Ανάλυση Αναγκών

SEO Web Content Viewer

Portlet Content
Advice & Service

Ανάλυση Αναγκών

Πριν ο ασφαλιστικός σύμβουλος σας παρουσιάσει προτάσεις ασφάλισης είναι αναγκαίο εντοπίσετε μαζί τους ασφαλιστικούς κινδύνους που αντιμετωπίζει είτε η επιχείρησή σας, είτε εσείς ως επαγγελματίας. Η χρήσιμη διαδικασία θα σας βοηθήσει αφενός να συνειδητοποιήσετε τις ουσιαστικές ασφαλιστικές σας ανάγκες και απαιτήσεις, αφετέρου να θέσετε τις σωστές προτεραιότητες της ασφάλισης σας.

Ενημερωθείτε σήμερα
analysh-anagkwn

Web Content Viewer

Portlet Content

Πώς διεξάγεται η ανάλυση αναγκών

Web Content Viewer

Portlet Content

H ανάλυση αναγκών πραγματοποιείται μέσα από τη χρήση ειδικού ερωτηματολογίου, όπου καταγράφονται, μεταξύ άλλων, το προφίλ και τα χαρακτηριστικά της επιχείρησης ή του επαγγέλματός σας, οι απαιτήσεις και οι πιθανοί κίνδυνοι που μπορούν να υπάρξουν και πληροφορίες για υφιστάμενα ασφαλιστικά συμβόλαια. Στη συνέχεια ο ασφαλιστικός σας σύμβουλος αναλύει τα δεδομένα, κάνοντας χρήση υπολογιστικών εργαλείων και λογισμικού, όπου αυτό είναι απαραίτητο. Διαμορφώνει προτάσεις ασφάλισης οι οποίες περιλαμβάνουν συγκεκριμένες καλύψεις, επιλογές ασφαλιζόμενου κεφαλαίου και τα αντίστοιχα ασφάλιστρα. Σας παρουσιάζει το σύνολο των προτάσεων προκειμένου να ξεκινήσει ένας νέος διάλογος, ο οποίος θα οδηγήσει στην οριστικοποίηση του ασφαλιστικού σας προγράμματος.

analysh-anagkwn-dieksagwgh

Web Content Viewer

Portlet Content

Κύρια οφέλη για εσάς

  • Γίνεται ορθολογική διαχείριση των ασφαλιστικών θεμάτων της επιχείρησης
  • Προτεραιοποιούνται οι ασφαλιστικές ανάγκες και απαιτήσεις
  • Αναδεικνύονται πιθανοί κίνδυνοι και οικονομικές συνέπειες που ίσως να μην είχαν συνειδητοποιηθεί
  • Εντοπίζονται τυχόν κενά ασφάλισης σε υπάρχοντα συμβόλαια
  • Προτείνονται εξατομικευμένες λύσεις

Web Content Viewer

Portlet Content

Ζητήστε ανάλυση των επιχειρηματικών ή επαγγελματικών σας αναγκών ασφάλισης

Μιλήστε σήμερα με τον ασφαλιστικό σας σύμβουλο για την ανάλυση ασφαλιστικών αναγκών της επιχείρησής σας. Εναλλακτικά, κάντε κλικ στο «Ελεύθερος επαγγελματίας» ή «Εταιρεία/Νομικό Πρόσωπο» (ανάλογα με την νομική μορφή της επιχείρησής σας) και συμπληρώστε και στείλτε τα στοιχεία σας στο email που εμφανίζεται. Θα επικοινωνήσουμε μαζί σας σύντομα.

Web Content Viewer

Portlet Content

Ίσως σας ενδιαφέρει

Complementary Content
${loading}