SEO Web Content Viewer

Web Content Viewer

Web Content Viewer

Γραμμή Υγείας 1010

Όλα για την υγεία σας σε ένα τηλέφωνο!

Γραμμή Υγείας 1010:  Ένα μοναδικό πλεονέκτημα για εσάς και τους αγαπημένους σας. Σε ένα τηλέφωνο έχετε στη διάθεσή σας όλες τις υπηρεσίες που μπορεί να χρειαστείτε για την υγεία σας. 24 ώρες το 24ωρο, 365 ημέρες το χρόνο, όπου και αν βρίσκεστε, στην Ελλάδα ή στο εξωτερικό.

Το 1010 είναι αναπόσπαστο μέρος του Συστήματος Υγείας INTERAMERICAN “bewell”. Eίναι το συντονιστικό κέντρο, η «καρδιά» αυτού του συστήματος, αφού για οτιδήποτε χρειαστείτε γιατροί και εξειδικευμένο ιατρικό προσωπικό είναι άμεσα προσβάσιμοι να σας συμβουλεύσουν, να σας κατευθύνουν και να σας δώσουν απαντήσεις σε κάθε ερώτημα που αφορά την υγεία σας ή τη χρήση του συμβολαίου σας.

Μια εξαιρετική υπηρεσία για να είστε και να νιώθετε καλά!

Web Content Viewer

Ποιες είναι οι υπηρεσίες της Γραμμής Υγείας 1010;

Mέσω της γραμμής υγείας 1010, έχετε στη διάθεσή σας τις παρακάτω υπηρεσίες, εφόσον έχετε επιλέξει την αντίστοιχη κάλυψη:


Ιατρικές συμβουλές

Τα θέματα υγείας που μπορεί να σας απασχολήσουν είναι αναρίθμητα. Κάποια απ’ αυτά, είναι πιο απλά: το παιδί σας ξυπνά μέσα στη νύχτα μ’ έναν πόνο, όπως στην κοιλιά, το στομάχι ή το αφτί. Ανεβάζετε ξαφνικά πυρετό. Σας ενοχλεί σταθερά ο καρπός σας. Τα συμπτώματα της γαστρεντερίτιδας δεν υποχωρούν…

Πόσο ανησυχητικά είναι τα συμπτώματα που σας ταλαιπωρούν; Τι μπορεί να τα ανακουφίσει άμεσα; Ποια εμβόλια ή άλλα προληπτικά μέτρα πρέπει να πάρετε για την Ελλάδα ή όποια άλλη χώρα θελήσετε να επισκεφθείτε;

Μ’ ένα τηλεφώνημα στο 1010, γιατροί διαφόρων ειδικοτήτων και εξειδικευμένοι συνεργάτες μιλούν μαζί σας, αξιολογούν την κατάστασή σας και σας δίνουν λύσεις για άμεση ανακούφιση. Τους βρίσκετε στη διάθεσή σας όλο το 24ωρο – όπως τον οικογενειακό σας γιατρό!

Web Content Viewer

Επείγοντα περιστατικά

Πόνοι και αιμορραγία από ατύχημα, πόνοι στο στήθος, βήχας με δύσπνοια, ζαλάδα και απώλεια της ισορροπίας, αδυναμία σε κάποιο μέλος του σώματος και ξαφνική δυσκολία στην ομιλία, ή πολύ υψηλός πυρετός, είναι μερικές μόνο από τις ενδείξεις ενός επείγοντος περιστατικού. Σε τέτοιες περιπτώσεις οι άνθρωποι του 1010 θα «τρέξουν» για εσάς.

Πρέπει να πάτε στο νοσοκομείο; Αν ναι, σε ποιο νοσοκομείο; Μπορείτε να κάνετε κάτι μέχρι να φτάσει σ’ εσάς ένα ασθενοφόρο;

Καλώντας στο 1010 εσείς ή κάποιος δικός σας άνθρωπος, έχετε άμεση πρόσβαση σε συμβουλές πρώτων βοηθειών και οδηγίες από γιατρούς για την αντιμετώπιση του έκτακτου περιστατικού. Επιπλέον, οι άνθρωποι του 1010 σας ενημερώνουν για τα συνεργαζόμενα με την INTERAMERICAN ιδιωτικά και δημόσια νοσοκομεία στα οποία μπορείτε να απευθυνθείτε.


Web Content Viewer


Μεταφορά ασθενούς

Όταν αντιμετωπίζετε ένα έκτακτο και επείγον περιστατικό από μία ασθένεια ή ένα ατύχημα, μπορεί να κριθεί απαραίτητη η μεταφορά σας στο νοσοκομείο. Σε μία τέτοια περίπτωση, κάθε λεπτό κάνει τη διαφορά.

Πώς θα φτάσετε έγκαιρα στο νοσοκομείο; Ποιες είναι οι διαδικασίες; Ποιος θα αναλάβει να τις διαχειριστεί; Ποιος θα φροντίσει τους ανθρώπους σας;

Σε όποιο σημείο του πλανήτη κι αν βρίσκεστε, το εξειδικευμένο προσωπικό και οι γιατροί του 1010 θα αναλάβουν για σας, βήμα προς βήμα, το συντονισμό της υγειονομικής σας μεταφοράς με ασθενοφόρο, ελικόπτερο ή ακόμα και αεροπλάνο. Στις περιπτώσεις που είναι απαραίτητο, το 1010 φροντίζει και για τη μεταφορά συγγενικών σας προσώπων, ώστε να βρίσκονται κοντά σας ή κοντά στα παιδιά σας. Με το 1010, η INTERAMERICAN φροντίζει τα πάντα για εσάς, ώστε εσείς να επικεντρώνεστε μόνον στην υγεία σας.

Web Content Viewer

Ενημέρωση καλύψεων & διαδικασιών

Κάθε κάλυψη που αφορά την υγεία σας εξαρτάται από το πρόγραμμα που έχετε επιλέξει. Οι άνθρωποι του 1010 θα σας εξηγήσουν με κάθε λεπτομέρεια το συμβόλαιό σας, για να μπορείτε να κάνετε τη βέλτιστη χρήση του!

Καλύπτεσθε για ένα συγκεκριμένο περιστατικό υγείας που αντιμετωπίζετε; Από πότε ξεκινά η κάλυψή σας; Ποιες υπηρεσίες παρέχονται στο συμβόλαιό σας; Πώς και πότε θα γίνει η αποζημίωσή σας; Χρειάζεστε κάποια παραστατικά;

Στο 1010 μπορείτε να μάθετε με απόλυτη ακρίβεια όλες τις πληροφορίες του συμβολαίου σας και να ενημερωθείτε για όλες τις απαραίτητες διαδικασίες.


Web Content Viewer


Προέγκριση νοσηλείας

Όταν προγραμματίζετε να νοσηλευτείτε σε νοσοκομείο ή να πραγματοποιήσετε κάποια ενδοσκόπηση ή Check up, θα πρέπει να καλέσετε το 1010. Έτσι θα έχετε μια πλήρη εικόνα για τις διαδικασίες που πρέπει να ακολουθήσετε, καθώς και για τον τρόπο αποζημίωσής σας.

Έχετε τις αναγκαίες ιατρικές πληροφορίες και αποτελέσματα εξετάσεων που επιβεβαιώνουν την αναγκαιότητα της νοσηλείας; Έχετε γνωμάτευση γιατρού για την αναγκαιότητα πραγματοποίησης μιας ενδοσκόπησης; Έχετε λάβει προέγκριση και οδηγίες για το check up σας; Ποιες είναι οι διαδικασίες για να αποζημιωθείτε εύκολα και γρήγορα;

Πριν από πιθανή εισαγωγή σας στο νοσοκομείο πρέπει οπωσδήποτε να μας καλέσετε στο 1010! Το εξειδικευμένο προσωπικό μας θα σας ζητήσει τις εξετάσεις που έχετε πραγματοποιήσει και τη συμπληρωμένη από το γιατρό σας φόρμα προέγκρισης νοσηλείας, ώστε να σας καθοδηγήσει και να λάβετε τη σχετική προέγκριση. Έτσι διασφαλίζετε τον τρόπο με τον οποίο πρέπει να διαχειριστείτε τη νοσηλεία σας, αξιοποιείτε στο μέγιστο τις δυνατότητες που σας παρέχει το συμβόλαιό σας και δεν επιβαρύνεστε με επιπλέον έξοδα. Στα επείγοντα περιστατικά δεν απαιτείται να επικοινωνήσετε με το 1010 για προέγκριση.

Web Content Viewer

Πώς θα χρησιμοποιήσετε σωστά το συμβόλαιό σας σε περίπτωση προγραμματισμένης νοσηλείας;

Δείτε τις διαδικασίες για περιστατικό προγραμματισμένης νοσηλείας στο πρόγραμμα «Νοσηλεία από Ασθένεια & Ατύχημα», παρουσιασμένες βήμα βήμα, με απλό, ευχάριστο και κατανοητό τρόπο!

Web Content Viewer

Πληροφορίες Δικτύου Υγείας

Χρησιμοποιώντας το Δίκτυο Υγείας της INTERAMERICAN που έχετε επιλέξει στο συμβόλαιό σας, έχετε άμεση πρόσβαση σε μια σειρά ποιοτικών υπηρεσιών, ώστε να μπορείτε να διαχειριστείτε οποιοδήποτε θέμα της υγείας σας άμεσα και αποτελεσματικά.

Ποια είναι τα συνεργαζόμενα νοσοκομεία, διαγνωστικά κέντρα και γιατροί διαφόρων ειδικοτήτων; Ποιος βρίσκεται πιο κοντά σας; Τα τηλέφωνα και οι διευθύνσεις τους; Ποια είναι τα εφημερεύοντα; Τι ώρες μπορώ να επισκεφθώ τα ιδιόκτητα πολυϊατρεία της INTERAMERICAN, MEDIFIRST ή της Αθηναϊκής ΜEDICLINIC;

Καλώντας στο 1010 κάθε φορά που θέλετε να κάνετε χρήση του συμβολαίου σας, βρίσκετε όλες τις πληροφορίες για τους συνεργαζόμενους γιατρούς και τα συνεργαζόμενα διαγνωστικά κέντρα, όπως επίσης για τα συνεργαζόμενα νοσοκομεία και τους χειρουργούς με ειδική σχέση συνεργασίας την INTERAMERICAN.


Web Content Viewer

Μην ξεχνάτε...

Πριν από κάθε χρήση του συμβολαίου σας, όπως προβλέπεται από τους όρους του, είναι υποχρεωτικό να καλέσετε στο 1010 ώστε να εξασφαλίσετε αποτελεσματικό συντονισμό των απαραίτητων ενεργειών για την υγεία σας, χωρίς καθυστερήσεις ή τυχόν οικονομικές επιβαρύνσεις.

Για την ταχύτερη εξυπηρέτησή σας, σας προτείνουμε κατά την κλήση να έχετε στη διάθεσή σας τον αριθμό του συμβολαίου σας και τον κωδικό μέλους. Αναγράφονται στην προσωπική σας κάρτα ασφάλισης.

Web Content Viewer


Πώς θα καλέσετε την Γραμμή Υγείας 1010

  • Καλέστε στο 1010, από οποιοδήποτε σταθερό
    ή κινητό τηλέφωνο στην Ελλάδα
ή στο
  • +30 210 946 1999, αν καλείτε από το εξωτερικό
  • +30 6932 237000, σε περίπτωση βλάβης του σταθερού σας τηλεφώνου

Σας ενημερώνουμε ότι οι κλήσεις καταγράφονται για τη δική σας ασφαλή και ποιοτική εξυπηρέτηση. Αναλυτικές πληροφορίες μπορείτε να δείτε εδώ.

Grammh Ygeias 1010 Interamerican

Web Content Viewer