Εξυπηρέτηση

SEO Web Content Viewer

Portlet Content

Καλωσήρθατε στο Blog της Interamerican

Web Content Viewer

Portlet Content
Οι ασφαλιστικοί μας σύμβουλοι στην πρώτη γραμμή Daniel
Εξυπηρέτηση 18 September 2023
Από την πρώτη στιγμή στο πλευρό των ανθρώπων: οι ασφαλιστικοί μας σύμβουλοι, στην κακοκαιρία Daniel
Οι ασφαλιστικοί σύμβουλοι είναι οι άνθρωποι που βρίσκονται δίπλα στους ανθρώπους στις πιο δύσκολες στιγμές. Πολλές φορές, αυτές είναι στιγμές απώλειας και θρήνου. Ο Ηλίας Αντωνίου και ο Βασίλης Αρχοντής από την Καρδίτσα και ο Γιάννης Μαρκάς από το Βόλο είναι και οι ίδιοι μέλη των τοπικών πληγεισών κοινωνιών και αρωγοί των ανθρώπων που προσπαθούν να φανταστούν την επόμενη μέρα.
Εξυπηρέτηση 18 September 2023
Οι εθελοντές μας στο πλευρό των ανθρώπων: με αλληλεγγύη και ενσυναίσθηση
Εκεί όπου η ενσυναίσθηση συναντά τη δράση, βρίσκονται οι εθελοντές μας. Με την επιθυμία να συμβάλλουν στην ανακούφιση των πληγέντων συνανθρώπων μας από την κακοκαιρία Daniel, συνέδραμαν το έργο του Humanity Greece, αποδεικνύοντας ότι το ενδιαφέρον για τον άνθρωπο δεν γνωρίζει χωρικούς περιορισμούς. Η Interamerican ευχαριστεί θερμά τους Εύα Μούντριχα, Βίκυ Νταφοπούλου και Κλαίρη Ανταλουδάκη, που εμπνέουν καθώς μοιράζονται την εμπειρία τους.
Εξυπηρέτηση 18 September 2023
Από την πρώτη στιγμή στο πλευρό των ανθρώπων: Η εμπειρία των διασωστών μας στις πληγείσες περιοχές από την κακοκαιρία Daniel
Τα μέλη του πληρώματος των ασθενοφόρων της Interamerican, Κώστας Αντωνίου, Παναγιώτης Παπαδόπουλος και Γιώργος Δόσης βρέθηκαν στην Καρδίτσα προσφέροντας τις υπηρεσίες τους σε 700 πληγέντες συνανθρώπους μας, μαζί με τον Team Leader τους, Νίκο Καραβαλάκη, ο οποίος αφηγείται την εμπειρία τους. Η Interamerican τους ευχαριστεί θερμά για την υπέρβαση των εργασιακών τους καθηκόντων, προς αρωγή των συμπολιτών μας που δοκιμάζονται από τις συνέπειες της κακοκαιρίας Daniel.
Εξυπηρέτηση 08 November 2022
Ιδιωτική Ασφάλιση: O σύμμαχος της ζωής σας!
Στην ψηφιακή εποχή, περίπου 1.000.000 άνθρωποι εργάζονται ως επαγγελματίες ασφαλιστικοί σύμβουλοι στην Ευρώπη (εγγεγραμμένοι στην ΕIOPΑ, European Ιnsurance Occupational Pension Authority, σύμφωνα με στοιχεία 2018). Το μεγάλο πλήθος δεν είναι τυχαίο, καθώς σήμερα η ανάγκη για ανθρώπινη επικοινωνία είναι μεγαλύτερη από ποτέ. Πόσο μάλλον όταν οι άνθρωποι καλούνται να πάρουν τις σωστές αποφάσεις για θέματα που αφορούν τη ζωή, την υγεία και την περιουσία τους (έρευνα Insurance Europe).
Υπέυθυνα δίπλα στους ανθρώπους αληθινές μαρτυρίες από την Αθηναική Κλινική
Εξυπηρέτηση 18 January 2022
Ιδιόκτητες υποδομές υγείας της INTERAMERICAN Πληροφορίες για τη διενέργεια διαγνωστικών test για τον covid-19
Σε αυτές τις κρίσιμες μέρες για την υγεία όλων μας, η Αθηναϊκή MEDICLINIC και τα Πολυϊατρεία MEDIFIRST πραγματοποιούν όλους τους απαραίτητους ελέγχους για τον covid-19 σε ασφαλισμένους υγείας της INTERAMERICAN, αλλά και κάθε άνθρωπο. Διαβάστε τις απαντήσεις σε συχνές ερωτήσεις.
Κλιματική κρίση και ασφαλιστικές εταιρίες
Εξυπηρέτηση 15 December 2021
Κλιματική Κρίση και ασφαλιστικές εταιρείες: ποιός ο ρόλος τους
Μπορεί το κράτος να επωμίζεται όλο το βάρος των αποζημιώσεων; Τί σημαίνει αυτό για την εθνική οικονομία; Που μπορεί να οδηγήσει η πρόβλεψη για συμμετοχή της ιδιωτικής ασφάλισης στην αντιμετώπιση των ζημιών σε περιουσιακά στοιχεία; Τίθεται ζήτημα ασφαλιστικής υποχρεωτικότητας όπως στο αυτοκίνητο ή έστω κίνητρα ασφάλισης για κατοικία, εγκαταστάσεις επιχειρήσεων;
Η βιώσιμη εξέλιξη σε συνάρτηση με την αλλαγή και το παράδειγμα της INTERAMERICAN
Εξυπηρέτηση 26 November 2021
Η Βιώσιμη Εξέλιξη σε συνάρτηση με την Αλλαγή: το παράδειγμα της INTERAMERICAN
Η εκθετική επιτάχυνση των μεταβολών σε έναν κόσμο που περιέχει και τις επιχειρηματικές δραστηριότητες, είναι αυτονόητο πως δεν μπορεί να βρει ανταπόκριση λειτουργικής επάρκειας σε στατικά - παραδοσιακά επιχειρηματικά μοντέλα.
Πραγματικές ιστορίες ασφάλισης
Εξυπηρέτηση 04 November 2021
Πραγματικές ιστορίες ασφάλισης
Οι ιστορίες από τις αποζημιώσεις αποτελούν πάντα την καλύτερη απόδειξη της αξίας της ασφάλισης. Η σωτήρια προσφορά της ασφάλισης, μία υπηρεσία η οποία δεν συνδέεται άμεσα με κάποια εμπειρία, γίνεται συχνά κατανοητή μόνο τη στιγμή της αποζημίωσης.
Οι οργανισμοί που έχουν αφομοιώσει στρατηγικά τους στόχους
Εξυπηρέτηση 05 October 2021
Οι οργανισμοί που έχουν αφομοιώσει στρατηγικά τους Στόχους Βιώσιμης Ανάπτυξης είναι πιο έτοιμοι για τα ESG
Η βιωσιμότητα καθορίζει την επιχειρηματική στρατηγική και κάθε σοβαρή εταιρεία στον σχεδιασμό της, πλέον, στόχο έχει να κτίσει ένα πειστικό αφήγημα για την επιχειρησιακή συνέχεια και ανάπτυξή της.
Ασφαλιστική διαχείριση κινδύνων από φυσικά φαινόμενα
Εξυπηρέτηση 29 June 2021
Η Κλιματική Απειλή και η ασφαλιστική διαχείριση των Κινδύνων από φυσικά φαινόμενα
Η εξελισσόμενη -πιο γρήγορα απ’ ό,τι υπολογίζαμε- Κλιματική Αλλαγή, αποτελεί μια συστημική απειλή. Αυτό που η Ασφαλιστική Κοινότητα καλείται να αντιμετωπίσει ως Διαχειριστής Κινδύνων, ορίζεται πιο σωστά ως Κλιματική Κρίση, αφού πλέον ο κίνδυνος επέρχεται συνεχώς και μάλιστα αυξητικά.

Web Content Viewer

Portlet Content
Complementary Content
${loading}