2023

SEO Web Content Viewer

Portlet Content

Καλωσήρθατε στο Blog της Interamerican

Web Content Viewer

Portlet Content
Ασφάλεια Υγείας 28 November 2023
10 λόγοι για να επιλέξετε την ιδιωτική ασφάλιση υγείας για το παιδί σας
Η φροντίδα της υγείας των παιδιών μας αποτελεί αναμφίβολα μία από τις σημαντικότερες προτεραιότητες ως γονείς. Όταν πρόκειται για την ευεξία των παιδιών, δεν υπάρχει αμφιβολία ότι επιθυμούμε το καλύτερο. Η ιδιωτική ασφάλιση υγείας έρχεται να προσφέρει μια σειρά από υπηρεσίες και πλεονεκτήματα που μπορούν να καθορίσουν την ποιότητα της φροντίδας που λαμβάνουν.
Προστασία και κακοκαιρία
Κατοικία 28 November 2023
Πως προστατεύουμε το σπίτι μας από την κακοκαιρία
Οι απότομες μεταβολές του καιρού είναι κάτι που απ’ ότι φαίνεται θα συνεχίσει να μας απασχολεί για αρκετό καιρό. Τα ακραία καιρικά φαινόμενα αναδεικνύονται ως ο κυριότερος κίνδυνος και η μεγαλύτερη πρόκληση που πλέον έχει να αντιμετωπίσει η παγκόσμια κοινότητα.
Γλυκιά και healthy χριστουγεννιάτικες ιδέες
Διατροφή 28 November 2023
Γλυκά στη διατροφή και healthy χριστουγεννιάτικες ιδέες
Καταδυόμαστε στη γλυκιά πλευρά της ζωής, εξετάζοντας πώς μπορούμε να απολαύσουμε γλυκά, με τον πιο σωστό τρόπο. Από τη φυσική μας αγάπη για τη γλυκιά γεύση μέχρι τις έξυπνες επιλογές που δεν θα επιβαρύνουν τη ζυγαριά, αυτό το άρθρο εξερευνά τον ρόλο της ζάχαρης στη διατροφή μας και προτείνει υγιεινές χριστουγεννιάτικες επιλογές.
Διατροφή 23 November 2023
Διατροφή και οικονομία: τρώμε ισορροπημένα μειώνοντας τη σπατάλη τροφίμων
«Θέλω πολύ να ξεκινήσω να τρώω καλύτερα αλλά η υγιεινή διατροφή είναι πολύ “ακριβό σπορ” για εμένα». Τα τελευταία χρόνια ακούμε φράσεις σαν και αυτή όλο και πιο συχνά. Και όχι άδικα, αφού κάνοντας μια βόλτα στους διαδρόμους του super market ή ακόμα και στη λαϊκή αγορά, είναι αδύνατον να μην παρατηρήσει κανείς πως οι τιμές των τροφίμων έχουν αυξηθεί κατακόρυφα και συνεχίζουν καθημερινά την ανοδική τους πορεία. Κι όλα αυτά σε μια εποχή όπου τεράστιες ποσότητες φαγητού-τόσο σε τοπικό όσο και σε παγκόσμιο επίπεδο- “πάνε χαμένες”. Παράδοξο και όμως αληθινό!
Κατοικία 23 November 2023
Η καλύτερη στιγμή για την ασφάλιση της κατοικίας σας είναι τώρα
Η κλιματική αλλαγή φέτος έδειξε το σκληρό της πρόσωπο και στην Ελλάδα. Όλοι - ορισμένοι άμεσα και άλλοι έμμεσα, δια της ενημέρωσης – γίναμε μάρτυρες της καταστροφής. Σήμερα, αν και είμαστε βέβαιοι ότι τα ακραία καιρικά φαινόμενα θα πλήξουν ξανά τη χώρα μας, δεν γνωρίζουμε τον τόπο το χρόνο και τη σοβαρότητα. Σε ένα τέτοιο περιβάλλον, η ασφάλιση αποτελεί το μόνο αντίβαρο στην αβεβαιότητα.
Καινοτομία 14 November 2023
Tο έξυπνο σπίτι, με έμφαση στο AI: Μία συζήτηση με τους ειδικούς
Στη συζήτηση για τις έξυπνες τεχνολογίες, τίποτα δεν συγκινεί περισσότερο από το ΑΙ. Σε αυτό το άρθρο από το Interamerican innovation Hub, εξετάζουμε όλα εκείνα που αλλάζουν και κάνουν πιο έξυπνο τον προσωπικό μας χώρο και το ρόλο που θα παίξει η τεχνητή νοημοσύνη. Τη συζήτηση κοθοδηγούν τρεις επιστήμονες και ένα στέλεχος της αγοράς του smart home.
Καινοτομία 14 November 2023
Κοιτάζοντας το μέλλον στο έξυπνο σπίτι: Μία συζήτηση με τους ειδικούς
Τρεις επιστήμονες και ένα στέλεχος της αγοράς μοιράζονται τις γνώσεις τους για το smart home. Σε αυτό το άρθρο από το Interamerican innovation Hub, «βλέπουμε» μία άνετη, υψηλού επιπέδου, έξυπνη καθημερινότητα, στο όχι και τόσο μακρινό μέλλον, εντός της οικίας μας. Ας εξερευνήσουμε έναν κόσμο αμέτρητων δυνατοτήτων δια της τεχνολογίας.
Ασφάλεια Υγείας 02 November 2023
Ματιές στην υγεία: Η Άμεση Ιατρική Βοήθεια
H Άμεση Ιατρική Βοήθεια της Interamerican φτάνει σ’ εσάς με μία κλήση σε έναν αριθμό. Γραμμή Υγείας 1010. Με αυτό το τηλέφωνο συνομιλείτε με ιατρό, λαμβάνετε οδηγίες πρώτων βοηθειών και αναθέτετε το συντονισμό της υγειονομικής σας μεταφοράς από όποιο σημείο του πλανήτη κι αν βρίσκεστε. Τι σημαίνουν όμως όλα αυτά σε πραγματικές καταστάσεις; Σε αυτό το άρθρο, θα δείτε ορισμένα παραδείγματα που καταδεικνύουν την αξία αυτής της μοναδικής υπηρεσίας.

Web Content Viewer

Portlet Content
Complementary Content
${loading}