Στελεχών (D&O)

SEO Web Content Viewer

Portlet Content
Αστική Ευθύνη

Ασφάλιση Ευθύνης Στελεχών (D&O)

Η ασφάλιση Ευθύνης Στελεχών, γνωστή και ως Director’s and Officers’ Liability Insurance, προσφέρει προστασία τόσο στα στελέχη όσο και στην ίδια την εταιρία έναντι των αξιώσεων από τρίτους που προκύπτουν από λάθη και παραλείψεις της εταιρίας και των στελεχών της.

Ενημερωθείτε σήμερα
Αστική Ευθύνη Στελεχών

Web Content Viewer

Portlet Content

Μη μένετε εκτεθειμένοι σε διεκδικήσεις με μεγάλο οικονομικό αντίκτυπο

Τα λάθη και οι παραλείψεις είναι αναπόφευκτα στη διοίκηση μιας επιχείρησης. Συχνά, τα στελέχη και τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου καλούνται να πάρουν αποφάσεις υπό συνθήκες πίεσης.

Web Content Viewer

Portlet Content

Καμία επιχείρηση δεν είναι άτρωτη, ανεξάρτητα από την υπευθυνότητα, τις ικανότητες και τις καλές προθέσεις των στελεχών της. Καταγγελίες και διεκδικήσεις μπορούν ανά πάσα στιγμή να εμφανιστούν, και να έχουν δυσανάλογα μεγάλο οικονομικό αντίκτυπο, τόσο για την ίδια την επιχείρηση όσο και για τα στελέχη της. Οι διεκδικήσεις τρίτων μπορούν εύκολα να φτάσουν σε εκατοντάδες χιλιαδες ή και ακόμα και εκατομμύρια ευρώ!

sfyri-dikasthriou

Web Content Viewer

Portlet Content

Τί καλύπτει το πρόγραμμα Ασφάλισης Ευθύνης Στελεχών

 • Η βασική κάλυψη του προγράμματος αφορά τη διοικητική ευθύνη των διευθυντών και των στελεχών της εταιρίας έναντι απαιτήσεων τρίτων, όπως πελάτες, προμηθευτές, επίσημες αρχές, αλλά και μέτοχοι και εργαζόμενοι, εξαιτίας λαθών ή παραλείψεων κατά την άσκηση των διοικητικών και διαχειριστικών καθηκόντων τους.
 • Το πρόγραμμα προσφέρει επίσης και προαιρετικές καλύψεις που αφορούν την εταιρία, όπως κάλυψη της ευθύνης της ίδιας της εταιρίας ως νομικού προσώπου, έναντι απαιτήσεων τρίτων και κάλυψη σε περίπτωση απιστίας υπαλλήλου και χρηματικών απωλειών.

Web Content Viewer

Portlet Content

 • Η ασφάλιση ευθύνης στελεχών D&O καλύπτει τα στελέχη ακόμη και για τις απαιτήσεις που μπορεί να ανακοινωθούν έως και 5 χρόνια μετά τη λήξη του ασφαλιστηρίου, οι οποίες αφορούν περιστατικά που συνέβησαν μέσα στην περίοδο ισχύος του ασφαλιστηρίου.
 • Για τις καλύψεις Ευθύνη Διευθυντικών Στελεχών και Ευθύνη Εταιρίας καλύπτονται δραστηριότητες σε όλες τις χώρες του κόσμου, εκτός των Η.Π.Α. και Καναδά
anthrwpoi-se-meeting-room

Web Content Viewer

Portlet Content

Έξοδα που καλύπτονται

 • Η επιδικασθείσα χρηματική αποζημίωση
 • Το χρηματικό ποσό συμβιβασμού της απαίτησης
 • Τα έξοδα υπεράσπισης και ερευνών
 • Η απώλεια χρημάτων εξαιτίας απιστίας υπαλλήλων
 • Η απώλεια χρημάτων εξαιτίας διάρρηξης της επιχείρησης ή κατά τη μεταφορά τους

Web Content Viewer

Portlet Content

Πρόσθετες υπηρεσίες για τη συνολική διαχείριση

Με το πρόγραμμα Ασφάλισης Ευθύνης Στελεχών D&O, η Interamerican προσφέρει τη δυνατότητα ολοκληρωμένης αντιμετώπισης κινδύνων, με ένα συνδυασμό υπηρεσιών μοναδικό στην ελληνική αγορά. Μέσα από ένα επιλεγμένο δίκτυο συνεργασιών, διευκολύνουμε τους πελάτες μας προτείνοντας εξειδικευμένες εταιρίες σε διάφορους τομείς για την παροχή πρόσθετων προαιρετικών υπηρεσιών με ευνοϊκούς όρους:

 • Μελέτη Διαχείρισης Κινδύνων D&O από εταιρία που εξειδικεύεται σε οικονομικές και συμβουλευτικές υπηρεσίες, σε ολόκληρο τον κόσμο.
 • Δυνατότητα συνδρομής στην επικοινωνιακή διαχείριση της κρίσης μέσω εταιρίας με ειδίκευση και διεθνή εμπειρία στη διαχείριση κρίσεων.
 • Ενημέρωση ανώτατων στελεχών για τις καλύψεις του συμβολαίου, τις βασικές αρχές διαχείρισης κρίσεων και τα μέτρα πρόληψης.
 • Η διαχείριση των ασφαλιστικών υποθέσεων γίνεται από ανώτερα στελέχη με εμπειρία και εξειδίκευση στον τομέα της αστικής ευθύνης και είναι άκρως εμπιστευτική.

Web Content Viewer

Portlet Content

Επικοινωνήστε μαζί μας

Μιλήστε σήμερα με τον ασφαλιστικό σας σύμβουλο για την Ασφάλιση Ευθύνης Στελεχών. Εναλλακτικά, κάντε κλικ στο κουμπί επικοινωνία, συμπληρώστε και στείλτε τα στοιχεία σας στο email που εμφανίζεται. Θα επικοινωνήσουμε μαζί σας σύντομα.

Web Content Viewer

Portlet Content

Ίσως σας ενδιαφέρει

Complementary Content
${loading}