Πληροφορίες Άρθρου

Web Content Viewer

Portlet Content
Ασφάλεια Υγείας 06.09.2023 5 λεπτά

Bewell: Η ασφαλιστική λύση που μεριμνά για κάθε παιδί της οικογένειας

Στη σημερινή εποχή πολλές οικογένειες μπορούν να ασφαλίσουν ένα παιδί, ενώ δυσκολεύονται οικονομικά για την ασφάλιση του δευτέρου. Μία κοινωνικά ενήμερη και ευαισθητοποιημένη ασφαλιστική εταιρεία πρέπει να μπορεί να προσφέρει λύσεις για την ασφάλιση κάθε παιδιού. Σε αυτό το άρθρο θα δείτε πως μπορείτε να ασφαλίσετε και τα 2 παιδιά στο ασφάλιστρο του ενός, χωρίς να «χάσετε» καλύψεις.

Οι περισσότεροι γονείς θέλουν να έχουν ασφάλιση υγείας για το παιδί τους. Μάλιστα, σχεδόν αμέσως μετά τη γέννησή του, αναζητούν να μιλήσουν με έναν ασφαλιστικό σύμβουλο.

Η ασφάλιση υγείας για ένα παιδί είναι μία επιλογή που οικονομικά φαίνεται προσιτή στους περισσότερους γονείς, ωστόσο τα πράγματα αλλάζουν όταν η οικογένεια μεγαλώνει. «Δεύτερο παιδί σημαίνει διπλασιασμός του ασφαλίστρου για την ασφάλιση υγείας;», αναρωτιούνται οι περισσότεροι γονείς. Στην Interamerican, μπορείτε να ασφαλίσετε δύο παιδιά, με το ίδιο ασφάλιστρο που θα ασφαλίζατε το ένα. Και χωρίς να «χάσετε» σε καλύψεις.

Πώς θα το πετύχετε αυτό;

Με ένα πρόγραμμα που δεν είναι πακέτο, αλλά απαρτίζεται από ένα πλήθος επιλογών, προνομίων και εκπτώσεων. Αυτό το πρόγραμμα είναι το bewell. Με την κατάλληλη συμβουλευτική, από έναν εξειδικευμένο ασφαλιστικό σύμβουλο, μπορείτε να δημιουργήσετε ένα πρόγραμμα για 2 παιδιά, στο ασφάλιστρο του ενός παιδιού και χωρίς να χάσετε τίποτα σε καλύψεις.

Σε αυτό το άρθρο θα δώσουμε ένα ενδεικτικό παράδειγμα, για να ξέρετε περισσότερα σε μία συνάντηση με τον ασφαλιστικό σύμβουλο.

Βασικές ασφαλιστικές έννοιες

Ένας ασφαλιστικός σύμβουλος θα σας βοηθήσει να κατανοήσετε καλύτερα τον τρόπο που οι ασφαλιστικές έννοιες μπορούν να σας προσφέρουν τις απαραίτητες παροχές για την υγεία σας αλλά και να επηρεάσουν το ασφάλιστρό σας. Ωστόσο, μία πρώτη εξοικείωση μπορεί να σας ωφελήσει πολλαπλά. Ας θυμηθούμε μερικές βασικές ασφαλιστικές έννοιες, πριν σας παρουσιάσουμε το παράδειγμα:

Ασφάλιστρο: Το ασφάλιστρο είναι το χρηματικό ποσό που πληρώνει ο ασφαλισμένος σε κάθε ασφαλιστική, για να έχει πρόσβαση στις καλύψεις που θέλει και να είναι ενεργό το συμβόλαιό του όταν το χρειαστεί.

Ασφαλιζόμενο κεφάλαιο: Το ασφαλιζόμενο κεφάλαιο είναι το ποσό για το οποίο καλύπτεσθε σε περίπτωση νοσηλείας.

Συμμετοχή: Η συμμετοχή είναι το ποσό ή το ποσοστό, με το οποίο ο ασφαλισμένος συμμετέχει στα έξοδα των επισκέψεων στον γιατρό, στις διαγνωστικές εξετάσεις, τις ιατρικές πράξεις ή τη νοσηλεία, ανάλογα με το τι περιλαμβάνει το κάθε πρόγραμμα.

Δίκτυο υγείας: Οι συνεργαζόμενοι πάροχοι υγείας ( γιατροί, διαγνωστικά κέντρα, νοσοκομεία) απαρτίζουν το δίκτυο υγείας και είναι επιλεγμένα νοσοκομεία, διαγνωστικά κέντρα και γιατροί, που συνεργάζονται με την ασφαλιστική σας εταιρία.

Ποια είναι τα προνόμια και οι εκπτώσεις που μπορείτε να αξιοποιήσετε στο bewell;

  • Σε ένα πρόγραμμα ασφάλισης υγείας “bewell” επιλέγετε εσείς τη συμμετοχή που θέλετε. Όσο υψηλότερη η συμμετοχή σας, τόσο χαμηλότερο το ασφάλιστρό σας. Ωστόσο, ανεξάρτητα από την επιλογή σας, στο bewell έχετε ως και μηδενισμό της, σε επιλεγμένες παιδιατρικές κλινικές του Δικτύου Υγείας Interamerican, για όλα τα παιδιά κάτω των 15 ετών. Είναι σημαντικό να γνωρίζεται, ότι χωρίς αυτά τα προνόμια της INTERAMERICAN, ένα πρόγραμμα που θα είχε μηδενική συμμετοχή θα ήταν σημαντικά πιο ακριβό.
  • Το bewell σας εξασφαλίζει 3 σημαντικές ποσοστιαίες εκπτώσεις, ανάλογα με τη συχνότητα πληρωμής, τον τρόπο πληρωμής, αλλά και για την περισσότερων του ενός ατόμου σε ένα συμβόλαιο.

Οι εκπτώσεις και τα προνόμια, συνδυαστικά, μειώνουν σημαντικά το ασφάλιστρό σας.

Ένα παράδειγμα στην πράξη

Είναι ιδιαίτερα σημαντικό κάθε άνθρωπος να έχει ασφάλιση υγείας και να μπορεί να τη διατηρήσει σε βάθος χρόνου. Το παράδειγμα που ακολουθεί, θα σας δώσει μία εικόνα για τη σημασία της παραμετρικότητας ενός προγράμματος, όπως το bewell, σε αντίθεση με τα πακέτα. Αυτό γιατί, σας προσφέρει την ευελιξία των επιλογών και των αλλαγών των καλύψεων.


Στον παραπάνω πίνακα βλέπετε ότι μία επιλογή προγράμματος ασφάλισης υγείας για ένα παιδί μπορεί να κοστίσει μόλις… 10 ευρώ λιγότερο σε ετήσια βάση απ’ ότι η ασφάλιση και των δύο παιδιών. Μάλιστα, αξιοποιώντας τα προνόμια και τις εκπτώσεις που είδατε παραπάνω, οι καλύψεις δεν αλλάζουν από την πρώτη στη δεύτερη περίπτωση.

Ας υποθέσουμε λοιπόν ότι στην οικογένειά σας έχετε ένα παιδί που θέλετε να το ασφαλίσετε για «Νοσηλεία από Ασθένεια και Ατύχημα», με ασφαλιζόμενο κεφάλαιο 1.000.000€, με συμμετοχή 20%, σε δίκλινη θέση, στο βασικό δίκτυο νοσοκομείων, πληρώνοντας σε εξαμηνιαία βάση με μετρητά. Το ασφάλιστρό σας κάθε χρόνο είναι στα 318€ περίπου.

Εάν θέλετε να ασφαλίσετε ένα δεύτερο παιδί, τα οικογενειακά σας έξοδα θα αυξηθούν και η ασφάλιση υγείας και των 2 παιδιών ενδεχομένως σας φανεί αποτρεπτική. Λύση όμως υπάρχει! Με το “bewell” μπορείτε να δημιουργήσετε ένα νέο πρόγραμμα αξιοποιώντας όλα τα παραπάνω στοιχεία που αναφέραμε, με κόστος για τα 2 παιδιά μόνο €328 το χρόνο!

Ένα συμπέρασμα για εσάς

Μόλις ολοκληρώσατε την πλοήγησή σας σε πληροφορίες μεγάλης αξίας, αλλά επίσης τεχνικά περίπλοκες. Ελπίζουμε ότι αυτό το άρθρο σας βοήθησε να καταλάβετε τις απεριόριστες δυνατότητες που σας δίνει ένα παραμετρικό πρόγραμμα ασφάλισης υγείας, όπως το bewell. Στην Interamerican, με το bewell, στόχος μας είναι κάθε πολίτης να έχει ένα πρόγραμμα ασφάλισης υγείας, που θα τους προσφέρει πρόσβαση στις καλύτερες υπηρεσίες υγείας, σε κάθε στάδιο της ζωής του.

Ζητήστε από έναν εξειδικευμένο ασφαλιστικό μας σύμβουλο να σας παρουσιάσει έξυπνους συνδυασμούς καλύψεων, πάνω στις δικές σας ανάγκες.

Web Content Viewer

Portlet Content

Από το blog μας

Web Content Viewer

Portlet Content
Complementary Content
${loading}