Άμεση Ιατρική Βοήθεια 24/7

SEO Web Content Viewer

Portlet Content
Υγεία

Άμεση Ιατρική Βοήθεια

Βρισκόμαστε δίπλα σας σε κάθε έκτακτο περιστατικό υγείας

asthenoforo-bg
asthenoforo

Web Content Viewer

Portlet Content

Στις δύσκολες περιπτώσεις ενός προβλήματος υγείας ή ενός ατυχήματος η Interamerican βρίσκεται κοντά σε εσάς και στην οικογένειά σας, με ένα μόνο τηλεφώνημα στη Γραμμή Υγείας 1010.  Εξειδικευμένοι γιατροί διαφόρων ειδικοτήτων και κατάλληλα εκπαιδευμένο, νοσηλευτικό και διοικητικό προσωπικό, βρίσκονται εκεί για να σας προσφέρουν πολύτιμες συμβουλές και οδηγίες. Επίσης, η Άμεση Ιατρική Βοήθεια αναλαμβάνει, αν κριθεί απαραίτητο, να συντονίσει και να καλύψει την υγειονομική μεταφορά στην πλησιέστερη ενδεδειγμένη νοσηλευτική μονάδα.

Web Content Viewer

Portlet Content

Γραμμή Υγείας 1010: Όλα για την υγεία σας σε ένα τηλέφωνο

Σε ένα τηλέφωνο έχετε στη διάθεσή σας όλες τις υπηρεσίες που μπορεί να χρειαστείτε για την υγεία σας. 24 ώρες το 24ωρο, 365 ημέρες το χρόνο, όπου και αν βρίσκεστε, στην Ελλάδα ή στο εξωτερικό.

Ιατρικές συμβουλές στη διάθεσή σας 24/7

Μ’ ένα τηλεφώνημα στο 1010, γιατροί διαφόρων ειδικοτήτων και εξειδικευμένοι συνεργάτες μιλούν μαζί σας, αξιολογούν την κατάστασή σας και σας δίνουν λύσεις για άμεση ανακούφιση.

Επείγοντα περιστατικά

Έχετε άμεση πρόσβαση σε συμβουλές πρώτων βοηθειών και οδηγίες από γιατρούς για την αντιμετώπιση του έκτακτου περιστατικού. Επιπλέον, οι άνθρωποι του 1010 σας ενημερώνουν για τα ιδιωτικά και δημόσια νοσοκομεία στα οποία μπορείτε να απευθυνθείτε αμέσως.

Μεταφορά ασθενούς

Σε όποιο σημείο του κόσμου κι αν βρίσκεστε, το εξειδικευμένο προσωπικό και οι γιατροί του 1010 θα αναλάβουν για σας, το συντονισμό της υγειονομικής σας μεταφοράς με ασθενοφόρο, ελικόπτερο ή ακόμα και αεροπλάνο.

Πληροφορίες Δικτύου Υγείας

Καλώντας στο 1010 κάθε φορά που θέλετε να κάνετε χρήση του συμβολαίου σας, βρίσκετε όλες τις πληροφορίες για τους συνεργαζόμενους γιατρούς και τα συνεργαζόμενα διαγνωστικά κέντρα, όπως επίσης για τα συνεργαζόμενα νοσοκομεία και τους χειρουργούς με ειδική σχέση συνεργασίας με την Interamerican.

Ενημέρωση καλύψεων & Διαδικασιών

Στο 1010 μπορείτε να μάθετε με απόλυτη ακρίβεια όλες τις πληροφορίες του συμβολαίου σας και να ενημερωθείτε για όλες τις απαραίτητες διαδικασίες που σχετίζονται με τη χρήση του συμβολαίου σας, όπως η προέγκριση για μία προγραμματισμένη νοσηλεία ή το ετήσιο Check up.

Web Content Viewer

Portlet Content
Πληροφορίες για την εξυπηρέτησή σας

  • Καλέστε στο 1010, από οποιοδήποτε σταθερό ή κινητό τηλέφωνο στην Ελλάδα
  • Για εξωτερικό καλείτε στο +30 210 946 1999
  • Σε περίπτωση βλάβης του δικτύου σταθερής τηλεφωνίας καλείτε στο +30 6932 237000
grammh-1010

Web Content Viewer

Portlet Content

Μοναδικές υποδομές, εξελιγμένα μέσα & υπηρεσίες

17

για ασφαλή υγειονομική μεταφορά στην πλησιέστερη νοσηλευτική μονάδα

7

ελικόπτερα & αεροπλάνα

63

γιατροί, νοσηλευτές & διασώστες

Web Content Viewer

Portlet Content

Εφαρμογή Medi On

Αν έχετε την εφαρμογή Medi On μπορείτε να επικοινωνήσετε άμεσα, με ένα κλικ, με τη «Γραμμή Υγείας 1010» της Interamerican, για να λάβετε επιπλέον συμβουλές ή καθοδήγηση από εξειδικευμένο ιατρικό προσωπικό, μέσω chat ή τηλεφώνου.

Περισσότερες πληροφορίες
Medion app

Web Content Viewer

Portlet Content

Πρόσβαση σε υψηλής ποιότητας υπηρεσίες Υγείας

Complementary Content
${loading}