Interamerican Innovation Hub

SEO Web Content Viewer

Portlet Content
Όμιλος Interamerican

Interamerican Innovation Hub

Συνεργαστείτε μαζί μας
Office

Web Content Viewer

Portlet Content

Καλώς ήρθατε στον τόπο που μπορείτε να πραγματοποιήσετε τα επιχειρηματικά σας σχέδια! Το πρόγραμμα καινοτομίας Interamerican Innovation Hub, δημιουργήθηκε για να εφεύρει το μέλλον. Εργαζόμαστε σε δύο πυλώνες.


  • Κτίζουμε σχέσεις και συνεργασίες στην Ελλάδα και στο εξωτερικό, στο ευρύτερο οικοσύστημα της καινοτομίας.
  • Ανακαλύπτουμε και υιοθετούμε νέες υπηρεσίες, βοηθώντας τους ανθρώπους να ζήσουν ασφαλέστερα, περισσότερο και καλύτερα.

Web Content Viewer

Portlet Content
innovation-hub-infographic
Το Interamerican Innovation Hub αποτελεί τον κόμβο δικτύωσης που επιταχύνει την καινοτομία προσφέροντας μια μοναδική εμπειρία

Web Content Viewer

Portlet Content

Οι δράσεις μας

Στο Interamerican Innovation Hub:

  • Προωθούμε τον καινοτόμο χαρακτήρα της Interamerican σε όλα τα stake holders groups
  • Διοργανώνουμε αλλά και συμμετέχουμε σε forums επικοινωνίας στο χώρο της καινοτομίας
  • Συλλέγουμε και αξιολογούμε καινοτόμες ψηφιακές λύσεις σε κάθε τομέα της δραστηριότητάς μας και πέρα από τα παραδοσιακά όρια της ασφάλισης
  • Ερχόμαστε σε επαφή με στελέχη νεοφυών και καινοτόμων επιχειρήσεων που μπορούν να προσφέρουν τεχνογνωσία και πόρους για την υλοποίηση λύσεων σχετικών με τους τομείς ενδιαφέροντός μας
  • Μετατρέπουμε τα επιτυχημένα business cases σε πραγματικές υπηρεσίες

Web Content Viewer

Portlet Content
Για όλους μας στην Interamerican, η καινοτομία δεν είναι αυτοσκοπός. Είναι αποτέλεσμα της συνεχούς μας αναζήτησης να υπηρετήσουμε καλύτερα το σκοπό μας, συνδυάζοντας με τον καλύτερο τρόπο υφιστάμενες και νέες τεχνολογίες, υποδομές και συνεργασίες. Επιλέγουμε να αγκαλιάζουμε και να συνδιαμορφώνουμε την αλλαγή, έχοντας πάντα σαν στόχο να βοηθάμε τους ανθρώπους να ζουν καλύτερα, περισσότερο και ασφαλέστερα. Σήμερα και αύριο.

Πάνος Κούβαλης,M&C Tribe Leader

Web Content Viewer

Portlet Content

Ας αναπτύξουμε μαζί νέες υπηρεσίες

Δεν έχει σημασία αν είστε μια νεοσύστατη εταιρεία, ένα πανεπιστήμιο προσανατολισμένο στην καινοτομία ή μια μεγάλη επιχείρηση. Αν έχετε ένα ψηφιακό working solution, που σχετίζεται με τους τομείς ενδιαφέροντος μας, θα χαρούμε να μας το παρουσιάσετε!

Δείτε τους 6 τομείς ενδιαφέροντος:

Web Content Viewer

Portlet Content
Silver Age
Innovation Hub
Silver Age care
Ψηφιακές λύσεις / εφαρμογές που προσφέρουν υπηρεσίες εντατικής φροντίδας σε ηλικιωμένους, όπως υποβοηθούμενη διαβίωση, μακροχρόνια φροντίδα, γηροκομεία κ.λπ.
Innovation Hub
Travelling
Ψηφιακές λύσεις/εφαρμογές για ταξιδιώτες, οι οποίες μπορούν να ενσωματώσουν ασφαλιστικές λύσεις και την άμεση διανομή τους
future-home
Innovation Hub
Future Home
Ολοκληρωμένες λύσεις έξυπνων κατοικιών, σε τομείς πρόληψης κινδύνων, ενεργειακής απόδοσης και ευεξίας
running
Innovation Hub
Wellness
Ψηφιακές λύσεις/εφαρμογές σε τομείς όπως η ψυχική υγεία, οι υπηρεσίες διακοπής καπνίσματος, οι ενσωματωμένες / εξατομικευμένες υπηρεσίες διατροφής και η φυσική κατάσταση
Urban Mobility
Innovation Hub
Urban Mobility
Ασφαλείς, γρήγορες, φιλικές προς το περιβάλλον και προσιτές επιλογές μεταφοράς σε αστικές περιοχές για μία αναβαθμισμένη καθημερινή εμπειρία των ανθρώπων στο δρόμο.
recruiting-talents
Innovation Hub
Recruiting Talents
Πλατφόρμες και ψηφιακές λύσεις για τη διαδικασία πρόσληψης ασφαλιστικών συμβούλων: φάσης υποβολής, profiling, αξιολόγησης κλπ.

Web Content Viewer

Portlet Content

Οι προδιαγραφές της συνεργασίας

Πιστεύουμε στην καινοτομία και στις συνεργασίες. Σύμφωνα με την εμπειρία μας, οι δύο αυτοί τομείς συνδυάζονται με επιτυχία όταν πληρούνται τρεις προϋποθέσεις:

Συνάφεια: θέλουμε να ανακαλύψουμε λύσεις που βελτιώνουν τη ζωή των ανθρώπων, πέρα από την ασφάλιση. Η υγεία, η ζωή, η αποταμίευση, η επένδυση, το αυτοκίνητο και η κατοικία μπορούν να πλαισιωθούν με ένα πλήθος καινοτόμων υπηρεσιών. Αυτές οι νέες υπηρεσίες θα πρέπει να εστιάζονται στους τομείς ενδιαφέροντος.

Προσαρμοστικότητα: έχετε μία white label λύση να μας προτείνετε; Είναι πολύ πιθανό να χρειαστεί προσαρμογές ώστε να συμμορφώνεται με το κανονιστικό πλαίσιο της ασφαλιστικής αγοράς στην Ελλάδα και τα υπάρχοντα συστήματα της Interamerican. Απαραίτητο είναι η ομάδα σας να συνεργαστεί μαζί μας για να εφαρμόσουμε σωστά τη νέα λύση.

Ώριμες λύσεις (working solution): αναζητάμε δοκιμασμένες, ψηφιακές, έτοιμες προς χρήση λύσεις και υπηρεσίες. Έχετε ήδη ένα πελατολόγιο; Η Interamerican μπορεί να είναι ο επόμενος συνεργάτης!

Web Content Viewer

Portlet Content

Ενημερώσου εδώ για τους όρους και προϋποθέσεις υποβολής εδώ

Web Content Viewer

Portlet Content
Η καινοτομία είναι κάτι περισσότερο από γνώση, ταλέντο και εφευρετικότητα. Γι’ αυτό άλλωστε στην Interamerican όταν εντοπίζουμε μια ελκυστική ευκαιρία, επενδύουμε σε σκληρή και εστιασμένη εργασία για να καταλήξουμε στην σωστή απάντηση.

Εύα Μούντριχα, Innovation Leader

Web Content Viewer

Portlet Content

Top experts διαφορετικών κλάδων γνωρίζουν την Interamerican

Web Content Viewer

Portlet Content
Digital Marketing Meetup

Το πιο πρόσφατο Meet Up επικεντρώθηκε στο Digital Marketing και συνδιοργανώθηκε από το Interamerican Innovation Hub και το Digital Marketing Nation Greece, με την υποστήριξη του οργανισμού Found.ation. Περισσότεροι από 90 digital marketers πρόσφεραν την ενέργειά τους στην εκδήλωση, η οποία περιελάμβανε δύο βασικές ομιλίες και ισχυρή δικτύωση.

Digital marketing meetup

Web Content Viewer

Portlet Content
Business Intelligence & Analytics Athens Meetup

Με διοργανωτή την Interamerican και σε συνεργασία με την κοινότητα του Business Intelligence & Analytics Athens meetup και την Found.ation, το event έφερε κοντά κορυφαίους επαγγελματίες της αγοράς από τον τομέα Business Intelligence & Data Analytics με την κουλτούρα και τη στρατηγική της Interamerican. Συμμετείχαν περισσότερα από 70 άτομα από 30 εταιρείες, από τον ασφαλιστικό και τον τραπεζικό κλάδο, από τις μεγάλες συμβουλευτικές εταιρείες αλλά και σύγχρονες digital εταιρείες και εταιρείες τεχνολογίας.

business-intelligence-data-analytics

Web Content Viewer

Portlet Content
UX Meetup Event

Το δεύτερο Meetup από το Interamerican Innovation Hub, σε συνεργασία με την κοινότητα του UX Athens meetup και την Found.ation ανέλυσε τις βέλτιστες πρακτικές της εταιρείας στον τομέα του UX design. 80 επαγγελματίες από διαφορετικούς κλάδους γνώρισαν τον τρόπο σκέψης πίσω από το website της Anytime, ενημερώθηκαν για την ταυτότητα της Interamerican, το Κέντρο Καινοτομίας και το μοντέλο εργασίας μας.

ux meet up

Web Content Viewer

Portlet Content

Από το blog μας

Complementary Content
${loading}