Πληροφορίες Άρθρου

Web Content Viewer

Portlet Content
Ασφάλεια Υγείας 06.07.2022

Προνόμια Νοσηλείας: Έμπρακτα δίπλα σε εσάς και το παιδί σας

Κάθε γονιός, όταν έρχεται αντιμέτωπος με το ενδεχόμενο νοσηλείας του παιδιού του, δοκιμάζεται και αγωνιά για την πρόοδο της υγείας του. Για να μην αποτελέσει πρόσθετο άγχος το πώς θα καλυφθεί η συμμετοχή του παιδιού σας στα έξοδα της νοσηλείας του, στην INTERAMERICAN δημιουργήσαμε τα Προνόμια Νοσηλείας

Κάθε γονιός, όταν έρχεται αντιμέτωπος με το ενδεχόμενο νοσηλείας του παιδιού του, δοκιμάζεται και αγωνιά για την πρόοδο της υγείας του. Για να μην αποτελέσει πρόσθετο άγχος το πώς θα καλυφθεί η συμμετοχή του παιδιού σας στα έξοδα της νοσηλείας του, στην INTERAMERICAN δημιουργήσαμε τα Προνόμια Νοσηλείας. Το νέο αυτό σχήμα προνομίων, σας δίνει τη δυνατότητα να μηδενίσετε ή να μειώσετε σημαντικά τη συμμετοχή στα έξοδα νοσηλείας του παιδιού σας, επιλέγοντας ένα από τα συνεργαζόμενα νοσοκομεία της ενέργειας, σε Αττική και Θεσσαλονίκη.

Θέλετε να μάθετε πως λειτουργούν τα Προνόμια Νοσηλείας στην πράξη;

Φέρνουμε στο φως την αληθινή ιστορία ασφαλισμένου μας, του Άρη, για να δείτε πώς επωφελήθηκε από την αξιοποίηση του νέου σχήματος προνομίων της INTERAMERICAN.

Ο Άρης, 3 ετών και ασφαλισμένος με το πρόγραμμα υγείας Νοσηλεία από Ασθένεια & Ατύχημα (Πλάνο Β) του bewell από την INTERAMERICAN, έφτασε σε ιδιωτική παιδιατρική κλινική της Αττικής, με υψηλό πυρετό. Διαγνώστηκε με λοίμωξη του αναπνευστικού και έτσι κρίθηκε αναγκαία η νοσηλεία του, η οποία διήρκησε 6 ημέρες σε δίκλινο δωμάτιο.

Το συνολικό κόστος που προέκυψε για τη νοσηλεία του και τις αμοιβές των γιατρών ήταν 3.662,56€.

Σύμφωνα με το ασφαλιστήριο συμβόλαιό του, η συμμετοχή του Άρη στα αναγνωρισμένα έξοδα νοσηλείας του ήταν 20% και επομένως θα έπρεπε να καταβληθούν 732,51€ από τους γονείς του απευθείας στην παιδιατρική κλινική για την κάλυψη της συμμετοχής του.

Ωστόσο, από 732,51€ που καλούνταν να καταβάλλουν οι γονείς του Άρη, κατάφεραν να μηδενίσουν την συμμετοχή του, δηλαδή δεν πλήρωσαν τίποτα για τα έξοδα νοσηλείας του!

Ας δούμε ποια 2 βήματα έκαναν για να το πετύχουν:

  • Αξιοποίησαν τον δημόσιο ασφαλιστικό φορέα του Άρη, μειώνοντας τη συμμετοχή του κατά 309,09€.
  • Αξιοποίησαν το νέο σχήμα προνομίων της INTERAMERICAN, Προνόμια Νοσηλείας, και επιλέγοντας ένα από τα συνεργαζόμενα νοσοκομεία, μείωσαν κατά 423,42€ την συμμετοχή του. Με αυτόν τον τρόπο, τελικά την μηδένισαν!.

Έτσι, οι γονείς του Άρη επωφελήθηκαν από το χαμηλό ασφάλιστρο του προγράμματος υγείας του, αφού αυτό εμπεριείχε 20% συμμετοχή, αλλά στην πράξη έλαβαν για το παιδί τους την κάλυψη ενός προγράμματος υγείας χωρίς ή πολύ χαμηλής συμμετοχής.

Τώρα που γνωρίζετε πώς λειτουργεί το νέο σχήμα προνομίων Προνόμια Νοσηλείας της INTERAMERICAN, θέλετε να μάθετε ποια άλλα προνόμια λαμβάνετε με την ασφάλισή σας σε πρόγραμμα υγείας της INTERAMERICAN; Συμπληρώνοντας τη φόρμα μπορείτε να λάβετε εξατομικευμένη ενημέρωση από έναν ασφαλιστικό σύμβουλό μας.

Web Content Viewer

Portlet Content

Από το blog μας

Web Content Viewer

Portlet Content
Complementary Content
${loading}