Πληροφορίες Άρθρου

Web Content Viewer

Portlet Content
Ασφάλεια Υγείας 01.02.2023

Ασφάλεια Υγείας Bewell: Σύμμαχος ζωής ενάντια στον καρκίνο

1 στα 3 περιστατικά καρκίνου μπορούν να προληφθούν, σύμφωνα με τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας, αν βελτιώσουμε την ποιότητα ζωής μας. Άλλα, εφόσον διαγνωστούν εγκαίρως, μπορούν να αντιμετωπιστούν και τελικά να θεραπευτούν.

1 στα 3 περιστατικά καρκίνου μπορούν να προληφθούν, σύμφωνα με τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας, αν βελτιώσουμε την ποιότητα ζωής μας. Άλλα, εφόσον διαγνωστούν εγκαίρως, μπορούν να αντιμετωπιστούν και τελικά να θεραπευτούν.

Η έγκυρη διάγνωση και θεραπεία είναι αποφασιστικής σημασίας παράγοντες για την επιτυχημένη μάχη ενάντια στον καρκίνο, τη νόσο που αποτελεί κύρια αιτία θανάτου παγκοσμίως, οδηγώντας σε απώλεια σχεδόν 10.000.000 ανθρώπινων ψυχών τον χρόνο (δεδομένα 2020, Π.Ο.Υ).

Το ολοκληρωμένο Σύστημα Υγείας Bewell της Interamerican είναι σύμμαχος ζωής σε αυτή τη μάχη και παρέχει όλα τα εφόδια για την καλή έκβασή της.

Δείτε όλες τις επιλογές που σας προσφέρει η Ασφάλεια Υγείας Bewell.

Η έγκαιρη διάγνωση, κλειδί για την έκβαση της νόσου

Προϋπόθεση για τον έγκαιρο εντοπισμό του καρκίνου και τελικά για την εξέλιξη της νόσου είναι οι επισκέψεις σε γιατρούς και η διενέργεια διαγνωστικών εξετάσεων. Με το πρόγραμμα Γιατροί και Διαγνωστικές Εξετάσεις, αποκτάτε πρόσβαση σε υψηλής ποιότητας υπηρεσίες πρωτοβάθμιας περίθαλψης, διαθέσιμες από τις ιδιόκτητες υποδομές της Interamerican, την Αθηναϊκή Κλινική Mediclinic και τα Πολυϊατρεία Medifirst, αλλά και από ένα εκτεταμένο, πανελλαδικής κάλυψης, συνεργαζόμενο δίκτυο 260+ διαγνωστικών κέντρων και 1.400+ Γιατρών.

Σημαντικό στοιχείο αποτελεί το ότι με την συμμετοχή σας στο πρόγραμμα Γιατροί και Διαγνωστικές Εξετάσεις έχετε πρόσβαση σε διακεκριμένους και με αυστηρά κριτήρια επιλεγμένους επιστήμονες, όλων των ειδικοτήτων (συμπεριλαμβανομένων των ειδικοτήτων του Ογκολόγου και του Αιματολόγου).

Εστιάστε στην θεραπεία και όχι στις δαπάνες

Οι οικονομικές δαπάνες που απαιτούνται για την θεραπεία ενός ογκολογικού ασθενούς είναι σημαντικές και συχνά δυναμιτίζουν όχι μόνο τον προσωπικό αλλά και τον οικογενειακό προϋπολογισμό.

Με το πρόγραμμα Νοσηλεία από Ασθένεια και Ατύχημα, ακόμα και αν έχετε επιλέξει να έχετε συμμετοχή στα έξοδα νοσηλείας, στην περίπτωση του καρκίνου και με χρήση του ασφαλιστικού σας φορέα (Ε.Ο.Π.Υ.Υ), η συμμετοχή σας μηδενίζεται. Συνεπώς όλα τα έξοδα χειρουργείου, νοσηλείας, χημειοθεραπειών και ακτινοθεραπειών καλύπτονται πλήρως από την Interamerican.

Ακόμη, το πρόγραμμα καλύπτει, έως €500, τα έξοδα για ιατρικές επισκέψεις, διαγνωστικές εξετάσεις και ιατρικές πράξεις που πραγματοποιούνται πριν και μετά από νοσηλεία με χειρουργική επέμβαση και σχετίζονται με τη συγκεκριμένη νοσηλεία.

Το πρόγραμμα Νοσηλεία από Ασθένεια και Ατύχημα καλύπτει και την διενέργεια ενδοσκοπήσεων, έως €1.000 το χρόνο. Στις ενδοσκοπήσεις που καλύπτονται περιλαμβάνονται η κολονοσκόπηση, η γαστροσκόπηση και η βρογχοσκόπηση που πραγματοποιούνται και για λήψη βιοψιών για αποκλεισμό ή επιβεβαίωση καρκίνου του εντέρου, του στομάχου και του πνεύμονα, αντίστοιχα.

H δεύτερη γνώμη μετράει

Σε περίπτωση που λάβατε μια διάγνωση για την οποία έχετε αμφιβολία, χρειάζεστε βοήθεια για να αποφασίσετε για μια θεραπευτική επιλογή, θέλετε τη συμβουλή ενός κορυφαίου ειδικού ή έχετε εισαχθεί στο νοσοκομείο και επιθυμείτε την καθοδήγηση ειδικών για την περίπτωσή σας, η μοναδική συμβουλευτική υπηρεσία Best Doctors, μέλος της Teladoc Health, είναι εδώ για εσάς.

Με την ασφάλισή σας στο πρόγραμμα Νοσηλεία από Ασθένεια και Ατύχημα και την γραπτή γνωμάτευση του θεράποντα ιατρού σας, έχετε την επιλογή να λάβετε από την Interamerican δωρεάν πρόσβαση στην υπηρεσία Δεύτερης Ιατρικής Γνώμης, η οποία αποτελεί ένα παγκόσμιο δίκτυο, αποτελούμενο από 50.000+ κορυφαίους και παγκοσμίου φήμης Γιατρούς και 450 ιατρικές ειδικότητες και υποειδικότητες.

Οι Γιατροί που συμμετέχουν στην υπηρεσία επιλέγονται και αξιολογούνται διαρκώς, διασφαλίζοντας ότι ο καθένας τους είναι ειδήμων στην ειδικότητά του και γνωρίζει σε βάθος τις εξελίξεις στον τομέα του. Έτσι, μπορείτε να αισθάνεστε βέβαιοι ότι πράγματι κάνετε το καλύτερο δυνατό για την υγεία σας.

Διεπιστημονική διάγνωση και θεραπεία

Μια πολύτιμη υπηρεσία του συστήματος υγείας bewell, είναι το Ογκολογικό Συμβούλιο, το οποίο απευθύνεται σε ασφαλισμένους ασθενείς με νεοπλάσματα και παρέχεται χωρίς κανένα επιπλέον κόστος, κατόπιν ιατρικής αξιολόγησης και αναγκαιότητας.

Σκοπός της λειτουργίας του στην Αθηναϊκή Κλινική Mediclinic και στην ΕΥΡΩΚΛΙΝΙΚΗ ΑΘΗΝΩΝ είναι η βέλτιστη και ολιστική αντιμετώπιση του ογκολογικού ασθενούς. Το Ογκολογικό Συμβούλιο αποτελεί διεθνή πρακτική και αποτελεί, παγκοσμίως, βασικό εργαλείο για την άσκηση της ορθής ογκολογικής αντιμετώπισης.

Το Συμβούλιο αποτελείται από ιατρούς όλων των ειδικοτήτων που σχετίζονται με το εκάστοτε περιστατικό και με το είδος και το σημείο εντόπισης του όγκου, όπως: Παθολόγοι-Ογκολόγοι, Ακτινοθεραπευτές, Χειρουργοί διαφόρων ειδικοτήτων (Γενικοί Χειρουργοί, Ουρολόγοι, Θωρακοχειρουργοί, Νευροχειρουργοί, Γυναικολόγοι, κα), Παθολογοανατόμοι και Ακτινοδιαγνώστες. Οι ειδικοί αναλύουν και συζητούν διεξοδικά γύρω από τη διάγνωση του ασθενούς και εισηγούνται την πλέον κατάλληλη κι ενδεδειγμένη για την πάθησή του θεραπεία, η οποία έχει συμβουλευτικό χαρακτήρα.

Η λεπτομερής και αναλυτική συζήτηση των διαφορετικών ιατρικών ειδικοτήτων εξασφαλίζει ότι, σε περίπτωση νόσησης, δεν θα υποβληθείτε σε άσκοπες εξετάσεις και θα λάβετε εξατομικευμένη θεραπεία, με βάση την έκταση και την βαρύτητα της νόσου και με βάση τη γενικότερη κατάσταση της υγείας σας. Η εξέλιξη, δε, της θεραπείας σας θα παρακολουθείται στενά από τους Γιατρούς, επιτρέποντας τροποποιήσεις, όποτε αυτές κρίνονται απαραίτητες.

Οικονομική θωράκιση, τη δύσκολη στιγμή

Η μάχη ενάντια στον καρκίνο απαιτεί από τον ασθενή να καταβάλλει όλη την ενέργεια και την προσοχή του στην θεραπεία του και συχνά δεν αφήνει περιθώρια για επαγγελματική δραστηριότητα και άρα έσοδα.

Λύση σε αυτό το κρίσιμο θέμα και μάλιστα με την έναρξη της νόσου, δίνει το πρόγραμμα Επίδομα Σοβαρών Ασθενειών, αφού λαμβάνετε εφάπαξ κεφάλαιο που εσείς έχετε ορίσει, μέσα από 4 επιλογές: €5.000, €10.000, €20.000 και €50.000. Το κεφάλαιο που θα λάβετε μπορείτε να το αξιοποιήσετε όπως εσείς θέλετε: είτε για την κάλυψη των εξόδων θεραπείας σας είτε για την κάλυψη των οικονομικών υποχρεώσεών σας.

Όποιο ιδιωτικό ή δημόσιο νοσοκομείο στην Ελλάδα ή νοσοκομείο στο εξωτερικό και αν έχετε επιλέξει για να υποβληθείτε σε χειρουργική επέμβαση, με το Επίδομα Χειρουργικής Επέμβασης, εξασφαλίζετε, άμεσα και με απλή διαδικασία, ένα ποσό που κυμαίνεται από €350 έως €4.200, ανάλογα με την βαρύτητα της επέμβασης.

Σε περίπτωση νοσηλείας σας, το Επίδομα Νοσηλείας, σας ενισχύει οικονομικά με €150 για κάθε ημέρα νοσηλείας σας σε ιδιωτικό ή δημόσιο νοσοκομείο στην Ελλάδα ή σε νοσοκομείο του εξωτερικού, από την 1η ημέρα μέχρι και για 6 μήνες. Ειδικά σε περίπτωση νοσηλείας σας στο εξωτερικό, το επίδομα αυξάνεται σε €300 για κάθε ημέρα νοσηλείας, μέχρι και 10 μέρες.

Με την ασφάλεια υγείας Bewell της Interamerican έχετε την ευκαιρία να προστατεύσετε αποτελεσματικά ό,τι πολυτιμότερο έχετε: την υγεία σας. Κάντε σήμερα μια πράξη αγάπης στον εαυτό σας για να ζήσετε ασφαλέστερα, περισσότερο και καλύτερα.

ΜΙΑ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΥΓΕΙΑΣ 

Στο πλαίσιο της αντιμετώπισης του καρκίνου, αν το επιθυμείτε, μπορείτε να πραγματοποιήσετε ορισμένες βασικές εξετάσεις για τον καρκίνο του προστάτη και του μαστού. Κλείστε το ραντεβού σας στις ιδιόκτητες υποδομές υγείας της INTERAMERICAN, Αθηναϊκή MEDICLINIC και Πολυιατρεία MEDIFIRST, σε προνομιακές τιμές. Η προσφορά ισχύει μέχρι το τέλος Φεβρουαρίου.

Εξετάσεις για τον καρκίνο του προστάτη

  • PSA: 20€
  • Ιατρική Εξέταση από Ουρολόγο: 30€

Εξετάσεις για τον καρκίνο του μαστού

  • Ψηφιακή Μαστογραφία: 40€
  • Ιατρική Εξέταση από Χειρουργό Μαστού: 30€
  • Ιατρική Εξέταση από Γυναικολόγο: 30€

Για προγραμματισμό επίσκεψης, στο πλαίσιο της προσφοράς, καλέστε μέχρι τις 28/2.

Μάθετε πως θα έχετε πάντα προνομιακή πρόσβαση σε υπηρεσίες υγείας, με την ασφάλεια υγείας “bewell”. Μιλήστε σήμερα με έναν ασφαλιστικό σύμβουλο!

Ζητήστε προσφορά για Ασφάλιση Υγείας Bewell

Με το Bewell της Interamerican, έχετε ένα εξατομικευμένο πρόγραμμα υγείας που προσαρμόζεται κάθε στιγμή στις ανάγκες σας.


Συμπλήρωση φόρμας

Διαβάστε περισσότερα άρθρα της Interamerican στο πλαίσιο της ευαισθητοποίησης κατά του καρκίνου:

Κατανοώντας πλήρως τον Καρκίνο

Πώς να μιλήσουμε στα παιδιά μας για τη διάγνωση & πώς να στηρίξουμε τους αγαπημένους μας, αν νοσήσουν

Ποιες εξετάσεις εντοπίζουν τους συχνότερους καρκίνους;

Διατροφή και καρκίνος: υιοθετούμε συνήθειες-συμμάχους στην πρόληψή του

Web Content Viewer

Portlet Content

Από το blog μας

Web Content Viewer

Portlet Content
Complementary Content
${loading}