Πληροφορίες Άρθρου

SEO Web Content Viewer

Portlet Content
Δελτία Τύπου 04.04.2024

Interamerican: Εισάγει την υπηρεσία Tele – Underwriting για απλή, γρήγορη και αξιόπιστη ασφαλιστική αξιολόγηση

Interamerican: Εισάγει την υπηρεσία Tele – Underwriting για απλή, γρήγορη και αξιόπιστη ασφαλιστική αξιολόγηση.

Η Interamerican, έχοντας μια ιδιαίτερα μεγάλη παράδοση στην προσφορά καινοτομικών λύσεων στην ασφαλιστική αγορά, λανσάρει τη νέα υπηρεσία “Tele- underwriting”, η οποία μεταρρυθμίζει ριζικά το λειτουργικό μοντέλο εκδόσεων των νέων ασφαλιστηρίων Ζωής & Υγείας.

Το “Ιnteramerican Tele – Underwriting”, δημιουργήθηκε 100% με ίδια μέσα της Eταιρίας, υιοθετώντας τα πιο αξιόπιστα πρότυπα και τις διεθνείς άριστες πρακτικές στο συγκεκριμένο χώρο. Παράλληλα για τη νέα υπηρεσία, αξιοποιήθηκαν στο μέγιστο βαθμό η τεχνογνωσία και οι μοναδικές για την ελληνική ασφαλιστική αγορά υφιστάμενες υποδομές αυτοματισμού underwriting που ο οργανισμός ήδη διαθέτει.

Με το “Τele – Underwriting”, η λήψη του ιατρικού ιστορικού λαμβάνεται τηλεφωνικά απευθείας από εξειδικευμένους νοσηλευτές της εταιρίας, ενώ ταυτόχρονα διατηρείται και η διαδικασία αυτοματοποιημένης εκτίμησης του κινδύνου και ή επί τόπου έκδοση ασφαλιστηρίων από τους ασφαλιστικούς συμβούλους, μια διαδικασία η οποία αποτελεί ισχυρό ανταγωνιστικό πλεονέκτημα για την Εταιρία. 

Ο Γιάννης Βασαλάκης, Health & Financial Future Operations/Underwriting Manager της Interamerican δήλωσε χαρακτηριστικά για τη νέα υπηρεσία Tele – Underwriting: «Η Interamerican ηγείται της αλλαγής στον ασφαλιστικό κλάδο, υιοθετώντας καινοτόμες λύσεις που προσφέρουν στους πελάτες μας μια σύγχρονη και αξιόπιστη εμπειρία. Tο Tele – Underwriting αποτελεί ένα σημαντικό βήμα προς αυτή την κατεύθυνση, καθώς απλοποιεί και επιταχύνει την ασφαλιστική αξιολόγηση, απελευθερώνοντας πολύτιμο χρόνο για τους πελάτες και τους ασφαλιστικούς συμβούλους, δημιουργώντας αξία σε όλα τα εμπλεκόμενα μέρη».

Web Content Viewer

Portlet Content

Πρόσφατα Νέα & Ανακοινώσεις 

Web Content Viewer

Portlet Content
Complementary Content
${loading}