Μεταφορών

SEO Web Content Viewer

Portlet Content
Οχήματα & Μεταφορές

Ασφάλιση Μεταφορών

Η ασφαλής και έγκαιρη μεταφορά των εμπορευμάτων είναι πολύ σημαντική για να λειτουργεί αποτελεσματικά στο σύνολό της η επιχείρησή σας. Επειδή, όμως, πολύ συχνά η διαδικασία αυτή παρουσιάζει προβλήματα που οφείλονται σε αστάθμητους παράγοντες, είναι εξίσου σημαντικό να έχετε προνοήσει για την προστασία σας από τέτοιες περιπτώσεις.

Ενημερωθείτε σήμερα
metaforwn-header

Web Content Viewer

Portlet Content

Καλυπτόμενοι κίνδυνοι

Η Interamerican, σας ασφαλίζει έναντι κινδύνων που μπορεί να προκύψουν:

  • Κατά τη χερσαία, θαλάσσια, αεροπορική ή συνδυασμένη μεταφορά των εμπορευμάτων σας
  • Κατά τη φόρτωση ή εκφόρτωσή τους

Web Content Viewer

Portlet Content

Ασφάλιση Μεταφορών Φορτίου

Web Content Viewer

Portlet Content

Το πρόγραμμα Ασφάλισης Μεταφορών Φορτίου Interamerican παρέχει κάλυψη στα μεταφερόμενα εμπορεύματά σας:

  • προς ή από οποιοδήποτε σημείο της γης ή εντός της ελληνικής επικράτειας
  • με κάθε μέσο μεταφοράς, φορτηγό, τρένο, πλοίο ή αεροπλάνο
  • έναντι κινδύνων οι οποίοι συμφωνούνται κατά περίπτωση και οι οποίοι στηρίζονται στις τυποποιημένες, διεθνώς αποδεκτές ρήτρες του Ινστιτούτου Ασφαλιστών του Λονδίνου, τις Institute Cargo Clauses A,B ή C
  • με έκδοση είτε συμβολαίου ανά φόρτωση ή για την απόλυτη εξασφάλιση σας, εφόσον ενδιαφέρεσθε για περισσότερες της μιας φορτώσεις εμπορευμάτων, με έκδοση συμβολαίων τύπου Block Policy ή Open Cover.
metafores-truck-cargo

Web Content Viewer

Portlet Content

Ασφάλεια Οδικής Μεταφοράς "Truck Cargo & Carrier"

Web Content Viewer

Portlet Content

Τα προγράμματα ασφάλισης Οδικής Μεταφοράς Εμπορευμάτων "Truck Cargo & Carrier" προσφέρουν ολοκληρωμένη ασφαλιστική κάλυψη για την οδική μεταφορά εμπορευμάτων με φορτηγό αυτοκίνητο μέσα στα όρια της ελληνικής επικράτειας.

  • Καλύπτουν την μεταφορά πάσης φύσεως εμπορευμάτων (εκτός αυτών που αναφέρονται παρακάτω), κατά παντός κινδύνου, για απώλειες ή ζημιές που μπορεί να προκύψουν κατά τη μεταφορά τους.
  • Καλύπτουν ζημιές ή απώλειες που θα προκληθούν σε μεταχειρισμένα εμπορεύματα ή άνευ συσκευασίας, κινητά τηλέφωνα, γούνες, λουλούδια, (όχι αποξηραμένα), φυτά, εικαστικά έργα τέχνης, πίνακες, αντίκες, γλυπτά, τσιγάρα, - προϊόντα καπνού και οινοπνευματώδη ποτά (εκτός μπύρας και οίνου), συνεπεία σύγκρουσης, πρόσκρουσης, ανατροπής, φωτιάς ή έκρηξης του μέσου μεταφοράς.
metafores-fortiou

Web Content Viewer

Portlet Content

Ασφάλιση Αστικής Ευθύνης Διαμεταφορέα

Καλύπτει το Διαμεταφορέα για ζημιά ή απώλεια που μπορεί να προκύψει στα εμπορεύματα τρίτων για τα οποία έχει αναλάβει την υποχρέωση να ολοκληρώσει τη μεταφορά της από έναν τόπο σε κάποιον άλλον.

Web Content Viewer

Portlet Content

Επικοινωνήστε μαζί μας

Μιλήστε σήμερα με τον ασφαλιστικό σας σύμβουλο για την ασφάλιση μεταφορών. Εναλλακτικά, κάντε κλικ στο κουμπί επικοινωνία, συμπληρώστε και στείλτε τα στοιχεία σας στο email που εμφανίζεται. Θα επικονωνήσουμε μαζί σας σύντομα.

Web Content Viewer

Portlet Content

Ίσως σας ενδιαφέρει

Complementary Content
${loading}