Νέο Ζευγάρι

SEO Web Content Viewer

Portlet Content
Ασφάλεια Υγείας με 51€/μήνα για το νέο ζευγάρι

Νίκος και Άννα

Ενημερωθείτε σήμερα
Asfaleia ygeias gia neo zevgari Interamerican

Web Content Viewer

Portlet Content

Γνωρίστε το ζευγάρι

Ο Νίκος, ηλεκτρολόγος μηχανικός και ερασιτέχνης ιστιοπλόος, και η Άννα, καθηγήτρια φυσικής αγωγής σε Γυμνάσιο, γνωρίστηκαν πριν από 2 χρόνια και πρόσφατα πήραν την απόφαση να παντρευτούν.

Ο Νίκος και η Άννα έχουν διαφορετικές ανησυχίες για την υγεία τους

Ο Νίκος είναι υγιής αλλά ξέρει πως, όσο προσεκτικός κι αν είναι στη δουλειά του ή στη θάλασσα, μπορεί ανά πάσα στιγμή να του συμβεί ένα ατύχημα.

Η υγεία της Άννας, λόγω και της δουλείας της, είναι σε πολύ καλή κατάσταση. Ανησυχεί, όμως, στην πιθανότητα να νοσήσει απο καρκίνο. Θέλει να κάνει ένα παιδί τα επόμενα χρόνια, αφού πρώτα απολαύσει μία ξέγνοιαστη ζωή με τον Νίκο.

Το ζευγάρι ψάχνει να βρει την κατάλληλη ιδιωτική ασφάλιση υγείας. Αν τους τύχει ένα δυσάρεστο θέμα υγείας που απαιτεί νοσηλεία, θέλουν να ξέρουν πως έχουν τη δυνατότητα να πάνε σε ένα καλό ιδιωτικό νοσοκομείο.

Μπορούν να συμμετέχουν οι ίδιοι, με ένα λογικό ποσό, στα έξοδα νοσηλείας, γιατί αυτή τη στιγμή προτιμούν να έχουν χαμηλότερο ετήσιο ασφάλιστρο. Έχουν, άλλωστε, μπροστά τους τα έξοδα του γάμου.

Web Content Viewer

Portlet Content

Η λύση με 51€/μήνα

Ο Νίκος επέλεξε το πρόγραμμα Bewell Νοσηλεία μόνο από Ατύχημα της Interamerican. Τον καλύπτει 100% και έως 20.000€ για έξοδα νοσηλείας, όταν αυτά προκύπτουν λόγω ατυχήματος, καθώς επίσης και για έξοδα επειγόντων περιστατικών έως 500€. Ο ίδιος δεν θα χρειαστεί να πληρώσει ούτε 1€ συμμετοχή! Μάλιστα ο Νίκος καλύπτεται και στο εξωτερικό, όπου πηγαίνει, συχνά, διακοπές για ιστιοπλοΐα.

Η Άννα προτίμησε το πρόγραμμα Bewell Νοσηλεία από Ασθένεια & Ατύχημα της Interamerican, στο οποίο επέλεξε το προαιρετικό πλάνο που της δίνει επίδομα τοκετού 1.500€ μετά από 2 χρόνια και 2.500€ μετά από 5 χρόνια. Ακόμα, πρόσθεσε και το πρόγραμμα Γιατροί & Διαγνωστικές εξετάσεις ώστε να καλύψει ενδεχόμενες επισκέψεις σε γιατρούς. Θέλησε ένα πρόγραμμα που θα την καλύπτει για έξοδα νοσηλείας έως και 20.000€ το χρόνο. Όρισε τη συμμετοχή της στο κόστος στα 1.500€ επειδή υπολόγισε πώς ένα μέρος τους το βάζει το κοινωνικό της ταμείο, ενώ μπορεί να μειώσει ακόμα περισσότερο ή και να μηδενίσει τη συμμμετοχή της, αξιοποιώντας τα Προνόμια Νοσηλείας της Interamerican σε επιλεγμένα συνεργαζόμενα ιδιωτικά νοσοκομεία. Έτσι, θα πληρώνει χαμηλότερα ασφάλιστρα και αν της χρειαστεί, θα έχει μία εύκολα διαχειρίσιμη ή και καθόλου συμμετοχή. 


*Η τιμολόγηση αφορά άνδρα 31 ετών και γυναίκα 28 ετών. 

Web Content Viewer

Portlet Content
Φόρμα Επικοινωνίας
Complementary Content
${loading}