Πληροφορίες Άρθρου

SEO Web Content Viewer

Portlet Content
Δελτία Τύπου 22.11.2023 4 λεπτά

Η Interamerican τιμά τα 50 έτη ηγετικής θέσης του γραφείου πωλήσεων ΘΩΜΟΠΟΥΛΟΥ

Η Interamerican τιμά τα 50 έτη ηγετικής θέσης του γραφείου πωλήσεων ΘΩΜΟΠΟΥΛΟΥ

Με μεγάλη εκτίμηση στην συνεισφορά και το έργο του γραφείου πωλήσεων της
κας. Φώφης Θωμοπούλου, η Interamerican διοργάνωσε την Πέμπτη 9 Νοεμβρίου, τιμητική εκδήλωση στο Αμφιθέατρο των κεντρικών γραφείων της, γιορτάζοντας τα 50 χρόνια λειτουργίας του.

Κατά την διάρκεια της εκδήλωσης, πραγματοποιήθηκαν ομιλίες από τον κο. Γιάννη Καντώρο, Διευθύνοντα Σύμβουλο της Interamerican, τον κο. Τάσο Ηλιακόπουλο, Γενικό Διευθυντή Πωλήσεων και τον κο. Μάρκο Φραγκουλόπουλο, Corporate Marketing Leader της εταιρίας.

Ο κος. Τάσος Ηλιακόπουλος, στη σύντομη ομιλία του αναφέρθηκε στην πολυεπίπεδη και μεγάλη προσφορά του γραφείου πωλήσεων ΘΩΜΟΠΟΥΛΟΥ, τονίζοντας ότι στην 50ετή διαδρομή του χάραξε πορεία τόσο για την Interamerican, όσο και για την ελληνική ασφαλιστική αγορά, με την ανάδειξη και ανάπτυξη εξαιρετικών επαγγελματιών, αλλά και την ανάδειξη πολλών αξιόλογων γραφείων πωλήσεων που ενδυναμώνουν, μέχρι σήμερα, το ανθρώπινο δυναμικό πωλήσεων της εταιρίας. Το μυστικό της επιτυχίας όλα αυτά τα χρόνια, πρόσθεσε, οφειλόταν κυρίως στις αξίες και τις αρχές που έθεσε ο αείμνηστος Θωμάς Θωμόπουλος, ιδανικά που χαρακτηρίζουν μέχρι σήμερα την Φώφη Θωμοπούλου.

Στην εκδήλωση έδωσαν το παρών ο κος. Κώστας Μπερτσιάς, Αντιπρόεδρος Δ.Σ. της ασφαλιστικής εταιρίας «Μινέττα» και ιστορικό στέλεχος της Interamerican και, ο κος. Ευάγγελου Σπύρου, εκδότης και πρώην Συντονιστής Ασφαλιστικών Συμβούλων Interamerican, αλλά και πλήθος συνεργατών, μέλη της οικογένειας και φίλοι μεταξύ των οποίων η κα. Μαρία Παπαδοπούλου, Συντονίστρια Ασφαλιστικών Συμβούλων της Interamerican, η οποία ξεκίνησε την επαγγελματική της σταδιοδρομία στο εν λόγω γραφείο πωλήσεων και ο κος. Ευάγγελος Θωμόπουλος, πρώην στέλεχος της Interamerican και αδελφός της κας. Φώφης Θωμοπούλου.

Ο συντονισμός της εκδήλωσης έγινε από τον κο. Μανώλη Κούτη, Διευθυντή Πωλήσεων Interamerican, ο οποίος είχε εργαστεί στα αρχικά στάδια της καριέρας του στο συγκεκριμένο γραφείο πωλήσεων με συντονιστή τον αείμνηστο Θωμά Θωμόπουλο.

Ιδιαίτερη στιγμή της βραδιάς αποτέλεσε η απονομή τιμητικής πλακέτας στην κα. Φώφη Θωμοπούλου, αναγνωρίζοντας την πολυετή και σημαντική συνεισφορά της και την διαρκή αφοσίωση της στην οικογένεια της Interamerican.

Η ίδια μέσα από μία εμπνευσμένη, καθώς και συγκινητική ομιλία ευχαρίστησε την Interamerican και όλους τους παρευρισκόμενους που την τίμησαν με την παρουσία τους, επισφραγίζοντας τον επετειακό εορτασμό.

Web Content Viewer

Portlet Content

Πρόσφατα Νέα & Ανακοινώσεις 

Web Content Viewer

Portlet Content

Web Content Viewer

Portlet Content
Complementary Content
${loading}