SEO Web Content Viewer

Web Content Viewer

Capital SAVE

Το ιδανικό πρόγραμμα αποταμίευσης για τις σπουδές του παιδιού σας!

Οι σπουδές ενός παιδιού αποτελούν μια επένδυση ζωής, η οποία όχι απλά αποδίδει, αλλά μπορεί να δημιουργήσει τις προϋποθέσεις για μια καλύτερη ζωή. Tο κόστος σπουδών μπορεί να είναι πολύ υψηλό αν συνυπολογίσουμε το κόστος για δίδακτρα, σίτιση, βοηθήματα, βιβλία, εξοπλισμό, ενοικίαση χώρου διαμονής, μετακινήσεων κ.λπ.

Το τελικό κόστος εξαρτάται επίσης από πολλούς παράγοντες, όπως η πόλη ή η χώρα σπουδών, η χρέωση διδάκτρων ή όχι, η ποιότητα του πανεπιστημίου, το αντικείμενο σπουδών, τα απαραίτητα χρόνια εκπαίδευσης κ.λπ. 

Η συστηματική αποταμίευση για τη χρηματοδότηση των μελλοντικών σπουδών ενός παιδιού εξασφαλίζει ότι το βαρύ κόστος των σπουδών μπορεί να αντιμετωπιστεί με μεγαλύτερη άνεση αύριο και δεν θα έχετε στερήσει από το παιδί σας ένα σημαντικότατο εφόδιο, το οποίο είναι μια βασική προϋπόθεση για να πετύχει στη ζωή του.

Η INTERAMERICAN σας προσφέρει ένα σύγχρονο τρόπο αποταμίευσης, το πρόγραμμα INTERAMERICAN Capital SAVE, προκειμένου να μπορέσετε να αποταμιεύετε συστηματικά και αποτελεσματικά, δημιουργώντας ένα σημαντικό κεφάλαιο για τις σπουδές του παιδιού σας.

Web Content Viewer


Τα πλεονεκτήματα του Capital SAVE

1. Αποταμίευση στα μέτρα σας

  • Μπορείτε να ξεκινήστε με αποταμίευση από μόλις €50 το μήνα
  • Επιλογή της διάρκειας που θα αποταμιεύετε με ελάχιστη διάρκεια 10 έτη, ώστε να έχετε διαθέσιμο το κεφάλαιο που θα έχει συσσωρευτεί ακριβώς τη στιγμή που εσείς το έχετε ανάγκη
  • Μπορείτε να ζητήσετε την αυτόματη αναπροσαρμογή του ποσού αποταμίευσης κάθε χρόνο, έτσι ώστε να ξεκινήστε χαμηλά και να αποταμιεύετε περισσότερα στα επόμενα χρόνια
  • Επιλέγετε τη συχνότητα που αποταμιεύετε (μήνα, τρίμηνο, εξάμηνο, έτος)
  • Μπορείτε να συνδέσετε την πληρωμή του προγράμματός σας με πάγια εντολή, ώστε να αποταμιεύετε αυτόματα κάθε μήνα, χωρίς να χρειάζεται να βρίσκετε μεγαλύτερο ποσό κάθε 6μηνο ή έτος
  • Μπορείτε να κάνετε έκτακτες καταβολές από €300 έως €10.000 το χρόνο, οποιαδήποτε στιμή θελήσετε
  • Μπορείτε να πάρετε τις αποταμιεύσεις σας στη λήξη ως εφάπαξ για άμεση χρήση ή ακόμη σε προκαθορισμένες δόσεις, ως συμπληρωματικό εισόδημα την περίοδο εκείνη.

Web Content Viewer

2. Ασφάλεια Ζωής

Από την πρώτη μέρα κιόλας έχετε ένα περιουσιακό στοιχείο: την εξασφάλιση της αποταμίευσής σας. Ο τρόπος είναι απλός, καθώς κατά την πρώτη καταβολή σας, το μισό ποσό δημιουργεί ένα ικανό κεφάλαιο να προστατεύσει το στόχο σας για τα έτη που έχετε επιλέξει.

Με την ασφάλεια ζωής μειουμένου κεφαλαίου που το Capital SAVE εμπεριέχει, παρέχεται στους δικαιούχους το κεφάλαιο το οποίο έχει καθοριστεί και προβλέπεται από το συμβόλαιο, ώστε να αντιμετωπίσουν τις οικονομικές συνέπειες της πρόωρης απώλειας ζωής. Το αρχικό ασφαλιζόμενο κεφάλαιο σταδιακά μειώνεται.

Αυτό γίνεται γιατί όπως χτίζονται οι αποταμιεύσεις σας θα έχετε όλο και λιγότερη ανάγκη να ενισχύετε το λογαριασμό σας με ασφάλιση. Με το Capital SAVE έχετε μεγάλη ευελιξία στο σχεδιασμό του προγράμματος αποταμίευσης, έτσι ώστε αυτό να ανταποκρίνεται στις δικές σας ανάγκες και δυνατότητες.

Web Content Viewer

3. Επένδυση

Είτε είστε πολύ συντηρητικός αποταμιευτής προτιμώντας παραδοσιακού τύπου τοποθετήσεις, είτε θέλετε να έχετε εναλλακτικές επενδυτικές επιλογές με τη δυνατότητα μεγαλύτερων αποδόσεων, το Capital SAVE σας δίνει πλήρη έλεγχο για το πώς θα αξιοποιηθούν οι αποταμιεύσεις σας.

Μπορείτε να επιλέξετε τις τοποθετήσεις που σας ταιριάζουν απόλυτα από μία μεγάλη γκαμα αμοιβαίων κεφαλαίων που διαχειρίζονται κορυφαίοι επαγγελματίες του κόσμου, όπως η BlackRock, η JPMorgan, η Pictet και η Franklin Templeton, αλλά και της Ελλάδας, όπως η AlphaTrust, η Eurobank Asset Management ΑΕΔΑΚ, η Πειραιώς Asset Management ΑΕΔΑΚ και η Athos. Έχετε επίσης τη δυνατότητα να αλλάξετε τις επιλογές σας στα αμοιβαία κεφάλαια οποιαδήποτε στιγμή εσείς επιθυμείτε.

Web Content Viewer

4. Πρόσθετες καλύψεις

Επιπλέον της προστασίας του στόχου σας, σας δίνεται η δυνατότητα να μεριμνήσετε και για άλλους κινδύνους, οι οποίοι είναι πιθανό να παρουσιαστούν κατά τη διάρκεια της αποταμίευσής σας, όπως η απώλεια εισοδήματος, σε ένα δύσκολο οικονομικά περιβάλλον σαν το σημερινό.

5. Ενημέρωση

Με το statement που λαμβάνετε κάθε χρόνο, μπορείτε να παρακολουθείτε το ποσό της επένδυσής σας και το ποσό του ασφαλιζόμενου κεφαλαίου. Επιπλέον, μπορείτε να ενημερώνεστε οποιαδήποτε στιγμή για την πορεία και την εικόνα του συμβολαίου σας στην υπηρεσία my interamerican.

Web Content Viewer

Παράδειγμα

Ενδεικτικά, άτομο ηλικίας 40 ετών, το οποίο μπορεί να αποταμιεύει €150 κάθε μήνα, στην ηλικία των 55 θα έχει συγκεντρώσει κεφάλαιο ύψους €39.652*, ενώ το ασφαλιζόμενο κεφάλαιο την πρώτη μέρα της αποταμίευσης ανέρχεται σε €32.221.

Το παράδειγμα έχει υπολογιστεί με 2% ετήσια αναπροσαρμογή ασφαλίστρου και με ενδεικτική μέση ετήσια απόδοση χαρτοφυλακίου 4,8%, η οποία αντιστοιχεί σε συντηρητικό προφίλ επενδυτή.


Η επένδυση σε Οργανισμούς Συλλογικών Επενδύσεων (ΟΣΕΚΑ), εφόσον περιλαμβάνει μεταφορές κεφαλαίων εκτός Ελλάδας, υπόκειται στους περιορισμούς για την ανάληψη μετρητών και τη με ταφορά κεφαλαίων, όπως ισχύουν κάθε φορά

Apotamieysh INTERAMERICAN

Web Content Viewer

ΟΙ ΟΣΕΚΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΕΓΓΥΗΜΕΝΗ ΑΠΟΔΟΣΗ
ΚΑΙ ΟΙ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΕΣ ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ ΔΕ ΔΙΑΣΦΑΛΙΖΟΥΝ ΤΙΣ ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΕΣ

${loading}