Web Content Viewer

Καριέρα

SEO Web Content Viewer


Web Content Viewer

Web Content Viewer

Καινοτομία, διαφοροποίηση, αριστεία

Η αποστολή μας στην INTERAMERICAN είναι να βοηθήσουμε τους ανθρώπους να ζήσουν ασφαλέστερα, περισσότερο και καλύτερα. Για να γίνει η αποστολή μας πράξη έχουμε σταδιακά υιοθετήσει ένα νέο σύγχρονο μοντέλο εργασίας, το οποίο στηρίζεται σε αυτόνομες ομάδες, που λειτουργούν με Lean, Agile (Scrum) και Kanban πλαίσια εργασίας. Στην INTERAMERICAN λειτουργούμε ως ένας οργανισμός που επιθυμεί να αντιλαμβάνεται και να ανταποκρίνεται έγκαιρα στις ανάγκες της κοινωνίας. Βρισκόμαστε, και θα βρισκόμαστε δίπλα στους ανθρώπους κάθε στιγμή.

Η ανάλυση δεδομένων στην υπηρεσία του customer design thinking, σεβόμενοι απόλυτα την ιδιωτικότητα και τις επιθυμίες των πελατών μας, η έμφαση στην καινοτομία, στο testing νέων ιδεών, στη δημιουργία μοναδικών προϊόντων και υπηρεσιών, αλλά και ο συνεχής ψηφιακός μετασχηματισμός της INTERAMERICAN, έχουν κεντρικό ρόλο στον τρόπο εργασίας μας.

Εμείς που εργαζόμαστε στην INTERAMERICAN αναλαμβάνουμε πρωτοβουλίες και ευθύνες, στο πλαίσιο της εταιρικής μας στρατηγικής, με ομαδικό πνεύμα και εστίαση στη συνεχή εκπαίδευση και την απόκτηση νέων γνώσεων, με φυσική ή ψηφιακή παρουσία. Κάθε μέρα κτίζουμε ένα θετικό, δημιουργικό εργασιακό περιβάλλον, με αξίες μας την καινοτομία, την ομαδικότητα, το σεβασμό, την ακεραιότητα και την υπευθυνότητα.

Είσαι έτοιμη/ος να γίνεις μέρος της ομάδας μας;

Web Content Viewer

Η εργασία στην INTERAMERICAN

Στην INTERAMERICAN αναπτύσσουμε μία κουλτούρα ελευθερίας και αμοιβαίας εμπιστοσύνης. Έτσι ο κάθε ένας από τους ανθρώπους μας μπορεί να εκφράζει τις καλύτερες πλευρές του εαυτού του στη δουλειά του και να φθάνει στο μέγιστο των δυνατοτήτων του. Η αφετηρία μας είναι οι κοινές μας αξίες.

Web Content Viewer

Γιάννης Καντώρος


"Είμαστε ένας Οργανισμός με χαρακτηριστικά οικογένειας στα 50 συν 1 χρόνια της διαδρομής μας. Με άλλα λόγια, επενδύουμε συνεχώς - και σήμερα ακόμη περισσότερο- στην πρόθεση ΣΥΝ: ΣΥΝεργαζόμαστε, ΣΥΜμετέχουμε, ΣΥΝτονιζόμαστε και ΣΥΝδιαμορφώνουμε την εξέλιξη της ΣΥΓχρονης INTERAMERICAN. Αυτό το ΣΥΝ δεν ερμηνεύεται μόνο ως Κοινή Υπόθεση, αλλά και ως Προστιθέμενη Αξία μέσα απο την Ομαδικότητα που χαρακτηρίζει τον Οργανισμό μας. "

Γιάννης Καντώρος

CEO

Web Content Viewer

Αλλαγές στο περιβάλλον
"Οι αλλαγές στο περιβάλλον είναι μεγαλύτερες από εμάς"
Θέλουμε να μαθαίνουμε και να παρακολουθούμε κάθε στιγμή ό,τι συμβαίνει και ότι εξελίσσεται στο διεθνές περιβάλλον και στην Ελληνική αγορά. Έχουμε τα μάτια μας ανοιχτά για επιχειρηματικές ευκαιρίες και σκεφτόμαστε πέρα από τα όρια του επαγγελματικού μας αντικειμένου. Η καινοτομία είναι τρόπος σκέψης και συμπεριφορά για τον καθένα μας ξεχωριστά, για την ομάδα μας αλλά και για ολόκληρη την εταιρία. Είναι ιστορικά μέρος του DNA της εταιρίας μας!
Ομαδικότητα
"Κανένα μεγάλο έργο δεν πραγματοποιείται μόνο από έναν "
Δουλεύουμε σε ομάδες που υποστηρίζουν την ανοιχτή, ειλικρινή επικοινωνία, την ανταλλαγή ιδεών και το συνεχή διάλογο. Μοιραζόμαστε τις γνώσεις και τις εμπειρίες μας, την επιτυχία και την επιβράβευση γι’ αυτήν, αλλά και την ευθύνη για τα λάθη μας. Πιστεύουμε ότι οι διαφορετικές οπτικές και η συνεχής σύνθεση μας κάνουν μία καλύτερη εταιρία. Αυτό είναι ομαδικότητα.
Καλοί τρόποι
"Οι καλοί τρόποι και η αποδοχή της διαφορετικότητας δεν είναι old fashioned "
Πιστεύουμε στις δυνατότητες και τις ικανότητες των ανθρώπων, με σεβασμό στη διαφορετική προσωπικότητα του καθένα ξεχωριστά. Η διαφωνία μπορεί να αποτελέσει αφετηρία για να γίνουμε ακόμα καλύτεροι. Στην INTERAMERICAN, οι γνώσεις μετράνε. Αλλά ακόμα περισσότερη σημασία έχει η ποιότητα των χαρακτήρων, η αρμονική συνεργασία και η παραγωγική αλληλεπίδραση μεταξύ μας.

Web Content Viewer

Υπευθυνότητα
"Ο κάθε άνθρωπος έχει ταυτόχρονα δύναμη αλλά και ευθύνη"
Οι ομάδες δεν είναι για εμάς άθροισμα ικανοτήτων και συμπεριφορών αλλά γινόμενο! Υπάρχει αλληλεξάρτηση αλλά και αυτονομία. Ο καθένας μας δουλεύει με υπευθυνότητα, τόσο στο πλαίσιο της ομάδας αλλά και ανεξάρτητα ρυθμίζοντας τη δουλειά του όπως επιθυμεί, στο πλαίσιο της εταιρικής στρατηγικής και των συμφωνημένων στόχων της εταιρίας μας, ενώ είναι και ο ίδιος υπεύθυνος για την επίτευξή τους. Έχοντας λιγότερη ιεραρχία στην οργάνωσή μας, μπορούμε να αποφασίζουμε πιο γρήγορα και να μαθαίνουμε ακόμα γρηγορότερα.
Εμπιστοσύνη
"Η εμπιστοσύνη χτίζεται σ’ ένα περιβάλλον διαφάνειας"
Όλοι οι εργαζόμενοι, ανεξαρτήτως ρόλου και θέσης, μοιράζονται πληροφορίες, γνώσεις και ιδέες. Η ακεραιότητα και η διαφάνεια σε κάθε δράση μας βοηθούν να λειτουργούμε προς το συμφέρον των ασφαλισμένων και της εταιρίας μας, μένοντας επικεντρωμένοι στη δημιουργία αξίας για όλους.

Web Content Viewer

Στην INTERAMERICAN μπορείς

Μέλος Ομάδας


Να είσαι μέλος σε ομάδες που καινοτομούν

Από την εξεύρεση λύσεων για τις σημαντικές κοινωνικές ανάγκες, μέχρι τις απλές υπηρεσίες που διευκολύνουν την καθημερινότητα των πελατών μας, κάθε στρατηγική γίνεται έργο από εμπνευσμένες ομάδες, που χρησιμοποιούν στο έπακρο δεδομένα, δημιουργικότητα και τεχνολογία. Στην INTERAMERICAN έχουμε μια καινοτόμο δομή και οργάνωση. Σε αυτή την ενότητα μπορείς να ενημερωθείς για τις ομάδες μας.


Web Content Viewer


Να εξελίσσεσαι και να ανταμείβεσαι

Στην INTERAMERICAN κάθε εργαζόμενος έχει την ευκαιρία να ορίσει ο ίδιος τον τρόπο με τον οποίο θα επιτύχει την προσωπική και επαγγελματική του ανάπτυξη. Οι άνθρωποί μας εξελίσσονται στη λογική του T-shaped εργαζόμενου. Συνδυάζουν έτσι την εξειδίκευση πάνω στο επαγγελματικό τους αντικείμενο αλλά και τις απαραίτητες ευρύτερες γνώσεις για ένα μεγάλο φάσμα θεματικών τομέων συναφών με το αντικείμενό τους.

Εξέλιξη και Ανταμοιβή

Web Content Viewer

Τρόπος Εργασίας


Να ζεις την επιτυχία

Κάθε άνθρωπος είναι κάτι παραπάνω από ένας επαγγελματικός ρόλος. Οι εργαζόμενοι της INTERAMERICAN, με δική τους πρωτοβουλία και υπευθυνότητα, μπορούν να διαμορφώσουν το μέλλον της εταιρίας μας, σύμφωνα με τη στρατηγική μας. Φροντίζουμε για τη δημιουργία ενός high trusted περιβάλλοντος, μέσα στο οποίο οι άνθρωποι γίνονται μέρος μιας νέας γενιάς leaders και experts. Κοινή αποστολή όλων μας, να υποστηρίξουμε τους ανθρώπους να ζήσουν ασφαλέστερα, περισσότερο και καλύτερα.

Web Content Viewer


Να δουλεύεις σε ένα περιβάλλον που σε εμπνέει

Εργαζόμαστε σε λειτουργικούς και όμορφους χώρους, σχεδιασμένους για δημιουργικούς ανθρώπους, που θέλουν να συνεργάζονται αλλά και να συγκεντρώνονται. Δεν «καθόμαστε όλη τη μέρα στην καρέκλα μας», γιατί μπορούμε να επιλέξουμε το σημείο που θα εργαστούμε, μέσα στους χώρους μας στο γραφείο ή και από το σπίτι. Μπορούμε να ρυθμίσουμε οι ίδιοι το ωράριό μας και φροντίζουμε να κάνουμε log off την ώρα που πρέπει. 

Περιβάλλον

Web Content Viewer


Διαθέσιμες Θέσεις Εργασίας


Τίτλος Θέσης: Data Analyst
Κωδικός: DA

Web Content Viewer


Τίτλος Θέσης: Software Engineer
Κωδικός: SEN

Web Content Viewer

Web Content Viewer


Τίτλος Θέσης: HFF Product & Business Developer
Κωδικός: HFFBD


Τίτλος Θέσης: Senior Data Quality Analyst
Κωδικός: DQA

Web Content Viewer


Τίτλος Θέσης: Data Engineer
Κωδικός: DE

Web Content Viewer

Θέλεις να γίνεις μέλος της ομάδας μας;

Αν θέλεις και εσύ να γίνεις μέλος της ομάδας της INTERAMERICAN, να ενημερώνεσαι για όλες τις διαθέσιμες θέσεις εργασίας και τις careers days, στείλε μας το βιογραφικό σου!

Ενημερώσου εδώ για την επεξεργασία των προσωπικών δεδομένων (για Διοικητικούς Υπαλλήλους).

Ενημερώσου εδώ για την επεξεργασία των προσωπικών δεδομένων (για Συνεργάτης του Δικτύου Agency).