Ασφάλιση 2 Παιδιών

Web Content Viewer

Portlet Content
Ασφάλεια Υγείας από 43€/μήνα για 2 παιδιά

Ανδρέας και Νεφέλη

Ενημερωθείτε σήμερα
Ασφάλιση Υγείας 2 Παιδιών Interamerican bewell

Web Content Viewer

Portlet Content

Γνωρίστε τον Ανδρέα και τη Νεφέλη

Η Έλενα και ο Παναγιώτης είναι γονείς ενός χαρούμενου αγοριού, του 3χρονου Ανδρέα, και 6 μήνες πριν καλωσόρισαν στη ζωή τους και τη Νεφέλη, μεγαλώνοντας την οικογένειά τους! Ως γονείς, έχουν απόλυτη προτεραιότητα την καλή υγεία των παιδιών τους και θέλουν να εξασφαλίσουν για αυτά ποιοτικές συνθήκες περίθαλψης για κάθε περιστατικό υγείας που μπορεί να προκύψει.

Δύο πράγματα τους ανησυχούν

Η Έλενα και ο Παναγιώτης γνωρίζουν ότι τα έκτακτα περιστατικά υγείας, όπως ένας ξαφνικός πυρετός ή ένα χτύπημα κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού, είναι αρκετά συχνά στα παιδιά και χρήζουν έγκαιρης αντιμετώπισης. Ανησυχούν, επομένως, για αυτά τα απρόσμενα γεγονότα αλλά και για τα πιο σοβαρά που μπορεί να απαιτήσουν νοσηλεία των παιδιών σε παιδιατρική κλινική. Θέλουν να εξασφαλίσουν ότι ο Ανδρέας και η Νεφέλη θα έχουν την καλύτερη δυνατή και άμεση περίθαλψη σε κάθε περιστατικό υγείας. Ψάχνουν, επομένως, ένα πρόγραμμα ασφάλισης που θα καλύπτει και τα δύο παιδιά τους, με ένα κόστος που μπορούν, με άνεση, να καταβάλλουν.

Web Content Viewer

Portlet Content

Η λύση με 43€/μήνα

Η Έλενα και ο Παναγιώτης αποφάσισαν ότι το πρόγραμμα Βewell Νοσηλεία από Ασθένεια & Ατύχημα της Interamerican είναι αυτό ακριβώς που χρειάζονται για τα δύο παιδιά τους. Για κάθε παιδί, επέλεξαν κάλυψη μέχρι 50.000€ το χρόνο για τα έξοδα που μπορούν να προκύψουν για τη νοσηλεία τους, λόγω ασθένειας ή ατυχήματος, σε δίκλινο δωμάτιο και σε Διευρυμένο Δίκτυο Νοσοκομείων. Ως γονείς, σε περίπτωση νοσηλείας των παιδιών τους, θα χρειαστεί να καλύψουν μόνο τα πρώτα 1.500€ ανά νοσηλεία, με το υπόλοιπο κόστος να καλύπτεται από το πρόγραμμα υγείας. Το πρόγραμμα Βewell Νοσηλεία από Ασθένεια & Ατύχημα περιλαμβάνει και υγειονομική μεταφορά των παιδιών στο νοσοκομείο, με επίγεια ή και εναέρια μέσα μεταφοράς, ενώ μέσω της 24ωρης Γραμμής Υγείας 1010, η Έλενα και ο Παναγιώτης μπορούν να λάβουν συμβουλές και πρώτες βοήθειες από Γιατρό.

Για να είναι τα παιδιά τους ασφαλή σε περίπτωση που προκύψει και κάποιο έκτακτο περιστατικό υγείας που δεν απαιτεί νοσηλεία, πρόσθεσαν στο συμβόλαιο και το πρόγραμμα Bewell Επείγοντα Περιστατικά επιλέγοντας κάλυψη έως 500€ το χρόνο, για έξοδα αντιμετώπισης επειγόντων περιστατικών, χωρίς οι ίδιοι να χρειαστεί συμμετέχουν στο κόστος.

Έτσι, οι δύο γονείς μπορούν, πλέον, να αισθάνονται σίγουροι, ότι ο Ανδρέας και η Νεφέλη θα λαμβάνουν υψηλής ποιότητας υπηρεσίες υγείας σε κάθε συνθήκη!

* Η τιμολόγηση αφορά ασφάλιση 2 παιδιών στο ίδιο συμβόλαιο στο Πλάνο Γ, ηλικίας 5 μηνών και 3 ετών, που κατοικούν μόνιμα στην Αττική. 

Web Content Viewer

Portlet Content
Φόρμα Επικοινωνίας
Complementary Content
${loading}