Καινοτομία

SEO Web Content Viewer

Portlet Content

Καλωσήρθατε στο Blog της Interamerican

Web Content Viewer

Portlet Content
Καινοτομία 26 January 2024
Βοηθώντας την ενδυνάμωση των ηλικιωμένων
Πόσο σημαντικό ρόλο παίζει η πρόληψη, πώς η τεχνολογία ενθαρρύνει τους ηλικιωμένους να μένουν πιο δραστήριοι και τι μπορούν να κάνουν οι φροντιστές τους; Γι’ αυτά τα θέματα μιλάμε με τον Ιωάννη Καραϊτιανό, Καθηγητή Χειρουργικής ΕΚΠΑ, Διευθυντή Χειρουργικής Κλινικής Ερρίκος Ντυνάν Hospital Center και Πρόεδρο της Ελληνικής Γεροντολογικής και Γηριατρικής Εταιρείας.
Καινοτομία 26 January 2024
Μικροκινητικότητα και ασφάλεια
Συνομιλούμε με τον Μάνο Μπρούζα, Μηχανολόγο Μηχανικό, Υπεύθυνο Τεχνικών Θεμάτων στο Ινστιτούτο Οδικής Ασφάλειας (Ι.Ο.ΑΣ.) «Πάνος Μυλωνάς» και εξερευνούμε τις προοπτικές και τις προκλήσεις της μικροκινητικότητας στις σύγχρονες πόλεις.
Καινοτομία 14 November 2023
Tο έξυπνο σπίτι, με έμφαση στο AI: Μία συζήτηση με τους ειδικούς
Στη συζήτηση για τις έξυπνες τεχνολογίες, τίποτα δεν συγκινεί περισσότερο από το ΑΙ. Σε αυτό το άρθρο από το Interamerican innovation Hub, εξετάζουμε όλα εκείνα που αλλάζουν και κάνουν πιο έξυπνο τον προσωπικό μας χώρο και το ρόλο που θα παίξει η τεχνητή νοημοσύνη. Τη συζήτηση κοθοδηγούν τρεις επιστήμονες και ένα στέλεχος της αγοράς του smart home.
Καινοτομία 14 November 2023
Κοιτάζοντας το μέλλον στο έξυπνο σπίτι: Μία συζήτηση με τους ειδικούς
Τρεις επιστήμονες και ένα στέλεχος της αγοράς μοιράζονται τις γνώσεις τους για το smart home. Σε αυτό το άρθρο από το Interamerican innovation Hub, «βλέπουμε» μία άνετη, υψηλού επιπέδου, έξυπνη καθημερινότητα, στο όχι και τόσο μακρινό μέλλον, εντός της οικίας μας. Ας εξερευνήσουμε έναν κόσμο αμέτρητων δυνατοτήτων δια της τεχνολογίας.
Καινοτομία 02 August 2023
Η ψυχική υγεία και ευεξία των παιδιών, στο πλαίσιο της οικογένειας
Οι περισσότεροι ενήλικοι προχωράμε σε αφορισμούς για την ταχύτητα με την οποία αλλάζουν τα πράγματα σήμερα, την «ποιότητα» του χαρακτήρα της νέας γενιάς και τον τρόπο που οι νέες συνθήκες επηρεάζουν τα παιδιά. Σε αυτό το νέο τοπίο, αξίζει να εστιάσουμε στην οικογένεια ως παράγοντα που δρα καθοριστικά στην ψυχική και συναισθηματική ανάπτυξη των παιδιών.
Καινοτομία 01 June 2023
Ένα βήμα μπροστά, για το περιβάλλον
Σε μια περίοδο γεμάτη από αλλεπάλληλες προκλήσεις – κλιματική, πανδηµική, γεωπολιτική, πληθωριστική- στην Interamerican συνεχίζουμε σταθερά την πορεία μας με σκοπό να έχουμε θετική επίδραση στην οικονομία, το περιβάλλον και την κοινωνία. Μέλημά μας παραμένει σταθερά η δημιουργία ενός συνειδητού τρόπου ζωής από τον καθένα μας, όπως αποδεικνύουμε έμπρακτα, με τη λειτουργία, τα προϊόντα και τις υπηρεσίες μας.
Καινοτομία 30 March 2023
Γιατί χρειάζονται οι Millennials το financial planning;
Δεν είναι λίγες οι αναφορές στον επιστημονικό, δημοσιογραφικό αλλά και πολιτικό λόγο για το δημογραφικό πρόβλημα. Για τους περισσότερους ανθρώπους φαντάζει ωστόσο έννοια αφηρημένη, παρ’ όλο που αγγίζει άμεσα τον καθέναν μας.

Web Content Viewer

Portlet Content
Complementary Content
${loading}