Ασφαλιστικός Σύμβουλος

SEO Web Content Viewer

Portlet Content

Ανακαλύψτε την καριέρα του Ασφαλιστικού Συμβούλου

agency-header

Web Content Viewer

Portlet Content

Ανακαλύψτε τη νέα σας καριέρα ως Ασφαλιστικός Σύμβουλος Interamerican

Θέλουμε να έχουμε μαζί μας τους νικητές του αύριο. Να συνεργαστούμε με ανθρώπους με φιλοδοξίες όνειρα, αξίες και δυναμισμό.

Ως ασφαλιστικός σύμβουλος αναπτύσσεστε με αυτονομία αλλά και με την εταιρική υποστήριξη της INTERAMERICAN, εξελίσσοντας γνώσεις και ικανότητες στις πωλήσεις, στο marketing, αλλά και στον ευρύτερο χρηματοοικονομικό κλάδο. Εξασκείτε ουσιαστική συμβουλευτική, που προσαρμόζεται σταθερά στις αναδυόμενες ανάγκες των ανθρώπων, προσφέροντάς τους χρηματοοικονομική σταθερότητα και ασφάλεια. Στην καθημερινή εργασία σας:


 • Αναγνωρίζετε νέες επιχειρηματικές ευκαιρίες και προσελκύετε νέους πελάτες
 • Διατηρείτε, διαχειρίζεστε και αναπτύσσετε σχέσεις πωλήσεων με υπάρχοντες πελάτες
 • Κτίζετε ένα δίκτυο επαφών και αναπτύσσετε ισχυρές σχέσεις συμβουλευτικής με πιθανούς μελλοντικούς πελάτες
 • Επιτυγχάνετε υψηλούς στόχους πωλήσεων
 • Διαμορφώνετε, αποστέλλετε και παρακολουθείτε προσφορές σε υποψήφιους πελάτες
 • Προσφέρετε υψηλής ποιότητας εξυπηρέτηση πελατών
 • Παρακολουθείτε και ολοκληρώνετε όλες τις απαιτούμενες εταιρικές εκπαιδεύσεις
 • Έχετε ως γραμμή αναφοράς τη διεύθυνση του Γραφείου Πωλήσεων

Web Content Viewer

Portlet Content
Με μία λέξη, χαρακτηρίζω τον ασφαλιστικό διαμεσολαβητή της Interamerican ως Σύμβουλο. Είναι ο επαγγελματίας που δίνει τις λύσεις στα προβλήματα, όχι ο πωλητής προϊόντων και υπηρεσιών. Στην Interamerican θέλουμε Ασφαλιστικούς Συμβούλους με ήθος, αρχές και επαγγελματική παιδεία.

Κούτης Εμμανουήλ, Manager - Agency Sales

Web Content Viewer

Portlet Content

Με την ελευθερία της δικής σας επιχείρησης

Στην Interamerican, διαχειρίζεστε την εργασία σας σαν να έχετε τη δική σας επιχείρηση. Τροφοδοτείτε τις σχέσεις με ένα υπάρχον δίκτυο επαφών, αναγνωρίζετε νέες επιχειρηματικές ευκαιρίες και αναπτύσσετε ισχυρές σχέσεις συμβουλευτικής με πιθανούς μελλοντικούς πελάτες, ενώ επιτυγχάνετε υψηλούς στόχους πωλήσεων. Με ελευθερία στη λήψη αποφάσεων και δράσεων και ευέλικτο ωράριο ορίζετε εσείς την καθημερινότητά σας, την οικονομική σας ανάπτυξη και τη διοικητική σας αναγνώριση.

Μέσα από το επάγγελμα του ασφαλιστικού συμβούλου μπορείτε να πετύχετε υψηλές οικονομικές απολαβές και να δημιουργήσετε μια "επιχείρηση" με σημαντική αξία. Στην Interamerican, o σύμβουλος αμείβεται αποκλειστικά με βάση τη δική του παραγωγικότητα, ενώ προβλέπονται αμοιβές, τόσο για τις πωλήσεις όσο και για την καλή εξυπηρέτηση και διατήρηση του πελατολογίου σας. Πολλά προϊόντα προσφέρουν υψηλές επαναλαμβανόμενες αμοιβές κάθε χρόνο, με αποτέλεσμα ο ασφαλιστικός σύμβουλος να μπορεί να δημιουργήσει μια σταθερότητα εισοδημάτων χρόνο με το χρόνο.

Επιπλέον, η Interamerican σας προσφέρει πολλές κατηγορίες χρηματοοικονομικών προϊόντων - όπως Ασφάλειες Ζωής, Υγείας και Σύνταξης, Γενικές Ασφάλειες, Αμοιβαία Κεφάλαια και Διαμεσολάβηση για Τραπεζικά Δάνεια, ώστε να είστε σε θέση να εξυπηρετήσετε τις διαφοροποιημένες ανάγκες του πελατολογίου σας.


 • Ευέλικτα ασφαλιστικά προϊόντα για να αναπτύξετε πολύπλευρα τις πωλήσεις σας
 • Υπηρεσίες πέρα από την ασφάλιση για να διευκολύνετε τη διατήρηση και ικανοποίηση του πελατολογίου σας
 • Ψηφιακά εργαλεία για να επιτύχετε εύκολα και γρήγορα μεγαλύτερο όγκο πωλήσεων
 • Πρωτοποριακό σύστημα εκπαίδευση “Digital Learning Academy” για να αποκτήσετε γνώσεις σε όλο το ασφαλιστικό εύρος και άλλους τομείς
 • Εργαλεία marketing για να εξελίξετε τα δικά σας κανάλια επικοινωνίας
 • Ανταγωνιστικό σύστημα αμοιβών
 • Υψηλές αποδοχές με πρόγραμμα 24μηνης μηνιαίας επιδότησης
 • BONUS παραγωγικότητας
 • Προοπτικές εξέλιξης και επαγγελματικής διάκρισης (εταιρικά ταξίδια, events, συνέδρια και άλλες διοργανώσεις)
 • Δυνατότητα ένταξης σε Επαγγελματικό Ταμείο Ασφάλισης αλλά και σε Ομαδικό Πρόγραμμα Ασφάλισης για εσάς και την οικογένειά σας
 • Άμεση Προοπτική εξέλιξης σε Manager με σκοπό τη δημιουργία και ανάπτυξη δικής του ομάδας

Web Content Viewer

Portlet Content

Με την ασφάλεια ενός ισχυρού οργανισμού και τα απαραίτητα εργαλεία

Web Content Viewer

Portlet Content
50+ χρόνια ηγετικής παρουσίας στην ασφαλιστική αγορά

Με 53 χρόνια ηγετικής παρουσίας στην ελληνική ασφαλιστική αγορά, η Interamerican σήμερα οδηγεί τις εξελίξεις στον ασφαλιστικό κλάδο, στηριζόμενη σε ένα σύγχρονο επιχειρηματικό μοντέλο. Ο οργανισμός μας δίνει τον τόνο για το μέλλον της βιώσιμης ασφάλισης, με βάση την καινοτομία, την αξία του ανθρώπινου κεφαλαίου και την εστίαση στον πελάτη. Για αυτό μας εμπιστεύονται περισσότεροι από 1.000.000 άνθρωποι.

Web Content Viewer

Portlet Content
Υποστήριξη στην ανάπτυξη πελατολογίου

Για να ξεκινήσετε μια πορεία επιτυχίας ως ασφαλιστικός σύμβουλος στην Interamerican, σας παρέχουμε το πολύ χρήσιμο εργαλείο, «Σχέδιο 100» που βοηθά τους νέους μας συνεργάτες στην εξεύρεση πελατών. Με την πάροδο του χρόνου, όσο μεγαλώνει το πελατολόγιό σας, η διαδικασία εξεύρεσης πελατών γίνεται ολοένα και ευκολότερη, αφού οι ίδιοι οι πελάτες αποτελούν πηγή νέων εργασιών και την πιο σημαντική πηγή συστάσεων για νέους υποψήφιους πελάτες. παρόλα αυτά, η Interamerican συνεχίζει να σας υποστηρίζει με ποίκιλα εργαλεία, που αφορούν τόσο στην ανάπτυξη του πελατολογίου όσο και στην αξιοποίηση cross sell ευκαιριών.

people in the office

Web Content Viewer

Portlet Content
Ψηφιακά εργαλεία πωλήσεων

Ταυτόχρονα, σύγχρονα, integrated εργαλεία επιταχύνουν τις πωλήσεις και μεγιστοποιούν την αποτελεσματικότητα. Όπως χαρακτηριστικά, η πρώτη Intranet πλατφόρμα υποστήριξης πωλήσεων που λειτουργεί σαν μια «αποθήκη δυναμικής πληροφόρησης», ώστε να διευκολύνει το έργο των ασφαλιστικών συμβούλων, 24 ώρες το 24ωρο, 365 ημέρες το χρόνο, από οποιοδήποτε σημείο του κόσμου.

psifiaka-ergaleia-pwlhsewn

Web Content Viewer

Portlet Content
Εκπαίδευση υψηλών προδιαγραφών

Με διεθνή διάκριση στα Brandon Ηall Awards, το πρόγραμμα εκπαίδευσης της Interamerican στηρίζεται σε μία στρατηγική προσανατολισμένη στα αποτελέσματα, που καταξιώνουν τη δουλειά κάθε ασφαλιστικού συμβούλου, προσφέροντάς του αίσθημα υπερηφάνειας. Περιλαμβάνει με σαφήνεια τους πόρους, τις διαδικασίες και την τεχνολογία που απαιτείται για να μπορεί κάθε ασφαλιστικός μας σύμβουλος να βοηθήσει τους ανθρώπους να ζήσουν ασφαλέστερα, περισσότερο και καλύτερα. Βασικό όχημα της εκπαίδευσης είναι η πλατφόρμα Learning Academy που δίνει τη δυνατότητα στον κάθε ασφαλιστικό σύμβουλο να συντάξει ένα εξατομικευμένο πρόγραμμα για την εξέλιξή του, πάνω στους τομείς που τον ενδιαφέρουν και σύμφωνα με τις επαγγελματικές του φιλοδοξίες εξέλιξης.

ekpaidefsi-prodiagrafwn

Web Content Viewer

Portlet Content
32 Γραφεία Πωλήσεων Interamerican

Τα 32 Γραφεία Πωλήσεων της Interamerican σας προσφέρουν άρτια εξοπλισμένους χώρους εργασίας. Εδώ έχετε το δικό σας γραφείο, προσωπικό υπολογιστή, δική σας τηλεφωνική γραμμή και υπηρεσίες γραμματειακής υποστήριξης. Τα γραφεία Πωλήσεων της Interamerican αποτελούν χώρους στρατηγικού σχεδιασμού, εκπαίδευσης, ομαδικής εργασίας, ανταλλαγής, έμπνευσης και γνώσης.

grafeio

Web Content Viewer

Portlet Content
Η ανανέωση και αναβάθμιση των δεξιοτήτων των ασφαλιστικών συμβούλων μας, είναι απόλυτη προτεραιότητα για εμάς και αναπόσπαστο κομμάτι της επιτυχίας και επαγγελματικής εξέλιξής τους. Είμαστε περήφανοι για τη δημιουργία του πρωτοποριακού για τα ελληνικά δεδομένα και καινοτόμου Συστήματος Εκπαίδευσης του ομίλου Interamerican.

Γιαννακόπουλος Ιωάννης, Sales Operations Manager

Web Content Viewer

Portlet Content

Γνωρίστε τους ανθρώπους μας

Δείτε τα video!

Web Content Viewer

Portlet Content

Οι Παροχές της Interamerican σε εσάς

Στην Interamerican πιστεύουμε ότι οι υψηλές αποδόσεις εξασφαλίζονται με τρεις προϋποθέσεις: Την παροχή των απαραίτητων πόρων και εργαλείων για την καθημερινή εργασία, την εξασφάλιση που σας προσφέρει ένα δικό σας πρόγραμμα ασφάλισης ζωής και υγείας αλλά και ένα αποταμιευτικό πρόγραμμα. Παράλληλα, προσφέρει δυνατότητες εξέλιξης της καριέρας σας.

Πρόγραμμα Ομαδικής Ασφάλισης με μοναδικές καλύψεις

Το πρόγραμμα Ομαδικής Ασφάλισης Συμβούλων παρέχει ασφάλεια ζωής και επαγγελματικής ανικανότητας, ασφάλεια σοβαρών ασθενειών, Άμεση Ιατρική Βοήθεια και ολοκληρωμένη κάλυψη της υγείας.

Το Ταμείο Επαγγελματικής Ασφάλισης

To Ταμείο Επαγγελματικής Ασφάλισης προσφέρει πρόσθετες συνταξιοδοτικές παροχές, τις οποίες κάθε ασφαλιστικός σύμβουλος δικαιούται, μετά την ηλικία τω 58 ετών, ακόμα και αν έχει παύσει πιο πριν τη συνεργασία του με την Interamerican.

Web Content Viewer

Portlet Content

Μια καριέρα με αναγνώριση και εξέλιξη

Η καθημερινότητα στην Interamerican περιλαμβάνει πολλές ανταμοιβές. Όπως χαρακτηριστικά οι επαγγελματικές διακρίσεις, που βασίζονται σε ένα σύστημα αναγνώρισης.

Web Content Viewer

Portlet Content
Interamerican Sales Awards 2022

Web Content Viewer

Portlet Content
Ταξίδια επιβράβευσης

Από τις πλέον δημοφιλείς παροχές στους ασφαλιστικούς μας συμβούλους είναι η συμμετοχή σε ταξίδια αναψυχής. Οι παροχές αυτές δίδονται ως επιβράβευση για την επίτευξη συγκεκριμένων παραγωγικών στόχων, μετά από συγκεκριμένους διαγωνισμούς πωλήσεων. Ανάλογα με την παραγωγή του, ο ασφαλιστικός σύμβουλος μπορεί να κερδίσει περισσότερες από μία θέσεις σε ένα ταξίδι και να συμμετάσχει έτσι όλη η οικογένειά του. Ενδεικτικοί προορισμοί των τελευταίων ετών η Νέα Υόρκη, το Ρίο Ντε Τζανέιρο, το Ντουμπάι και η Μάλτα. Σημαντικό σημείο διαφοροποίησης της Interamerican σε επίπεδο παροχών και κινήτρων, είναι η προβολή και η διαφήμιση των επιτυχημένων συνεργατών της σε πανελλαδικής εμβέλειας εφημερίδες αλλά και στον κλαδικό τύπο.

taxidi-epivravefsis

Web Content Viewer

Portlet Content
Συμμετοχή σε διεθνείς οργανισμούς και συνέδρια

Σε διεθνές επίπεδο, ένας ασφαλιστικός σύμβουλος έχει τη δυνατότητα να αποκτήσει επαγγελματική καταξίωση με τη συμμετοχή σου σε κορυφαίους επαγγελματικούς οργανισμούς όπως το MDRT (Million Dollar Rounds Table). Οι σύμβουλοι που εκπληρώνουν τις προϋποθέσεις να γίνουν μέλη, συμμετέχουν σε διεθνή συνέδρια και αναπτύσσουν δίκτυο επαγγελματικών γνωριμιών σε ολόκληρο τον κόσμο, αποκτώντας μοναδικές γνώσεις και εμπειρίες.

mdrt

Web Content Viewer

Portlet Content
Ανταμοιβές με κύρος στην αγορά

Στο σημείο που τέμνονται ο επαγγελματισμός και η προσήλωση στον άνθρωπο και τις ανάγκες του, βρίσκεται ο/η ασφαλιστικός/ή σύμβουλος. Με ξεκάθαρα κριτήρια, οι συνεργάτες μας μπορούν να κατακτήσουν διακρίσεις, οι οποίες επεκτείνουν τον κόσμο των συμβολικών και υλικών προνομίων για τους ασφαλιστικούς μας διαμεσολαβητές. Ενδεικτικές παροχές αποτελούν η συμμετοχή τους στο ομαδικό συμβόλαιο, εισφορές στο Ταμείο Επαγγελματικής Ασφάλισης και η προβολή τους στην ασφαλιστική και όχι μόνο αγορά. Οι σημαντικότερες διακρίσεις, είναι εκείνες των «Diamond» και των «Κορυφαίων».

Awards
Complementary Content
${loading}