Νέος Εργαζόμενος

Web Content Viewer

Portlet Content
Ασφάλεια Υγείας με 13,62€/μήνα για νέο εργαζόμενο

Δημήτρης

Ενημερωθείτε σήμερα
Ασφλάλεια Υγείας Interamerican Νέος Εργαζόμενος

Web Content Viewer

Portlet Content

Γνωρίστε τον Δημήτρη

Ο Δημήτρης είναι 27 ετών και σήμερα εργάζεται ως διανομέας στην εστίαση. Η δουλειά του είναι προσωρινή, μέχρι να βρει κάτι πάνω στο αντικείμενό του. Έξι βράδια την εβδομάδα, οδηγεί την μηχανή του παραδίδοντας έγκαιρα, σε κάθε γωνιά της Αθήνας, παραγγελίες.

Δύο πράγματα τον ανησυχούν

Παρότι προσεκτικός οδηγός, ο Δημήτρης έχει βρεθεί δύο φορές στη θέση που κάποιο αυτοκίνητο έχει χτυπήσει τη μηχανή του. Ξέρει πως αυτό συμβαίνει σε όλους όσους οδηγούν μηχανή. Δεν έχει τραυματιστεί σοβαρά, αλλά αντιλαμβάνεται τον κίνδυνο.

Φοβάται δύο πράγματα σε περίπτωση ατυχήματος: πρώτα απ’ όλα τον ίδιο τον τραυματισμό και έπειτα το εισόδημα που θα χάνει καθημερινά μέχρι να αναρρώσει και να επιστρέψει στην εργασία του.

Web Content Viewer

Portlet Content

Η λύση με 13,62€/μήνα

Ο Δημήτρης αποφάσισε ότι το πρόγραμμα Βewell Νοσηλεία μόνο από Ατύχημα της Interamerican είναι αυτό ακριβώς που χρειάζεται, γιατί καλύπτει, μέχρι 20.000€ ανά ασφαλιστική περίοδο, όλα τα έξοδα που μπορούν να προκύψουν για τη νοσηλεία του λόγω ατυχήματος, χωρίς ο ίδιος να χρειαστεί να βγάλει ούτε 1€ από την τσέπη του! Καλύπτεται σε δίκλινο δωμάτιο νοσηλείας και στο Πλήρες Δίκτυο Νοσοκομείων. Επίσης το πρόγραμμα του προσφέρει Άμεση Ιατρική Βοήθεια και μεταφορά του στο πλησιέστερο νοσοκομείο, με τα ιδιόκτητα μέσα μεταφοράς της Interamerican.

Πρόσθεσε ακόμα στο συμβόλαιό του και το πρόγραμμα Bewell Επίδομα Νοσηλείας, για να βεβαιωθεί πως, αν χάσει μέρες από τη δουλειά του επειδή βρίσκεται στο νοσοκομείο, θα λαμβάνει 150€ τη μέρα, για να αναπληρώσει το χαμένο του εισόδημα.


* Η τιμολόγηση αφορά άνδρα 27 ετών που κατοικεί μόνιμα στην Αττική. Ετήσια πληρωμή ασφαλίστρου με πάγια εντολή κάρτας.

Web Content Viewer

Portlet Content
Φόρμα Επικοινωνίας
Complementary Content
${loading}