Έλεγχος Συμπτωμάτων Medi On App

SEO Web Content Viewer

Portlet Content

Έλεγχος Συμπτωμάτων με Medi On App

Αξιολογήστε κάθε ανησυχητικό σύμπτωμα υγείας, λάβετε ιατρικές συμβουλές και βρείτε τον κατάλληλο Γιατρό και Διαγνωστικό Κέντρο στην περιοχή σας, μέσω της εφαρμογής Medi On.

Κατεβάστε το Medi On app
εφαρμογή υγείας ineramerican

Web Content Viewer

Portlet Content

'Ελεγχος και αξιολόγηση συμπτωμάτων υγείας, online, 24 ώρες το 24ωρο

Επικοινωνία με Γιατρό της Γραμμής Υγείας 1010, τηλεφωνικά ή μέσω chat

Εύρεση Γιατρού και Διαγνωστικού Κέντρου, στην περιοχή σας

Web Content Viewer

Portlet Content

Medi On: Το app που σας δίνει απάντηση για την υγεία σας

Το Μedi On εντάσσεται στο πλαίσιο του ολοκληρωμένου συστήματος υγείας της Interamerican και παρέχεται αποκλειστικά και δωρεάν στους ασφαλισμένους Υγείας της.

Web Content Viewer

Portlet Content
 • Έλεγχος συμπτωμάτων υγείας

  Ελέγχετε 24/7, κάθε ανησυχητικό σύμπτωμα υγείας, απαντώντας σε ένα σύνολο ιατρικών ερωτήσεων.

 • Αξιολόγηση συμπτωμάτων υγείας

  Η εφαρμογή σας παρουσιάζει τις πιθανές αιτίες για το σύμπτωμά σας & σας προσφέρει ιατρικές συμβουλές.

 • Επικοινωνία με Γιατρό

  Συνδέεστε, τηλεφωνικά (24/7) ή μέσω chat (8:00-20:00, εργάσιμες μέρες), με τον Γιατρό της Γραμμής Υγείας 1010 της Interamerican.

 • Εύρεση Γιατρού & Διαγνωστικού Κέντρου

  Βρίσκετε, στην περιοχή σας, τον κατάλληλο για την πάθησή σας Γιατρό & Διαγνωστικό Κέντρο, συμβεβλημένο με το Δίκτυο Υγείας της Interamerican.

 • Δημιουργία ιστορικού

  Μοιράζεστε την αξιολόγησή σας με τον Γιατρό της Γραμμής Υγείας 1010. Στην αξιολόγηση έχετε πρόσβαση μόνο εσείς & ο Γιατρός.

Web Content Viewer

Portlet Content

Συχνές Ερωτήσεις

Web Content Viewer

Portlet Content
Πώς θα δημιουργήσω λογαριασμό;

 • Εγκαταστήστε την εφαρμογή στη συσκευή σας, ανοίξτε την και επιλέξτε «Δημιουργία Λογαριασμού». Συμπληρώστε στο πεδίο τον εξαψήφιο κωδικό που λάβατε και επιλέξτε «Συνέχεια». Αυτός ο κωδικός μπορεί να χρησιμοποιηθεί μόνο μία φορά.
 • Συμπληρώστε το όνομα ή το ψευδώνυμο με το οποίο θέλετε να σας απευθύνεται η εφαρμογή ή οι γιατροί της Γραμμής Υγείας 1010.
 • Συμπληρώστε μία διεύθυνση e-mail. Θα λάβετε μήνυμα που επιβεβαιώνει τη δημιουργία λογαριασμού σας. To e-mail σας λειτουργεί ως username, αν θελήσετε να εγκαταστήσετε το Medi On σε άλλη συσκευή.
 • Συμπληρώστε έναν κωδικό που θα επιλέξετε εσείς. Σημειώστε τον για να μην τον ξεχάσετε.

Όποια στοιχεία συμπληρώσετε στην εφαρμογή είναι απόρρητα και η Interamerican δεν έχει πρόσβαση σε αυτά. Αν όμως επιλέξετε να κάνετε chat με ένα γιατρό, τα στοιχεία θα του μεταφερθούν ώστε να είναι σε θέση να σας βοηθήσει. Η χρήση της εφαρμογής δεν επηρεάζει με κανένα τρόπο την σχέση σας με την Interamerican, είτε με ασφαλιστήρια που έχετε σήμερα ή με ασφαλιστήρια που πιθανόν αποκτήσετε στο μέλλον.

Ποιος μπορεί να χρησιμοποιήσει το Medi On;

To Medi Οn παρέχεται δωρεάν από την Interamerican στους ασφαλισμένους της με ατομικό συμβόλαιο υγείας. Για να μπορεί να λειτουργήσει η εφαρμογή, είναι απαραίτητος ο κωδικός ενεργοποίησης που δίνει η Interamerican.

Μπορώ να έχω κωδικό και για άλλο μέλος της οικογένειάς μου;

Αν στο ίδιο συμβόλαιο είναι ασφαλισμένο και άλλο ενήλικο μέλος της οικογένειάς σας που επιθυμεί να λάβει κωδικό ενεργοποίησης, μπορεί να μας στείλει e-mail στο medion@interamerican.gr, αναφέροντας: Ονοματεπώνυμο, αριθμό συμβολαίου, e-mail επικοινωνίας ή αριθμό κινητού.

Τι κάνω σε περίπτωση που έχω ξεχάσει τον κωδικό που όρισα;

 • Εγκαταστήστε ξανά το Medi On, ανοίξτε την εφαρμογή και στην αρχική οθόνη επιλέξτε «Σύνδεση».
 • Στην επόμενη οθόνη, επιλέξτε «Ξεχάσατε τον κωδικό πρόσβασής σας;» και συμπληρώστε το e-mail που είχατε δηλώσει. Θα λάβετε e-mail για να ορίσετε νέο κωδικό.
 • Στο e-mail που θα λάβετε, επιλέξτε «Ανάκτηση κωδικού πρόσβασης» και συμπληρώστε το νέο σας κωδικό. Βεβαιωθείτε ότι το e-mail δεν έχει μεταφερθεί αυτόματα στη λίστα ανεπιθύμητων μηνυμάτων (Spam/Junk).
 • Χρησιμοποιήστε τον νέο σας κωδικό για να συνδεθείτε στην εφαρμογή.
 • Θυμηθείτε ότι ο κωδικός που είχατε λάβει από την Interamerican για τη δημιουργία του λογαριασμού σας είναι μοναδικός και δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί ξανά.

Web Content Viewer

Portlet Content

Web Content Viewer

Portlet Content

Κατεβάστε το Medi On App

Αποκλειστικά και δωρεάν για τους ασφαλισμένους της Interamerican με ατομικό συμβόλαιο υγείας!

MediON app

Web Content Viewer

Portlet Content

Πιστοποιήσεις & Βραβεύσεις

Το Medi On είναι πιστοποιημένη εφαρμογή που πληροί τις βασικές απαιτήσεις όλων των σχετικών Ευρωπαϊκών Οδηγιών Ιατρικών Συσκευών (CE Marked Class I Medical Device). Έχει πιστοποιηθεί επιπλέον από την Υπηρεσία Τροφίμων και Φαρμάκων του Υπουργείου Υγείας και Ανθρωπίνων Υπηρεσιών των ΗΠΑ. Είναι συμβατή με τον νόμο περί φορητότητας και λογοδοσίας για την ασφάλιση υγείας των ΗΠΑ (HIPAA) και με τον νόμο διαχείρισης προσωπικών δεδομένων (GDPR). Το Medi On έχει κερδίσει πλήθος βραβείων και διαγωνισμών από καταξιωμένους φορείς, όπως η Ευρωπαϊκή Επιτροπή.

Web Content Viewer

Portlet Content

Χρήσιμα Έγγραφα

Complementary Content
${loading}