SEO Web Content Viewer

Web Content Viewer

Επίδομα Σοβαρών Ασθενειών

Σας θωρακίζει οικονομικά για τις δύσκολες στιγμές

Με την πρόοδο της επιστήμης και την εξέλιξη της ιατρικής, πολλές σοβαρές ασθένειες είναι περισσότερο αντιμετωπίσιμες. Ωστόσο πέρα από το σημαντικό κόστος για τη θεραπεία, μια σοβαρή ασθένεια αλλάζει τη ζωή μας σε πολλά επίπεδα. Η διαχείριση μιας τέτοιας ασθένειας μπορεί να γίνει πιο δύσκολη, λόγω των αυξημένων οικονομικών υποχρεώσεων που δημιουργεί. 

Για να σταθούμε πλάι σας με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, σε μία τέτοια δύσκολη στιγμή, στην INTERAMERICAN δημιουργήσαμε το ασφαλιστικό πρόγραμμα υγείας Επίδομα Σοβαρών Ασθενειών. Το πρόγραμμα αυτό σας εξασφαλίζει άμεσα, με τη διάγνωση μιας σοβαρής ασθένειας, το κεφάλαιο που εσείς έχετε ορίσει, μέσα από τις 4 επιλογές των €5.000, €10.000, €20.000 και €50.000

Αρκεί να έχουν περάσει 90 μέρες μετά από την ασφάλισή σας για να πάρετε αυτά τα χρήματα, σε περίπτωση διάγνωσης και να τα χρησιμοποιήσετε όπως εσείς θέλετε. Ανεξάρτητα αν έχετε άλλη ασφαλιστική κάλυψη, δημόσια ή ιδιωτική, το Επίδομα Σοβαρών Ασθενειών αποτελεί μια πρόσθετη σημαντική οικονομική ενίσχυση, η οποία μπορεί να καλύψει σημαντικά έξοδα θεραπείας. Έτσι, το Επίδομα Σοβαρών Ασθενειών σας βοηθά να επικεντρωθείτε στην αποκατάσταση της υγείας σας και να περιορίσετε το άγχος για τα οικονομικά σας. 

Μπορείτε να αποκτήσετε το πρόγραμμα Επίδομα Σοβαρών Ασθενειών μόνο του ή σε συνδυασμό με άλλο ασφαλιστικό πρόγραμμα υγείας.

Web Content Viewer


14 σοβαρές ασθένειες που καλύπτει το Επίδομα Σοβαρών Ασθενειών

Κάθε κακόηθες νεόπλασμα που χαρακτηρίζεται από ανεξέλεγκτη ανάπτυξη κυττάρων, καταστρέφει τους γύρω ιστούς και δίνει μεταστάσεις. Συμπεριλαμβάνεται η ασθένεια Hodgkin, η λευχαιμία, το κακόηθες μελάνωμα, καθώς και κάθε ανεγχείρητος κακοήθης όγκος του εγκεφάλου.
Πρόκειται για το οξύ έμφραγμα του μυοκαρδίου, από αιφνίδια θρόμβωση ή απόφραξη μιας στεφανιαίας αρτηρίας, η οποία προκαλεί νέκρωση της περιοχής του μυοκαρδίου που δέχεται το αίμα από την αποφραγμένη αρτηρία.
Κάθε εγκεφαλικό επεισόδιο, είτε ισχαιμικού είτε αιμορραγικού τύπου, μη τραυματικής αιτιολογίας, το οποίο προκαλεί παράλυση μιας τουλάχιστον μυϊκής ομάδας.
Μόνιμη και ολική απώλεια της όρασης και των δύο ματιών, συνεπεία ασθενείας.
Αορτοστεφανιαία παράκαμψη με χειρουργική επέμβαση με σκοπό την επαναιμάτωση του καρδιακού μυός (μυοκάρδιο) με χρήση μοσχεύματος ή μοσχευμάτων, λόγω ύπαρξης στένωσης ή απόφραξης των στεφανιαίων αρτηριών.
Πρόκειται για κακοήθειες που προσβάλλουν το αίμα (π.χ. λευχαιμία), το μυελό των οστών (π.χ. πολλαπλό μυέλωμα) και το λεμφικό σύστημα (π.χ. λέμφωμα).
Χρόνια εκφυλιστική διαταραχή του νευρικού συστήματος, που επηρεάζει κυρίως την κίνηση και οδηγεί σε κινητική αναπηρία.
Μόνιμη απώλεια της νεφρικής λειτουργίας σε τελικό στάδιο, που οδηγεί σε αύξηση της ουρίας και της κρεατινίνης και απαιτεί τακτική αιμοκάθαρση ή μεταμόσχευση νεφρού του Ασφαλισμένου.
Χειρουργική επέμβαση μεταμόσχευσης ενός ή περισσοτέρων από τα ακόλουθα όργανα: Καρδιά, πνεύμονες, ήπαρ, μυελός των οστών.
Είναι η επίκτητη αιματολογική διαταραχή, που οφείλεται σε αδυναμία του μυελού των οστών να παράγει κύτταρα του αίματος. Ως αποτέλεσμα ο ασθενής να παρουσιάζει αναιμία, χαμηλά αιμοσφαίρια και χαμηλά αιμοπετάλια.
Μη αναστρέψιμη επιπλοκή παθήσεων του ήπατος, που χαρακτηρίζεται από ανάπτυξη ανώμαλου ιστού και ανώμαλη λειτουργία του ήπατος.
Πάθηση του κεντρικού νευρικού συστήματος που χαρακτηρίζεται από καταστροφή του καλύμματος των νεύρων μέσα στον εγκέφαλο και το νωτιαίο μυελό και προκαλεί παράλυση ενός τουλάχιστον άκρου.
Τα εγκαύματα είναι βλάβες του ιστού του δέρματος που προκαλούνται από την εφαρμογή θερμότητας, χημικών ουσιών, ηλεκτρικού ρεύματος ή ακτινοβολίας στο σώμα. Τα εγκαύματα 3ου βαθμού (ολικού πάχους) προχωρούν σε όλο το βάθος του δέρματος και είναι ενδιάμεσης βαρύτητας με βάση την έκταση μεγαλύτερη του 20% της σωματικής επιφάνειας.
Είναι σοβαρού βαθμού χρόνια αδυναμία του αναπνευστικού συστήματος να διατηρήσει τη λειτουργία της οξυγόνωσης του αίματος και της αποβολής διοξείδιου του άνθρακα από τους πνεύμονες. Παθήσεις που μπορεί να προκαλέσουν χρόνια αναπνευστική ανεπάρκεια είναι π.χ. εμφύσημα, ιδιοπαθής πνευμονική ίνωση κ.α.

Web Content Viewer

Πώς καταβάλλεται το ασφαλισμένο ποσό;

Σε περίπτωση που συμβεί κάποιο από τα παραπάνω περιστατικά, η Εταιρία καταβάλλει το ποσό που έχετε επιλέξει σε μια δόση.

O Συμβαλλόμενος ή ο Ασφαλισμένος θα πρέπει να αναγγείλει το περιστατικό στην Εταιρία εντός τριάντα (30) ημερών από την ημερομηνία που διαγνώστηκε και να προσκομίσει τα απαραίτητα δικαιολογητικά ανάλογα με την περίπτωση.

Web Content Viewer

Απλές διαδικασίες, προσιτό κόστος

Το πρόγραμμα έχει εξαιρετικά απλές διαδικασίες ασφάλισης και αποζημίωσης και μπορούν να το αποκτήσουν άτομα ηλικίας από 18 έως 60 ετών. Έχει ιδιαίτερα προσιτό κόστος. 

Για παράδειγμα, για ένα άτομο ηλικίας 45 ετών που θα επιλέξει κεφάλαιο ύψους €20.000, το ασφάλιστρο του Επίδομα Σοβαρών Ασθενειών είναι €12,50 το μήνα.

*Η τιμολόγηση αφορά ετήσια πληρωμή ασφαλίστρων με πάγια εντολή κάρτας.

Web Content Viewer

${loading}