Οικογένεια με Μωρό

SEO Web Content Viewer

Portlet Content
Ασφάλεια Υγείας με 89€/μήνα για όλη την οικογένεια

Μιχάλης, Ειρήνη και Δανάη

Ενημερωθείτε σήμερα
Asfaleia ygeias gia mwro interamerican

Web Content Viewer

Portlet Content

Γνωρίστε μία χαρούμενη οικογένεια

Η γέννηση της Δανάης πραγματοποιήσε ένα όνειρο ετών για την Ειρήνη και τον Μιχάλη! Η Δανάη σήμερα είναι δύο μηνών και όταν δεν κοιμάται, φωλιάζει στην αγκαλιά της μαμάς της. Ο Μιχάλης είναι κτηνίατρος και παράλληλα έχει συνεταιρικά ένα pet shop. Η Ειρήνη βοηθούσε στην επιχείρηση, αλλά τώρα έχει σταματήσει για να αφιερωθεί στο παιδί.

Μία ανησυχία τους ενώνει ακόμα πιο πολύ

Πάνω απ’όλα, θέλουν να είναι καλά η κόρη τους και οι ίδιοι, για να μπορούν να την προσέχουν. Είναι συνειδητοποιημένοι για την ευθύνη του να είσαι γονιός και να έχεις ένα παιδί.

Ο Μιχάλης και η Ειρήνη δεν έχουν πρόβλημα με το δημόσιο σύστημα πρωτοβάθμιας υγείας. Εξάλλου, λόγω ηλικίας, δεν το χρησιμοποιούν ακόμα πολύ. Αν τους συμβεί κάτι όμως, προτιμούν ξεκάθαρα να νοσηλευτούν σε ιδιωτικό νοσοκομείο. Σε ό,τι αφορά τη Δανάη, θέλουν μόνο το καλύτερο!

Σ’ ένα ασφαλιστικό πρόγραμμα, δεν θα ήθελαν να δώσουν πάνω από 100€ το μήνα για όλη την οικογένεια.

Web Content Viewer

Portlet Content

Η λύση με 89€/το μήνα

Για τη Δανάη, οι γονείς της αποφάσισαν να πάρουν το πρόγραμμα Bewell Νοσηλεία από Ασθένεια & Ατύχημα της Interamerican με κάλυψη για νοσηλεία έως 1.000.000€ στο Βασικό Δίκτυο νοσοκομείων που συμπεριλαμβάνει παιδιατρικές κλινικές. Επέλεξαν συμμετοχή 1.500 ανά ασφαλιστική περίοδο, ώστε να επιτύχουν ακόμη χαμηλότερο κόστος .

Πρόσθεσαν για την κόρη τους το πρόγραμμα Bewell Γιατροί & Διαγνωστικές Εξετάσεις για να καλύψουν ενδεχόμενες επισκέψεις στους παιδιάτρους. Τέλος, επέλεξαν και το πρόγραμμα Bewell Επείγοντα Περιστατικά για να ολοκληρώσουν την κάλυψή της.

Για τον εαυτό τους επέλεξαν το πρόγραμμα Bewell Νοσηλεία από Ασθένεια & Ατύχημα της Interamerican με 50.000€ κεφάλαιο και συμμετοχή τα 1.500€ ανά νοσηλεία, για να έχουν το κεφάλι τους ήσυχο. Ο Μιχάλης και η Ειρήνη επέλεξαν δίκλινο δωμάτιο. Η Ειρήνη ήθελε επίσης γυναικολογικά νοσοκομεία στη διάθεσή της, γι’ αυτό πήρε το διευρυμένο δίκτυο νοσοκομείων.

Για τη συμμετοχή τους δεν ανησυχούν, γιατί αυτή μειώνεται σημαντικά με την συμβολή του κοινωνικού ταμείου τους, ενώ μπορούν να μειώσουν ακόμα περισσότερο ή και να μηδενίσουν τη συμμμετοχή τους, αξιοποιώντας τα Προνόμια Νοσηλείας της Interamerican σε επιλεγμένα συνεργαζόμενα ιδιωτικά νοσοκομεία.

*Η τιμολόγηση αφορά άνδρα 30 ετών, γυναίκα 29 ετών, βρέφος 2 μηνών. 

Web Content Viewer

Portlet Content
Φόρμα Επικοινωνίας
Complementary Content
${loading}