Πληροφορίες Άρθρου

Web Content Viewer

Portlet Content
Ασφάλεια Υγείας 03.10.2022

Προνόμια Νοσηλείας: Μειώστε σημαντικά τη συμμετοχή σας, σε περίπτωση νοσηλείας

Όταν βρισκόμαστε αντιμέτωποι με ένα θέμα υγείας, είναι κρίσιμο να εστιάσουμε την προσοχή και την ενέργειά μας στην πρόοδο της υγείας μας και όχι στο πώς θα καλυφθεί το κόστος για την αποκατάστασή της.

Όταν βρισκόμαστε αντιμέτωποι με ένα θέμα υγείας, είναι κρίσιμο να εστιάσουμε την προσοχή και την ενέργειά μας στην πρόοδο της υγείας μας και όχι στο πώς θα καλυφθεί το κόστος για την αποκατάστασή της. Γι’ αυτό, στην INTERAMERICAN δημιουργήσαμε το σχήμα προνομίων Προνόμια Νοσηλείας, το οποίο σας επιτρέπει να μηδενίσετε ή να μειώσετε σημαντικά τη συμμετοχή στα έξοδα νοσηλείας σας, επιλέγοντας ένα από τα συνεργαζόμενα νοσοκομεία της ενέργειας.

Θέλετε να μάθετε πως λειτουργούν τα Προνόμια Νοσηλείας στην πράξη;

Φέρνουμε στο φως την αληθινή ιστορία της ασφαλισμένης μας, της Κατερίνας, για να μάθετε πώς επωφελήθηκε από την αξιοποίησή τους.

Η Κατερίνα, 53 ετών και ασφαλισμένη με το πρόγραμμα υγείας bewell Νοσηλεία από Ασθένεια & Ατύχημα (Πλάνο Β) της INTERAMERICAN, έχοντας διαγνωσθεί με μόρφωμα στη μηροβουβωνική χώρα, κρίθηκε αναγκαίο να υποβληθεί σε επέμβαση. Έχοντας ακολουθήσει τη διαδικασία προέγκρισης, επέλεξε ιδιωτικό νοσοκομείο της Αττικής για να υποβληθεί στο απαιτούμενο χειρουργείο, με νοσηλεία μιας ημέρας, χωρίς διανυκτέρευση.

Το συνολικό κόστος που προέκυψε ήταν 3.414,06€, όπου 2.312,06€ ήταν τα έξοδα του νοσοκομείου και 1.102€ οι αμοιβές των γιατρών.

Σύμφωνα με το ασφαλιστήριο συμβόλαιο της Κατερίνας, οι αμοιβές των γιατρών (1.102€) καλύφθηκαν πλήρως και απευθείας από την INTERAMERICAN, ενώ τα πρώτα 400€ από τα έξοδα του νοσοκομείου θα έπρεπε να καταβληθούν από την Κατερίνα απευθείας στο νοσοκομείο, με το υπολειπόμενο ποσό των εξόδων του νοσοκομείου (1.912,06€) να καλύπτεται, επίσης, από την INTERAMERICAN.

Ωστόσο, από τα 400€ που καλούνταν αρχικά να καταβάλλει η Κατερίνα ως συμμετοχή της στα έξοδα του νοσοκομείου, τελικά πλήρωσε μόλις 35,36€!

Ας δούμε ποια 2 βήματα έκανε για να το πετύχει:

  • Αξιοποίησε τον δημόσιο ασφαλιστικό φορέα της, μειώνοντας τη συμμετοχή της κατά 64,64€.
  • Μείωσε κατά 300€ τη συμμετοχή της, αξιοποιώντας το σχήμα προνομίων της INTERAMERICAN, Προνόμια Νοσηλείας, αφού επέλεξε για την επέμβασή της ένα από τα συνεργαζόμενα νοσοκομεία της ενέργειας. Τελικά, η Κατερίνα κατέβαλλε μόλις 35,36€ από τα 400€ που καλούνταν αρχικά να πληρώσει.

Έτσι, επωφελήθηκε από το χαμηλό ασφάλιστρο του προγράμματος υγείας της, αφού αυτό εμπεριείχε συμμετοχή της, αλλά στην πράξη έλαβε την κάλυψη ενός προγράμματος υγείας χωρίς ή πολύ χαμηλής συμμετοχής.

Τώρα που γνωρίζετε πώς λειτουργούν τα Προνόμια Νοσηλείας, θέλετε να μάθετε ποια άλλα προνόμια λαμβάνετε με την ασφάλισή σας σε πρόγραμμα υγείας της INTERAMERICAN; Συμπληρώνοντας τη φόρμα μπορείτε να λάβετε εξατομικευμένη ενημέρωση από έναν ασφαλιστικό σύμβουλό μας.

Web Content Viewer

Portlet Content

Από το blog μας

Web Content Viewer

Portlet Content
Complementary Content
${loading}