SEO Web Content Viewer

Web Content Viewer

Web Content Viewer

Web Content Viewer

Επενδύουμε στους ανθρώπους μας και χτίζουμε μαζί το μέλλον!

Οι άνθρωποί μας είναι το σημαντικότερο κεφάλαιό μας. Δουλεύοντας μαζί μας, γίνεστε μέλη σε μία «μεγάλη και σίγουρη» οικογένεια. Με υψηλό αίσθημα ευθύνης, αξιολογούμε προσεκτικά όλες τις πιθανότητες συνεργασίας με καταξιωμένους επαγγελματίες, αλλά και νεοεισερχόμενους στην αγορά εργασίας, που μοιράζονται το ίδιο όραμα μαζί μας.


Πώς θα ξεκινήσετε στην INTERAMERICAN

Αιτηθείτε για ανοιχτή θέση! Στείλτε το βιογραφικό σας αναφέροντας τον κωδικό θέσης ή τμήματος. 

Γίνετε ένας Ασφαλιστικός Σύμβουλος INTERAMERICAN και διακριθείτε σε ένα επάγγελμα με αναγνώριση, κύρος και προσφορά στην κοινωνία. 

Ξεκινήστε την καριέρα σας! Πραγματοποιήστε την πρακτική σας άσκηση σε μια από τις Διευθύνσεις των Διοικητικών Υπηρεσιών της INTERAMERICAN. 

Ενδιαφέρεστε γενικά για μία θέση στην INTERAMERICAN; Στείλτε μας το βιογραφικό σας όλες τις μέρες του χρόνου! 

Web Content Viewer

Ευκαιρίες Καριέρας

Επιλέξτε τη θέση που σας ενδιαφέρει. Εκτός από το βιογραφικό σας μην παραλείψετε να επισυνάψετε μια συνοδευτική επιστολή με τους τομείς του ενδιαφέροντός σας. 

Web Content Viewer


Οι Εταιρίες «ΙΝΤΕΡΑΜΕΡΙΚΑΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΙΑ ΖΩΗΣ Α.Ε.» και «ΙΝΤΕΡΑΜΕΡΙΚΑΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΙΑ ΑΣΦΑΛΙΣΕΩΝ ΖΗΜΙΩΝ ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ Α.Ε.» που εδρεύουν αμφότερες στην Αθήνα, Λεωφόρος Συγγρού 124 - 126 και εκπροσωπούνται νόμιμα (τηλεφωνικό κέντρο: 210 946 1111), ενημερώνουν ότι διατηρούν και επεξεργάζονται αρχείο με προσωπικά δεδομένα των προσώπων που αποστέλλουν ή υποβάλλουν βιογραφικά σημειώματα «υποψήφιοι» με σκοπό την αξιολόγηση των επαγγελματικών και προσωπικών προσόντων τους για την εξέταση ενδεχόμενης επαγγελματικής συνεργασίας. Τα προσωπικά αυτά δεδομένα θα διατηρούνται για το χρονικό διάστημα του ενός έτους. Σε ό,τι αφορά τα προσωπικά δεδομένα, που συλλέγονται από τα βιογραφικά σημειώματα (π.χ. όνομα, τηλέφωνο, διεύθυνση κ.λπ.), oi εταιρίες μας διατηρούν το δικαίωμα να τα διαθέτουν - προωθούν σε άλλες εταιρίες του ομίλου ΙΝΤΕΡΑΜΕΡΙΚΑΝ μόνον για λόγους στελέχωσης θέσεων εργασίας. Ο αποστολέας του βιογραφικού σημειώματος μπορεί να ασκήσει ανά πάσα στιγμή τα δικαιώματά του σχετικά με τα προσωπικά του δεδομένα τα οποία είναι μονίμως αναρτημένα στο πεδίο Προσωπικά Δεδομένα (στην παράγραφο 4). Η αυτόβουλη αποστολή βιογραφικού σημειώματος από τον ενδιαφερόμενο συνεπάγεται ότι έχει ενημερωθεί για τα παραπάνω, στα οποία και συναινεί.