Εργαζόμενος στην Interamerican

SEO Web Content Viewer

Portlet Content
Καριέρα

Ξεκινήστε την καριέρα σας εδώ

Στείλε μας βιογραφικό
kariera-header

Web Content Viewer

Portlet Content

Η καριέρα μας στην Interamerican συνδέεται με ένα βαθύτερο σκοπό, που είναι να βοηθάμε κάθε στιγμή τους ανθρώπους να ζουν ασφαλέστερα, περισσότερο και καλύτερα.

Για την εργασία μας υποστηρίζουμε μία κουλτούρα ελευθερίας και αμοιβαίας εμπιστοσύνης, στην οποία ο κάθε ένας από τους ανθρώπους μας μπορεί να εκφράζει τις καλύτερες πλευρές του εαυτού του και να φθάνει στο μέγιστο των δυνατοτήτων του.

Στις ευέλικτες και αυτόνομες ομάδες μας, νέοι και ώριμοι επαγγελματίες αναπτύσσουν λύσεις που μπορούν να διαμορφώσουν τον κόσμο. Έναν κόσμο θετικό, συμπεριληπτικό και αισιόδοξο.

Web Content Viewer

Portlet Content

Η εργασία στην INTERAMERICAN

Web Content Viewer

Portlet Content
Our way of working

Web Content Viewer

Portlet Content
Στόχος μας είναι να επηρεάσουμε θετικά τις ζωές των ανθρώπων μας. Υποστηρίζουμε την ανάπτυξή τους, ώστε να έχουν πραγματικά κίνητρα και έμπνευση για να δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό

Δροσιά Καρδάση, Head of Human Resources

Web Content Viewer

Portlet Content

Αναπτυσσόμαστε με οδηγό τις αξίες μας

Web Content Viewer

Portlet Content

Στην INTERAMERICAN αναπτύσσουμε μία κουλτούρα ελευθερίας και αμοιβαίας εμπιστοσύνης. Έτσι ο κάθε ένας μας μπορεί να εκφράζει τις καλύτερες πλευρές του εαυτού του στη δουλειά του και να φθάνει στο μέγιστο των δυνατοτήτων του.

Οι αλλαγές στο περιβάλλον είναι μεγαλύτερες από εμάς

Η καινοτομία αποτελεί ιστορικά μέρος του DNA της Interamerican και τρόπος σκέψης και συμπεριφοράς για τον καθένα μας. Παρακολουθούμε σταθερά ό,τι συμβαίνει και ότι εξελίσσεται στο διεθνές περιβάλλον και στην Ελληνική αγορά. Αναζητούμε επιχειρηματικές ευκαιρίες με τον άνθρωπο στο επίκεντρο και σκεφτόμαστε πέρα από τα όρια του επαγγελματικού μας αντικειμένου.

Κανένα μεγάλο έργο δεν πραγματοποιείται μόνο από έναν

Δουλεύουμε σε ομάδες που υποστηρίζουν την ανοιχτή, ειλικρινή επικοινωνία, την ανταλλαγή ιδεών και το διάλογο. Μοιραζόμαστε τις γνώσεις και τις εμπειρίες μας, την επιτυχία και την επιβράβευση γι’ αυτήν, αλλά και την ευθύνη για τα λάθη μας. Πιστεύουμε ότι οι διαφορετικές οπτικές και η συνεχής σύνθεση μας κάνουν μία καλύτερη εταιρεία. Αυτό είναι ομαδικότητα.

Η ευγένεια και η αποδοχή της διαφορετικότητας είναι τρόπος σκέψης και δράσης

Πιστεύουμε στις δυνατότητες και τις ικανότητες των ανθρώπων, με σεβασμό στη διαφορετική προσωπικότητα του καθένα ξεχωριστά. Στην Interamerican έχει σημασία η ποιότητα των χαρακτήρων, η αρμονική συνεργασία και η παραγωγική αλληλεπίδραση.

Ο κάθε άνθρωπος έχει ταυτόχρονα δύναμη αλλά και ευθύνη

Οι ομάδες είναι τα κύτταρα της εξέλιξης στον οργανισμό μας. Με λιγότερη ιεραρχία και περισσότερη συνεργασία αποφασίζουμε πιο γρήγορα και μαθαίνουμε ακόμα γρηγορότερα. Ο καθένας μας δουλεύει με υπευθυνότητα, τόσο στο πλαίσιο της ομάδας αλλά και ανεξάρτητα, ρυθμίζοντας τη δουλειά του όπως επιθυμεί, στο πλαίσιο της εταιρικής στρατηγικής και των στόχων μας.

Η εμπιστοσύνη χτίζεται σ’ ένα περιβάλλον διαφάνειας

Όλοι οι εργαζόμενοι, ανεξαρτήτως ρόλου και θέσης, μοιραζόμαστε πληροφορίες, γνώσεις και ιδέες. Η ακεραιότητα και η διαφάνεια σε κάθε δράση μας βοηθούν να λειτουργούμε προς το συμφέρον των ασφαλισμένων και της εταιρείας μας, μένοντας επικεντρωμένοι στη δημιουργία αξίας για όλους.

Web Content Viewer

Portlet Content

Η μέρα μας με μία ματιά

Ξεκινάμε, κάποιοι από το γραφείο, κάποιοι από το σπίτι.

Τα μέλη της ομάδας συναντιόμαστε στο daily meeting και ευθυγραμμιζόμαστε για την ημέρα μας. Τσεκάρουμε τα emails μας και βάζουμε προτεραιότητα στα έργα μας. Αποτυπώνουμε τη δουλειά μας και προετοιμαζόμαστε για τις συναντήσεις της ημέρας.

hmera-sto-grafeio

Συνεχίζουμε δυναμικά

Το γραφείο είναι χώρος συνεργασίας, κοινωνικοποίησης και δημιουργίας. Το σπίτι είναι χώρος συγκέντρωσης και προσωπικής εργασίας. Σχεδιάζουμε, υλοποιούμε, παραδίδουμε, αξιολογούμε, βελτιώνουμε.

hmera-sto-grafeio

Ολοκληρώνουμε τη μέρα μας

Κλείνουμε τις εκκρεμότητές μας και οργανωνόμαστε για την επόμενη μέρα. Σβήνουμε τους υπολογιστές μας. Η επαγγελματική και η προσωπική μας ζωή λειτουργεί σε τέλεια ισορροπία.

hmera-sto-grafeio

Web Content Viewer

Portlet Content
Future of Work

Web Content Viewer

Portlet Content
Στοιχεία 2021

Η εκπαίδευση είναι μέρος της καθημερινότητάς μας

Για να επιτύχουμε την συνεχή εξέλιξη μας, αξιοποιούμε ένα σύνολο εκπαιδευτικών εργαλείων. Μαζί μας μπορείς να επιλέγεις μέσα από μαθήματα e - learning, σεμινάρια και συνέδρια με φυσική ή ψηφιακή παρουσία, προγράμματα τριτοβάθμιας εκπαίδευσης και μεταπτυχιακά.

12.926

2.896

4.360

Web Content Viewer

Portlet Content

Επικοινωνήστε μαζί μας

Θέλετε να εξελίξετε ή να ξεκινήσετε την καριέρα σας; Απλά, κάντε κλικ στο κουμπί Επικοινωνία και στείλτε το βιογραφικό σας στο email που εμφανίζεται.

Complementary Content
${loading}