2022

SEO Web Content Viewer

Portlet Content

Καλωσήρθατε στο Blog της Interamerican

Web Content Viewer

Portlet Content
Προετοιμασία και χειμώνας
Κατοικία 07 December 2022
Πώς θα προετοιμάσουμε το σπίτι μας για το χειμώνα
Κάθε σπίτι χρειάζεται φροντίδα για να λειτουργεί σωστά. Από τα βασικότερα ζητήματα της πρόληψης και της προετοιμασίας για ένα σπίτι εντός αστικού ιστού είναι η θέρμανση και η μόνωση, ώστε να έχουμε όσο το δυνατόν λιγότερες απώλειες, δηλαδή και λιγότερα έξοδα.
Γιορτές Κατοικία
Κατοικία 07 December 2022
Τι πρέπει να προσέξουμε στο σπίτι μας στις γιορτές
Ο Δεκέμβριος ήρθε και μαζί του ξεκίνησαν και οι προετοιμασίες για τις γιορτές των Χριστουγέννων και τις Πρωτοχρονιάς. Τα σπίτια στολίζονται με χριστουγεννιάτικα δέντρα, λαμπάκια και κεριά και η διάθεση όλων είναι εορταστική και χαρούμενη! Έχετε, όμως, σκεφτεί πώς πίσω από αυτή τη χαρούμενη ατμόσφαιρα μπορεί να κρύβονται κίνδυνοι;
Υγεία 07 December 2022
All I want for Christmas: Οδηγός αισιοδοξίας και ψυχικής ηρεμίας την περίοδο των γιορτών
Τα Χριστούγεννα μπορεί να είναι η πιο γιορτινή περίοδος του χρόνου, αλλά όπως σίγουρα γνωρίζετε από προσωπική εμπειρία, συνοδεύονται συχνά από άγχος, που μπορεί ακόμη και να ρίξει τη διάθεση. Συγκεντρώσαμε μερικές χρήσιμες συμβουλές για να φροντίσετε τόσο εσάς όσο και την οικογένειάς σας στις γιορτές, αποκτώντας ψυχική ηρεμία και αισιοδοξία.
Ευεξία 07 December 2022
Καιρός να έρθουμε πιο κοντά με τα παιδιά
Τα Χριστούγεννα θεωρούνται η πιο τρυφερή γιορτή του χρόνου. Με έναν τρόπο σχεδόν μαγικό τρόπο όλοι αισθάνονται έντονα την ανάγκη να συνδεθούν με τους γύρω τους και κυρίως, με την οικογένεια ή/και τους κοντινούς τους ανθρώπους. Ας δούμε λοιπόν, με ποιους τρόπους μπορείτε να εκμεταλλευτείτε την ευφορία των ημερών για να έρθετε πραγματικά κοντά με τα παιδιά.
Διατροφή 02 December 2022
Διατροφή για “silver age”: σύμμαχος για την υγεία και την ποιότητα ζωής
Γνωρίζατε ότι στη χώρα μας πάνω από 1 στους 5 κατοίκους ανήκουν στην τρίτη ηλικία; Ίσως σας φαίνεται υπερβολικό, όμως σύμφωνα με στοιχεία της Ελληνικής Στατιστικής Αρχής, το 2021 το ποσοστό του πληθυσμού με ηλικία άνω των 65 ετών ανερχόταν στο 22,6%!
Υγεία 16 November 2022
Ψυχική υγεία στο χώρο εργασίας: ψυχοκοινωνικοί παράγοντες, εργασιακό στρες και τρόποι αντιμετώπισης
Για τους περισσότερους από εμάς, η εργασία αποτελεί σημαντικό κομμάτι της καθημερινότητάς μας. Κατά την ενήλικη ζωή πράγματι αφιερώνουμε μεγάλο κομμάτι της ημέρας μας στον χώρο εργασίας, γεγονός που κάνει τις εμπειρίες μας στο χώρο αυτό έναν βασικό παράγοντα που επηρεάζει τη σωματική και την ψυχική μας υγεία.
Υγεία 14 November 2022
Πρόληψη και ευαισθητοποίηση για το Σακχαρώδη Διαβήτη
Ενέργειες και δράσεις σχετικές με την ενημέρωση και την ευαισθητοποίηση των πολιτών για τους παράγοντες κινδύνου εμφάνισης του Σακχαρώδη Διαβήτη στοχεύουν στη καθυστέρηση εμφάνισης της νόσου, καθώς και στη βελτίωση της ποιότητας ζωής όσων νοσούν. Απώτερος σκοπός είναι η μείωση της εμφάνισης της ασθένειας και της οικονομικής επιβάρυνσης που επιφέρει.

Web Content Viewer

Portlet Content
Complementary Content
${loading}