2021

SEO Web Content Viewer

Portlet Content

Καλωσήρθατε στο Blog της Interamerican

Web Content Viewer

Portlet Content
Ψυχολογικό αποτύπωμα της πανδημίας ανασκόπησης της χρονιάς που πέρασε και χρήσιμα πράγματα
Ευεξία 21 December 2021
Ψυχολογικό αποτύπωμα της πανδημίας: Ανασκόπηση της χρονιάς που πέρασε και χρήσιμα διδάγματα
Μετράμε πλέον σχεδόν δύο χρόνια από τον εντοπισμό των πρώτων κρουσμάτων του νέου κορωνοϊού στην Ευρώπη και στην Ελλάδα. Η πανδημία COVID-19 διατάραξε αρκετές από τις κοινωνικές σταθερές αλλάζοντας σημαντικά την καθημερινότητα όλων μας και φέρνοντας μας αντιμέτωπους με μία νέα πραγματικότητα, η οποία αναμφίβολα είναι ακόμα ρευστή.
Κλιματική κρίση και ασφαλιστικές εταιρίες
Εξυπηρέτηση 15 December 2021
Κλιματική Κρίση και ασφαλιστικές εταιρείες: ποιός ο ρόλος τους
Μπορεί το κράτος να επωμίζεται όλο το βάρος των αποζημιώσεων; Τί σημαίνει αυτό για την εθνική οικονομία; Που μπορεί να οδηγήσει η πρόβλεψη για συμμετοχή της ιδιωτικής ασφάλισης στην αντιμετώπιση των ζημιών σε περιουσιακά στοιχεία; Τίθεται ζήτημα ασφαλιστικής υποχρεωτικότητας όπως στο αυτοκίνητο ή έστω κίνητρα ασφάλισης για κατοικία, εγκαταστάσεις επιχειρήσεων;
Υγεία 13 December 2021
Best Doctors: Απαντήσεις υγείας που αλλάζουν ζωές
Μέσω της ιστοσελίδας Best Doctors (bestdoctors.com), καθώς και μέσω της αντίστοιχης εφαρμογής για κινητά τηλέφωνα, μπορεί κάποιος εύκολα, γρήγορα και από την άνεση του σπιτιού του, να λάβει συμβουλές σχετικά με μία διάγνωση ή θεραπευτική αγωγή και να επικοινωνήσει με εξειδικευμένους επιστήμονες. Η ομάδα αποτελείται από 50.000 παγκοσμίου φήμης επαγγελματίες υγείας, οι οποίοι καλύπτουν 450 ειδικότητες και στόχο έχουν να δώσουν στον καθένα την αυτοπεποίθηση να πάρει τις καλύτερες αποφάσεις για την υγεία του.
Η βιώσιμη εξέλιξη σε συνάρτηση με την αλλαγή και το παράδειγμα της INTERAMERICAN
Εξυπηρέτηση 26 November 2021
Η Βιώσιμη Εξέλιξη σε συνάρτηση με την Αλλαγή: το παράδειγμα της INTERAMERICAN
Η εκθετική επιτάχυνση των μεταβολών σε έναν κόσμο που περιέχει και τις επιχειρηματικές δραστηριότητες, είναι αυτονόητο πως δεν μπορεί να βρει ανταπόκριση λειτουργικής επάρκειας σε στατικά - παραδοσιακά επιχειρηματικά μοντέλα.
Διατροφή και ψυχική υγεία ποιά είναι η σχέση μεταξύ τους
Διατροφή 22 November 2021
Διατροφή και ψυχική υγεία: ποια είναι η σχέση μεταξύ τους;
Όπως έχουμε δει σε προηγούμενα άρθρα του blog μας, η διατροφή μας επηρεάζει πολλές πτυχές της υγείας μας, όπως το σωματικό βάρος, τον κίνδυνο εμφάνισης ασθενειών (π.χ. καρδιαγγειακά, διαβήτης τύπου 2) αλλά και την αθλητική απόδοση. Πέρα, όμως, από την υγεία του σώματος, τα τελευταία χρόνια η επιστημονική κοινότητα έχει ασχοληθεί αρκετά και με τη διερεύνηση της σχέσης μεταξύ της διατροφής και της ψυχικής υγείας.
Υγεία 08 November 2021
Μητρικός Θηλασμός, ένα δώρο της φύσης
Παγκόσμια ημέρα του θηλασμού σήμερα και σκεφτήκαμε να γράψουμε γι’ αυτό το δώρο της φύσης σε εσάς και το μωρό σας. Ο μητρικός θηλασμός, με την έκκριση οκυτοκίνης που προκαλεί, μας δίνει την αίσθηση της πληρότητας, της γαλήνης, της χαράς και της ευτυχίας.
Υγεία 04 November 2021
Επίσκεψη στο γιατρό ή στο νοσοκομείο κατά τη διάρκεια της πανδημίας
Οι αλλαγές που προέκυψαν στην καθημερινότητά μας, λόγω της πανδημίας, δεν άφησαν ανεπηρέαστο και τον τρόπο που αντιμετωπίζουμε διάφορα θέματα σχετικά με την υγεία μας γενικότερα. Φαίνεται μάλιστα ότι έχουν επηρεάσει ακόμη και τον τρόπο που λαμβάνουμε αποφάσεις για ιατρικά θέματα.
Πραγματικές ιστορίες ασφάλισης
Εξυπηρέτηση 04 November 2021
Πραγματικές ιστορίες ασφάλισης
Οι ιστορίες από τις αποζημιώσεις αποτελούν πάντα την καλύτερη απόδειξη της αξίας της ασφάλισης. Η σωτήρια προσφορά της ασφάλισης, μία υπηρεσία η οποία δεν συνδέεται άμεσα με κάποια εμπειρία, γίνεται συχνά κατανοητή μόνο τη στιγμή της αποζημίωσης.

Web Content Viewer

Portlet Content
Complementary Content
${loading}