

Καταβάλλεται το εφάπαξ ποσό που έχει συμφωνηθεί στους δικαιούχους, εάν συμβεί η απώλεια ζωής του ασφαλισμένου μέσα στην περίοδο που προβλέπει το συμβόλαιο. Η κάλυψη παρέχεται για συγκεκριμένο χρονικό διάστημα, όπως 10, 20, 30 έτη.

Απλή Ασφάλεια Ζωής Μειουμένου Κεφαλαίου

Καλύπτει τον κίνδυνο απώλειας ζωής του ασφαλισμένου για συγκεκριμένο διάστημα. Είναι ιδανικό για αποπληρωμή δανείων

Καταβάλλεται το εφάπαξ ποσό που έχει συμφωνηθεί στους δικαιούχους, το οποίο μειώνεται κάθε χρόνο, καθώς σκοπός του είναι η αποπληρωμή των δανείων ή η κάλυψη μειουμένων αναγκών στο μέλλον.

Ασφάλεια Ζωής από Ατύχημα

Καλύπτει, για συγκεκριμένο χρονικό διάστημα, τον κίνδυνο της απώλειας ζωής του ασφαλισμένου, λόγω ατυχήματος

Καταβάλλεται το εφάπαξ ποσό που έχει συμφωνηθεί στους δικαιούχους, εάν συμβεί η απώλεια ζωής του ασφαλισμένου λόγω ατυχήματος, μέσα στην περίοδο που προβλέπει το συμβόλαιο.

Web Content Viewer

Portlet Content

Πόσο κοστίζει και πώς κάνω την σωστή επιλογή Ασφάλειας Ζωής

Τα ασφάλιστρα είναι ιδιαίτερα προσιτά! Για Απλή Ασφάλεια Ζωής Ετήσιας Διάρκειας, άτομο ηλικίας 40 ετών, υπάλληλος γραφείου, που επιθυμεί ασφαλισμένο κεφάλαιο 50.000€, το κόστος είναι 10,11€/μήνα*.
*Το ασφάλιστρο του 1ου έτους επιβαρύνεται με 30 δικαίωμα συμβολαίου

Αναρωτιέστε πώς υπολογίζεται το ασφαλισμένο κεφάλαιο; Για παράδειγμα, αν έχετε 75.000€ δαπάνες και 25.000€ διαθέσιμα κεφάλαια, το ενδεικτικό κεφάλαιο Ασφάλειας Ζωής που χρειάζεστε είναι 50.000€. Υπολογίστε το κεφάλαιο που χρειαζεστε για την προστασία της οικογένειάς σας, με τη βοήθεια ενός Συνεργάτη μας.

Για την σωστή επιλογή του προγράμματος σας, θα πρέπει να υπολογίσετε σωστά το ποσό για το οποίο θα ασφαλιστείτε, με την βοήθεια ενός Ασφαλιστικού Συμβούλου μας, ώστε να εξασφαλιστούν οι άνθρωποί σας. Έπειτα επιλέγετε την κατηγορία προγράμματος Ασφάλισης Ζωής που πραγματικά ανταποκρίνεται στις δικές σας ανάγκες.

Web Content Viewer

Portlet Content

Λύσεις για κάθε σας ανάγκη

Web Content Viewer

Portlet Content

Web Content Viewer

Portlet Content
Φόρμα Επικοινωνίας

Web Content Viewer

Portlet Content

Μπορεί να σας ενδιαφέρουν επίσης

Complementary Content
${loading}