Συμπλήρωση ομαδικής ασφάλειας υγείας!

Web Content Viewer

Portlet Content
Συμπλήρωση Ομαδικής Ασφάλισης Υγείας με 32€/μήνα για εργαζόμενο!

Νίκος

Ενημερωθείτε σήμερα
Ασφλάλεια Υγείας Interamerican Εργαζόμενος

Web Content Viewer

Portlet Content

Γνωρίστε τον Νίκο

Ο Νίκος είναι 40 ετών, οικονομολόγος και μένει στην Αθήνα. Εδώ και 5 χρόνια ο εργοδότης του τον ασφάλισε σε ομαδικό συμβόλαιο υγείας, γεγονός που του επιτρέπει να απολαμβάνει υψηλής ποιότητας ιδιωτικές υπηρεσίες υγείας.

Τι τον ανησυχεί;

Ο Νίκος αναγνωρίζει την αξία της ιδιωτικής ασφάλισης και θέλει να καλύπτεται και για σοβαρά προβλήματα υγείας που ενδέχεται να ξεπεράσουν τις 10.000€ που είναι το όριο του ομαδικού του συμβολαίου. Επιπλέον, θέλει να αισθάνεται ασφαλής ότι σε περίπτωση που αλλάξει εργοδότη, θα συνεχίσει να καλύπτεται, προσαρμόζοντας το συμβόλαιό του στα νέα δεδομένα. Προνοώντας για το μέλλον, θέλει να νιώθει σίγουρος ότι θα συνεχίζει να είναι ασφαλισμένος με τις καλύψεις που έχει ανάγκη, σε περίπτωση που σε οποιαδήποτε ηλικία, βρεθεί χωρίς ομαδικό συμβόλαιο υγείας.

Το ολοκληρωμένο Σύστημα Υγείας Βewell της Interamerican μπορεί να συνδυαστεί με ομαδικό συμβόλαιο υγείας οποιασδήποτε ασφαλιστικής εταιρίας έχει επιλέξει ο εργοδότης του.

Web Content Viewer

Portlet Content

Η λύση με 32€/μήνα

Ο Νίκος αποφάσισε ότι το πρόγραμμα Bewell Νοσηλεία από Ασθένεια & Ατύχημα της Interamerican είναι αυτό ακριβώς που χρειάζεται, καθώς, λειτουργεί συνδυαστικά με την ομαδική του ασφάλιση. Καλύπτει δηλαδή έξοδα νοσηλείας έως 500.000, σε δίκλινο δωμάτιο και σε Πλήρες Δίκτυο Νοσοκομείων, ένα ποσό που ξεπερνάει, κατά πολύ, το όριο του ομαδικού του συμβολαίου και δεν θα μπορούσε να καλύψει ο ίδιος.

Για το διάστημα που καλύπτεται από το ομαδικό του συμβόλαιο, ισχύει ως ποσό συμμετοχής οι 10.000€, ποσό που αντιστοιχεί με το όριο κάλυψης του ομαδικού του συμβολαίου υγείας. Έτσι κρατάει τα ασφάλιστρά του σε πολύ οικονομικό επίπεδο! Έξοδα νοσηλείας που θα ξεπεράσουν το όριο κάλυψης του ομαδικού, θα πληρωθούν από το Bewell και όχι από αυτόν.

Όταν τερματισθεί η κάλυψή του από το ομαδικό του πρόγραμμα, ο Νίκος επέλεξε να έχει 1.500€ συμμετοχή στα έξοδα ανά νοσηλεία. Έτσι, το Βewell θα συνεχίσει να καλύπτει τα έξοδα νοσηλείας του, μετά την έξοδό του από το ομαδικό συμβόλαιο υγείας του. Επιπλέον, θα διατηρήσει την ασφαλισιμότητά του και δεν θα χρειαστεί να υποβληθεί σε κάποιο ιατρικό έλεγχο ξανά.

* Η τιμολόγηση αφορά άνδρα 40 ετών που κατοικεί μόνιμα στην Αττική, με κάλυψη στο Πλάνο Β. 

Web Content Viewer

Portlet Content
Φόρμα Επικοινωνίας
Complementary Content
${loading}