Αναζήτηση στο Δίκτυο Υγείας

SEO Web Content Viewer

Portlet Content

Web Content Viewer

Portlet Content

Μάθετε περισότερα για το δίκτυο Υγείας της Interamerican

Συνεργαζόμενοι Ιατροί

Επιλεγμένοι ιδιώτες Ιατροί, πολλαπλών ειδικοτήτων, μέλη του πανελλαδικού Δικτύου Υγείας της Interamerican, βρίσκονται στη διάθεσή σας για να προσφέρουν ποιοτικές υπηρεσίες υγείας.

Συνολικά, το Δίκτυο ιδιωτών Ιατρών της Interamerican αποτελείται από περίπου 1.400 Ιατρούς και 24 διαφορετικές ιατρικές ειδικότητες.

Η Interamerican έχει συνάψει με κάθε Ιατρό απευθείας σύμβαση συνεργασίας, η οποία αφορά τη διαδικασία της επίσκεψής σας στο ιδιωτικό του Ιατρείο.

Εσείς μπορείτε να επικοινωνήσετε απευθείας με το ιατρείο και να κλείσετε το ραντεβού σας με τον Ιατρό.

Οι Ιατροί αμείβονται απευθείας από την Interamerican, ενώ εσείς καταβάλλετε στον Ιατρό μόνο το ποσό της συμμετοχής που προβλέπει το συμβόλαιό σας.

Η επίσκεψή σας στο ιατρείο περιλαμβάνει όχι μόνο την εξέταση σας από τον Ιατρό, αλλά και τις ιατρικές πράξεις που μπορεί να πραγματοποιηθούν στο πλαίσιο της ιατρικής εξέτασης.

Χειρουργοί Ειδικοί Συνεργάτες

Το δίκτυο των Χειρουργών Ειδικών Συνεργατών της Interamerican είναι το μοναδικό στην ελληνική ασφαλιστική αγορά.

Πρόκειται για Ιατρούς χειρουργικής ειδικότητας, π.χ. Γυναικολόγους, Ορθοπεδικούς, Οφθαλμίατρους, Ωτορινολαρυγγολόγους, Ουρολόγους, Αγγειοχειρουργούς κ.λπ. οι οποίοι αποτελούν μέλη του Δικτύου Υγείας της INTERAMERICAN και έχουν απευθείας σύμβαση συνεργασίας, τόσο για επισκέψεις στο ιδιωτικό τους ιατρείο, όσο και για χειρουργικές επεμβάσεις που διενεργούν, σε οποιαδήποτε ιδιωτική κλινική σε όλη την Ελλάδα.

Οι Χειρουργοί Ειδικοί Συνεργάτες αμείβονται απευθείας από την Interamerican, χωρίς να αναμένουν την πληρωμή τους από τον ασφαλισμένο ή την κλινική.


Οφέλη για τον ασφαλισμένο

Ο ασφαλισμένος απαλλάσσεται από οποιαδήποτε ανησυχία σχετικά με την κάλυψη της αμοιβής του Ιατρού, εφόσον έχει λάβει έγκριση της κάλυψης από την Interamerican, σύμφωνα με τους όρους και τις προϋποθέσεις του συμβολαίου του.

Όλοι οι ασφαλισμένοι της Interamerican με ασφαλιστήριο συμβόλαιο που προβλέπει οποιοδήποτε ποσοστό συμμετοχής στο κόστος της νοσηλείας (π.χ.20%, 10%), εφόσον επιλέξουν Χειρουργό Ειδικό Συνεργάτη της Interamerican για την επέμβασή τους, απαλλάσσονται από το μέρος της συμμετοχής που αφορά στην αμοιβή του Ιατρού.

Συνεργαζόμενα Διαγνωστικά κέντρα & Πολυϊατρεία

Επιπλέον των ιδιόκτητων υποδομών της Interamerican (3 Πολυϊατρεία Medifirst, σε Αργυρούπολη, Μαρούσι, Περιστέρι και την Γενική Κλινική Αθηναϊκή Mediclinic) έχετε πρόσβαση και σε περισσότερα από 260 σύγχρονα διαγνωστικά κέντρα σε όλη την Ελλάδα.

Η Interamerican έχει συνάψει με κάθε διαγνωστικό κέντρο απευθείας σύμβαση συνεργασίας, η οποία αφορά τη διαδικασία της πραγματοποίησης των διαγνωστικών σας εξετάσεων στο διαγνωστικό κέντρο.

Σε ένα από τα διαγνωστικά κέντρα του Δικτύου μπορείτε να πραγματοποιήσετε άνετα και γρήγορα τον ετήσιο προληπτικό έλεγχο της υγείας σας (check-up) ή οποιαδήποτε διαγνωστική εξέταση σάς συστήσει ο Ιατρός του Δικτύου μας.

Τα διαγνωστικά κέντρα αμείβονται απευθείας από την Interamerican, ενώ εσείς καταβάλλετε στο διαγνωστικό κέντρο μόνο το ποσό της συμμετοχής που προβλέπει το συμβόλαιό σας.

Συνεργαζόμενα νοσοκομεία

Σε περίπτωση που χρειαστείτε νοσηλεία βρίσκονται στη διάθεσή σας κορυφαία ιδιωτικά νοσοκομεία, όλα τα δημόσια νοσοκομεία και η ιδιόκτητη κλινική της Interamerican Αθηναϊκή Mediclinic.

Αξιοποιώντας τα Προνόμια Νοσηλείας σε επιλεγμένα συνεργαζόμενα νοσοκομεία, μπορείτε να μηδενίσετε ή να μειώσετε σημαντικά τη συμμετοχή σας στα έξοδα της νοσηλείας σας σε επιλεγμένα συνεργαζόμενα ιδιωτικά νοσοκομεία, τα οποία αντιμετωπίζουν όλα τα περιστατικά, για παιδιά και ενήλικες, στην Αθήνα, στη Θεσσαλονίκη και στη Λάρισα.

Web Content Viewer

Portlet Content

Το δίκτυο Υγείας με μια ματιά

  • 24ωρη Γραμμή Υγείας 1010 για ιατρικές συμβουλές και πληροφορίες για τη χρήση του συμβολαίου σας

  • Ιδιόκτητες υποδομές υγείας: 3 Πολυϊατρεία Medifirst & η Γενική Κλινική Αθηναϊκή Mediclinic

  • 1.400+ Επιλεγμένοι Ιδιώτες Γιατροί, 24 διαφορετικών ειδικοτήτων

  • 750 Χειρουργοί με ειδική σχέση συνεργασίας

  • 260+Διαγνωστικά Κέντρα σε όλη την Ελλάδα

  • 35 Συνεργαζόμενα Νοσοκομεία σε όλη την Ελλάδα

Web Content Viewer

Portlet Content

Στρατηγική συνεργασία της Interamerican με το Ερρίκος Ντυνάν.

Οι ασφαλισμένοι μας έχουν πρόσβαση στις υψηλού επιπέδου ιατρικές και νοσηλευτικές υπηρεσίες του Ερρίκος Ντυνάν, το οποίο διαθέτει ένα από τα μεγαλύτερα τμήματα επειγόντων περιστατικών με 24ωρη λειτουργία.

Errikos Dinan
Complementary Content
${loading}