Πληροφορίες Άρθρου

Web Content Viewer

Portlet Content
Ασφάλεια Υγείας 02.06.2022

Προνόμια Νοσηλείας: Αξιοποιώντας τα, μηδενίζετε ή μειώνετε σημαντικά τη συμμετοχή στα έξοδα νοσηλείας σας

Ένα σοβαρό περιστατικό υγείας που χρίζει αποκατάστασης και νοσηλείας μπορεί να αναστατώσει τη ζωή αλλά και τον οικονομικό προϋπολογισμό μας

Προνόμια νοσηλείας αξιοποιώντας τα μηδενίζετε ή μειώνετε σημαντικά την συμμετοχή σας

Ένα σοβαρό περιστατικό υγείας που χρίζει αποκατάστασης και νοσηλείας μπορεί να αναστατώσει τη ζωή αλλά και τον οικονομικό προϋπολογισμό μας. Γι’ αυτό, στην INTERAMERICAN δημιουργήσαμε το νέο σχήμα προνομίων Προνόμια Νοσηλείας, το οποίο σας επιτρέπει να μηδενίσετε ή να μειώσετε σημαντικά τη συμμετοχή στα έξοδα νοσηλείας σας, επιλέγοντας ένα από τα συνεργαζόμενα νοσοκομεία της ενέργειας.

Θέλετε να μάθετε πως λειτουργούν τα Προνόμια Νοσηλείας στην πράξη;

Φέρνουμε στο φως την αληθινή ιστορία του ασφαλισμένου μας, του Γιάννη, για να μάθετε πώς επωφελήθηκε από την αξιοποίηση του νέου σχήματος προνομίων της INTERAMERICAN.

Ο Γιάννης, 48 ετών και ασφαλισμένος με το πρόγραμμα υγείας bewell Νοσηλεία από Ασθένεια & Ατύχημα (Πλάνο 1) της INTERAMERICAN, επέλεξε ένα ιδιωτικό νοσοκομείο της Αττικής για να υποβληθεί σε ολική αρθροπλαστική ισχίου. Για την ιατρική παρακολούθηση της πορείας του, νοσηλεύτηκε για 2 ημέρες σε δίκλινο δωμάτιο.

Το συνολικό κόστος που προέκυψε για την επέμβαση, τη νοσηλεία του και τις αμοιβές των γιατρών ήταν 11.545,54.

Σύμφωνα με το ασφαλιστήριο συμβόλαιο του Γιάννη, η συμμετοχή του στα αναγνωρισμένα έξοδα νοσηλείας του ήταν 20% και επομένως θα έπρεπε να καταβάλλει 2.309,10€ απευθείας στο νοσοκομείο για την κάλυψη της συμμετοχής του.

Ωστόσο, από 2.309,10€ που καλούνταν να καταβάλλει, ο Γιάννης τελικά μηδένισε την συμμετοχή του, δηλαδή δεν πλήρωσε τίποτα για τα έξοδα της νοσηλείας του!

Ας δούμε ποια 2 βήματα έκανε για να το πετύχει:

  • Αξιοποίησε τον δημόσιο ασφαλιστικό φορέα του, μειώνοντας τη συμμετοχή του κατά 1.562,40€.
  • Μείωσε κατά 746,70€ τη συμμετοχή του, αξιοποιώντας το νέο σχήμα προνομίων της INTERAMERICAN, Προνόμια Νοσηλείας, αφού επέλεξε για την επέμβαση και τη νοσηλεία του ένα από τα συνεργαζόμενα νοσοκομεία της ενέργειας. Τελικά, ο Γιάννης μηδένισε τη συμμετοχή του!

Έτσι, επωφελήθηκε από το χαμηλό ασφάλιστρο του προγράμματος υγείας του, αφού αυτό εμπεριείχε 20% συμμετοχή, αλλά στην πράξη έλαβε την κάλυψη ενός προγράμματος υγείας μηδενικής συμμετοχής.

Τώρα που γνωρίζετε πώς λειτουργεί το νέο σχήμα προνομίων Προνόμια Νοσηλείας της INTERAMERICAN, θέλετε να μάθετε ποια άλλα προνόμια λαμβάνετε με την ασφάλισή σας σε πρόγραμμα υγείας της INTERAMERICAN; Συμπληρώνοντας τη φόρμα μπορείτε να λάβετε εξατομικευμένη ενημέρωση από έναν ασφαλιστικό σύμβουλό μας.

Web Content Viewer

Portlet Content

Από το blog μας

Web Content Viewer

Portlet Content
Complementary Content
${loading}