Οικογένεια με Παιδιά

SEO Web Content Viewer

Portlet Content
Ασφάλεια Υγείας με 108,21€/μήνα για τη 4μελή οικογένεια

Γιώργος, Αγγελική, Μελίνα και Ορέστης

Ενημερωθείτε σήμερα
Asfaleia ygeias gia paidia interamerican

Web Content Viewer

Portlet Content

Γνωρίστε την οικογένεια

Ο Γιώργος και η Αγγελική έχουν περάσει τα 40. Ζουν στη Θεσσαλονίκη μαζί με την κόρη τους, τη Μελίνα 8 ετών και τον γιο τους Ορέστη, 5 ετών. Ο Γιώργος έχει δημιουργήσει τη δική του εταιρεία, η οποία προσφέρει υπηρεσίες πληροφορικής. Η Αγγελική δεν εργάζεται και φροντίζει την οικογένεια και το σπίτι. Ο Γιώργος θέλει το καλύτερο για την οικογένειά του, στη σωστή όμως τιμή!

Τι τους ανησυχεί;

Ο Γιώργος είναι υγιέστατος. Η Αγγελική, όμως, ανησυχεί έντονα για εκείνον. Φοβάται μήπως ο Γιώργος αντιμετωπίσει κάποιο πρόβλημα υγείας, ενώ οδεύει για τα 50. Η οικογένεια θέλει οπωσδήποτε να ασφαλιστεί, αλλά ψάχνει την πιο έξυπνη λύση!

Web Content Viewer

Portlet Content

Η λύση με 108,21€/το μήνα

Ο Γιώργος είχε ζητήσει παλιότερα μία προσφορά για 100% κάλυψη νοσηλείας, αλλά του είχε φανεί ιδιαίτερα ακριβή. Του ζητούσαν περίπου 300€ το μήνα. Συζητώντας με τον ασφαλιστικό του σύμβουλο, εκείνος του παρουσίασε τις δυνατότητες του προγράμματος Bewell Νοσηλεία από Ασθένεια & Ατύχημα της Interamerican. Ο Γιώργος αποφάσισε να ασφαλίσει όλη την οικογένεια για νοσηλεία, μέχρι €1.000.000 για τον καθένα, με 1.500€ συμμετοχή ανά νοσηλεία. Για να μειωθεί αυτή η συμμετοχή θα χρησιμοποιήσει το κοινωνικό ταμείο του, μαζί με το πρόγραμμα Bewell Επίδομα Νοσηλείας που έβαλε στο συμβόλαιο και το οποίο του εξασφαλίζει 150€ ανά ημέρα νοσηλείας. Μπορεί να μειώσει ακόμη περισσότερο ή και να μηδενίσει τη συμμμετοχή τους, αξιοποιώντας τα Προνόμια Νοσηλείας της Interamerican σε επιλεγμένα συνεργαζόμενα ιδιωτικά νοσοκομεία.

Με παρότρυνση της Αγγελικής, πρόσθεσαν για τον Γιώργο το πρόγραμμα Bewell Φάρμακα και το πλάνο που περιέχει check-up και ενδοσκοπήσεις και για τους δυο τους.

Ο Γιώργος ακολούθησε μία έξυπνη στρατηγική. Το συμβόλαιο που δημιούργησε του δίνει τη δυνατότητα να ελαχιστοποιήσει τη συμμετοχή του στα έξοδα νοσηλείας, ενώ παράλληλα εκμεταλλεύεται τις οικογενειακές εκπτώσεις για να μειώσει το κόστος ασφάλισης για όλη την οικογένεια. Θεωρεί την τιμή του συμβολαίου εξαιρετική!


*Η τιμολόγηση αφορά άνδρα ηλικίας 44 ετών & γυναίκα ηλικίας 41 ετών, καθώς και παιδιά ηλικίας 8 & 5 ετών. Ετήσια πληρωμή ασφαλίστρου με πάγια εντολή κάρτας.

Web Content Viewer

Portlet Content
Φόρμα Επικοινωνίας
Complementary Content
${loading}