Πληροφορίες Άρθρου

Web Content Viewer

Portlet Content
Εξυπηρέτηση 30.04.2024 3 λεπτά

Πάσχα στο χωριό, στην πόλη ή… κάπου εξωτικά; Ζήστε το ξέγνοιαστα!

Στην Interamerican είμαστε δίπλα σας σε κάθε νέα εμπειρία, για την ασφάλεια και τη φροντίδα που χρειάζεστε όπου κι αν βρίσκεστε

Mobility campaign

Αναμνήσεις, οικογενειακά τραπέζια, έθιμα, ταξίδια στην Ελλάδα ή το εξωτερικό, «μια ανάσα» πριν το καλοκαίρι… Με άλλα λόγια: ήρθε επιτέλους το Πάσχα. Εκείνες οι ημέρες του χρόνου που περιμένουμε πώς και πώς και για πολλούς από εμάς έχουν συνδεθεί με τις πιο ανέμελες στιγμές της παιδικής μας ηλικίας.

Επιβάλλεται, λοιπόν, να τις ζήσουμε ξέγνοιαστα και φέτος, όπου και με όποιον επιθυμεί η καρδιά μας, με την ασφάλεια ότι έχουμε κάποιον δίπλα μας που θα φροντίσει για εκείνα τα μικρά (ή μεγάλα) απρόοπτα που μπορεί να βρεθούν στον δρόμο μας. Άλλωστε, η καλύτερη παρέα για το ταξίδι μας, είναι αυτή που επιλέγουμε εμείς.

Πάσχα στο χωριό, στην πόλη ή… κάπου εξωτικά; Με τα ολοκληρωμένα προγράμματα Οδικής Βοήθειας και Ταξιδιωτικής Ασφάλισης της Interamerican, ξέρουμε ότι όλα θα πάνε καλά.

Έχουμε και λέμε.

#1. Τώρα βρήκε να μας προδώσει το λάστιχο;

Θα ανακαλύψουμε νέα τοπία και θα χαθούμε στο ηλιοβασίλεμα. Βασικά, κι αν όντως χαθούμε εκεί στη μέση του πουθενά, ευτυχώς έχουμε κατεβάσει την εφαρμογή Drive On – η Οδική Βοήθεια της Interamerican εντοπίζει τη θέση του οχήματος στον χάρτη κι έρχεται κοντά μας, χωρίς να χρειαστεί να επικοινωνήσουμε τηλεφωνικά. Και παρακολουθούμε live την πορεία του οδηγού σε χάρτη.

Θα γεμίσουμε οπωσδήποτε τις μπαταρίες μας κι αν τύχει να αδειάσει αυτή του αυτοκινήτου μας ή πάθουμε λάστιχο ή μείνουμε από καύσιμα, θα ειδοποιήσουμε με ένα τηλεφώνημα ή μέσα από την εφαρμογή Drive On. Η Οδική Βοήθεια της Interamerican εξυπηρετεί κατά μέσο όρο 500.000 περιστατικά κάθε χρόνο, διαθέτοντας σημαντικές υποδομές: 111 σημεία εξυπηρέτησης σε όλη την Ελλάδα, 222 ιδιόκτητα οχήματα εξυπηρέτησης, 350 εξειδικευμένα άτομα προσωπικό.

#2. Η βαλίτσα ταξίδεψε… για άλλα μέρη

Θα απογειωθούμε για νέους προορισμούς και νέες εμπειρίες. Κι αν η βαλίτσα μας δεν μας ακολουθήσει, ή καθυστερήσει η πτήση μας θα βρούμε την άκρη. Η ταξιδιωτική ασφάλιση της Interamerican εξασφαλίζει μια σειρά από καλύψεις για να ξεπερνάμε κάθε εμπόδιο.

#3. Το διαβατήριο έγινε καπνός

Τι συμβαίνει όμως αν είμαστε λάτρεις της περιπέτειας κι ενώ βρισκόμαστε κάπου εξωτικά, χάσουμε το διαβατήριό μας; Σε αυτήν τη σπάνια περίπτωση που όμως δημιουργεί τεράστια ανασφάλεια, θα πρέπει πρώτα να πάμε στην αστυνομία που θα μας καθοδηγήσει για τα επόμενά μας βήματα. Έπειτα, διαθέτοντας ταξιδιωτική ασφάλιση Interamerican, καλούμε στο +302109461999. Ανάλογα με τις οδηγίες που έχουμε λάβει, το συντονιστικό κέντρο πραγματοποιεί όσες τηλεφωνικές συνδέσεις χρειαστεί, συμπεριλαμβανομένων και των αρχών και των υπηρεσιών που συστήνει η αστυνομία ή το προξενείο αλλά και συγγενικά πρόσωπα.

#4. Αλλεργίες της εξοχής

Είμαστε όμως κι εμείς που δεν αλλάζουμε με τίποτα το Πάσχα στο χωριό και ανυπομονούμε να αναπνεύσουμε καθαρό αέρα… αλλά είναι κι αυτές οι αλλεργίες που πάνε να χαλάσουν το σκηνικό. Απλά καλούμε στη Γραμμή Υγείας 1010. Εξειδικευμένοι γιατροί διαφόρων ειδικοτήτων και κατάλληλα εκπαιδευμένο, νοσηλευτικό και διοικητικό προσωπικό, είναι διαθέσιμοι ανά πάσα στιγμή για να μας προσφέρουν πολύτιμες συμβουλές και οδηγίες.

Συμπέρασμα;

Το ταξίδι συνεχίζεται όταν γι’ αυτά τα μικρά απρόοπτα έχουμε κάποιον δίπλα μας.

Σχετικά άρθρα:
Τα απρόοπτα σε πρόγραμμα - και στις διακοπές στο εξωτερικό

Web Content Viewer

Portlet Content

Από το blog μας

Web Content Viewer

Portlet Content
Complementary Content
${loading}