Πληροφορίες Άρθρου

Web Content Viewer

Portlet Content
Καινοτομία 08.03.2024

Ολοκλήρωση του προγράμματος Mentoring for Women in Leadership 2023

Σε συνεργασία με τον Οργανισμό WomenOnTop, 15 γυναίκες είχαν για έξι μήνες την ευκαιρία να συνδεθούν, να μοιραστούν και να αντιμετωπίσουν τις προκλήσεις της επαγγελματικής τους ζωής.

interamerican-women-on-top.webp

Μέσα από το πρωτοποριακό πρόγραμμα "Mentoring for Women in Leadership 2023" της Interamerican, σε συνεργασία με τον Οργανισμό WomenOnTop, 15 γυναίκες είχαν για έξι μήνες την ευκαιρία να συνδεθούν, να μοιραστούν και να αντιμετωπίσουν τις προκλήσεις της επαγγελματικής τους ζωής.

Στην πράξη οι συμμετέχουσες στο πρόγραμμα που επέλεξαν να συμμετέχουν στο πρόγραμμα, είχαν τη δυνατότητα να επιλέξουν την μέντορά τους μέσα από την digital πλατφόρμα του οργανισμού Women On Top. Οι μέντορες, προερχόμενες από διαφορετικές εταιρίες, οργανισμούς και σε κάποιες περιπτώσεις από διαφορετικές χώρες είναι γυναίκες με μια επιτυχημένη πορεία στο βιογραφικό τους. Οι ίδιες, με την υποστήριξη του Οργανισμού WomenOnTop, επιλέγουν να μοιραστούν εθελοντικά την εμπειρία τους, προκειμένου να υποστηρίξουν μια νεότερη γυναίκα να κάνει τα όνειρα της πραγματικότητα.

Μέσα από αυτές τις συναντήσεις που διήρκησαν συνολικά έξι μήνες δημιουργήθηκε ένας χώρος υποστήριξης και συνεργασίας που καλλιέργησε νέα γνώση, διαφορετικές εμπειρίες και νέες σχέσεις. Στηρίζοντας η μία την άλλη, μέντορες και mentees ήρθαν κοντά και μέσα από την αλληλεπίδραση διαπίστωσαν ότι αντιμετωπίζουν κοινές προκλήσεις.

Στοχεύοντας στο μέλλον, η Interamerican θα επεκταθεί και τη νέα χρονιά και να το καταστήσει διαθέσιμο σε ακόμα πιο διευρυμένο κοινό, συνεχίζοντας να ενδυναμώνει τις γυναίκες σε θέσεις ηγεσίας. Στόχος μας είναι να αναδείξουμε έναν κόσμο μόνο με δυνατότητες, όπου κάθε γυναίκα μπορεί να εξελιχθεί και να πετύχει μικρές ή μεγάλες νίκες, να ξεπεράσει ενδοιασμούς, να αλλάξει οπτική και να ξεπεράσει κάθε εμπόδιο.

Πέραν το προγράμματος στην Interamerican ενισχύουμε την συμπεριληπτική κουλτούρα στοχεύοντας διαρκώς στην αύξηση του ποσοστού γυναικών που βρίσκονται ηγετικές θέσεις. Παράλληλα, υποστηρίζουμε την ισορροπία μεταξύ επαγγελματικής και προσωπικής ζωής προσφέροντας την ευελιξία μέσω του υβριδικού μοντέλου εργασίας για όλους τους εργαζομένους μας. Στηρίζουμε το γονεϊκό ρόλο των γυναικών με σημαντικά κίνητρα, όπως η άδεια μητρότητας κλπ…

Ευχαριστούμε όλες τις συμμετέχουσες, τις μέντορες, και το WomenOnTop για την αφοσίωση και το πάθος τους. Αναμένουμε με ενθουσιασμό τον επόμενο κύκλο του προγράμματος.

Μάθετε περισσότερα για την καριέρα στην Interamerican

Web Content Viewer

Portlet Content

Από το blog μας

Web Content Viewer

Portlet Content
Complementary Content
${loading}