Επιδόματα Υγείας

SEO Web Content Viewer

Portlet Content
Ασφάλεια Υγείας Bewell της Interamerican

Επιδόματα Υγείας

Λαμβάνετε οικονομική ενίσχυση με τη μορφή επιδόματος, σε περίπτωση νοσηλείας, χειρουργικής επέμβασης ή νόσησης από σοβαρή ασθένεια.

Ενημερωθείτε σήμερα
Επιδόματα Υγείας Interamerican

Web Content Viewer

Portlet Content

Το Επίδομα Νοσηλείας εξασφαλίζει 150€ ανά ημέρα νοσηλείας σας

Το Επίδομα Χειρουργικής Επέμβασης εξασφαλίζει μέχρι και 4.200€, ανάλογα με τη βαρύτητα της επέμβασης

Το Επίδομα Σοβαρών Ασθενειών καταβάλλει άμεσα και εφάπαξ, έως και 50.000€, με τη διάγνωση μιας σοβαρής ασθένειας

Web Content Viewer

Portlet Content

Καλύψεις & Παροχές

3 διαφορετικές επιλογές είναι στη διάθεσή σας και σας εξασφαλίζουν οικονομική ενίσχυση με τη μορφή επιδόματος. Μπορείτε να επιλέξετε ένα από τα επιδόματα ή συνδυασμό τους. Συνδυάζοντας τα επιδόματα νοσηλείας και χειρουργικής επέμβασης, έχετε έκπτωση 10%.

Επίδομα Νοσηλείας

Σε οποιοδήποτε ιδιωτικό ή δημόσιο νοσοκομείο στην Ελλάδα ή στο εξωτερικό και αν επιλέξετε να νοσηλευτείτε, το Επίδομα Νοσηλείας σας εξασφαλίζει, άμεσα, ημερήσιο επίδομα 150€ για κάθε ημέρα νοσηλείας σας έως και 6 μήνες. Το ανώτατο όριο αποζημίωσης για 6 μήνες νοσηλείας φτάνει τις 27.000€.

Το ποσό του επιδόματος διπλασιάζεται σε περίπτωση νοσηλείας σας σε Μονάδα Εντατικής Θεραπείας (μέχρι και 30 ημέρες), καθώς και σε περίπτωση νοσηλείας σας στο εξωτερικό (μέχρι και 10 ημέρες).

Επίδομα Χειρουργικής Επέμβασης

Σε οποιοδήποτε ιδιωτικό ή δημόσιο νοσοκομείο στην Ελλάδα ή στο εξωτερικό και αν επιλέξετε να χειρουργηθείτε, το Επίδομα Χειρουργικής Επέμβασης σας εξασφαλίζει άμεσα ένα ποσό για να το χρησιμοποιήσετε όπως χρειάζεστε.

Το ποσό του επιδόματος διαμορφώνεται ανάλογα με τη βαρύτητα της χειρουργικής επέμβασης και μπορεί να φτάσει μέχρι και τα 4.200€.

Επίδομα Σοβαρών Ασθενειών

Με τη διάγνωση μιας σοβαρής ασθένειας, μπορεί να χρειαστεί να έχετε διαθέσιμο ένα ποσό για να καλύψετε διαφόρων ειδών έξοδα. Το Επίδομα Σοβαρών Ασθενειών σας καταβάλλει άμεσα και σε 1 δόση, το κεφάλαιο που εσείς έχετε ορίσει, μέσα από 4 επιλογές: 5.000€, 10.000€, 20.000€ και 50.000€.

Web Content Viewer

Portlet Content

Ακόμη περισσότερες επιλογές!

Δείτε ποια άλλα προγράμματα μπορείτε να συνδυάσετε με τα επιδόματα υγείας, ώστε να έχετε μια ολοκληρωμένη φροντίδα υγείας.

Web Content Viewer

Portlet Content

Λύσεις για κάθε στάδιο της ζωής σας

Το Bewell της Interamerican προσαρμόζεται με ευελιξία στις ανάγκες σας. Είναι ένα ολοκληρωμένο σύστημα υγείας που σας συντροφεύει σε κάθε στάδιο της ζωής σας.

Web Content Viewer

Portlet Content

Web Content Viewer

Portlet Content
Φόρμα Επικοινωνίας

Web Content Viewer

Portlet Content

Χρήσιμα Έγγραφα

Όροι ασφάλισης για το πρόγραμμα "Νοσηλεία από ασθένεια και ατύχημα (Πλάνο Α, Β, Γ)"

04.2024

Έγγραφο πληροφοριών (“bewell” Επίδομα Χειρουργικής Επέμβασης)

Complementary Content
${loading}