Web Content Viewer

SEO Web Content ViewerΗ προστασία σας και η πρόληψη του κορωνοϊού

Web Content Viewer

Web Content ViewerΜύθοι και αλήθειες για τον κορωνοϊό (Μέρος Γ)

Στην παρούσα φάση της πανδημίας αισθανόμαστε περισσότερη αισιοδοξία αλλά και ευθύνη. Είναι πολύ σημαντικό να είμαστε όλοι ενήμεροι για τα πλέον πρόσφατα ερευνητικά ευρήματα, τα οποία απαντούν στα σημαντικότερα θέματα συζήτησης αυτής της περιόδου.

Τι ισχύει για τους νέους σε ηλικία και τον κορωνοϊό; Η νόσος μεταφέρεται και από ανθρώπους που δεν παρουσιάζουν συμπτώματα; Μπορούμε να νοσήσουμε πολλές φορές από covid 19 και τι συμβαίνει με τις μεταλλάξεις του; Τα συμπτώματα αφορούν μόνο το αναπνευστικό σύστημα. Εδώ μπορείτε να διαβάσετε επιστημονικά έγκυρες απαντήσεις από το Ινστιτούτο Prolepsis σε αυτά και άλλα 13 φλέγοντα ζητήματα.Web Content Viewer


Τι μπορούμε να κάνουμε αν έχουμε κρούσμα COVID-19 στην οικογένεια;

Σε περίπτωση κρούσματος στην οικογένεια, είναι απολύτως κατανοητές οι δυσκολίες της απομόνωσης ενός μέλους της, ιδιαίτερα όταν στο σπίτι μένουν και άλλα άτομα. Ωστόσο, όσο δύσκολο και να φαίνεται, πρέπει να βάλουμε τα δυνατά μας και να ακολουθήσουμε τις οδηγίες κατάλληλης αντιμετώπισης. Οι ενέργειες για την πρόληψη της μετάδοσης του COVID-19, τόσο από τους ασθενείς όσο και από την οικογένειά τους, διαδραματίζουν σημαντικό ρόλο στον περιορισμό της εξάπλωσης της νόσου. Δείτε τι πρέπει να κάνουμε;

ti kanoume an yparxei krousma koronoiou sthn oikogeneia

Web Content Viewer


Φροντίστε την ψυχολογία των αγαπημένων σας παππού και γιαγιάς

Δεν είναι μόνο η υγεία των αγαπημένων ανθρώπων μας στην τρίτη ηλικία που απαιτεί την προνοητικότητα και την αγάπη μας.

Εδώ μπορείτε να μάθετε, από τις πιο έγκυρες πηγές, όλα όσα μπορείτε να κάνετε για να κρατήσετε ζεστή την καρδιά των ανθρώπων σας, αλλά και καθαρή, οξυδερκή και αισιόδοξη τη σκέψη τους. Χωρίς άγχος, χωρίς απομόνωση και πάνω απ’ όλα χωρίς κανενός είδους απώλειες.

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ


Web Content Viewer


Mythoi kai Alitheies Interamerican Meros b

Μύθοι και αλήθειες για τον κορωνοϊό (Μέρος Β)

Ολοένα και περισσότερες απορίες προκύπτουν για τον κορωνοϊό. Ο νέος κορωνοϊός είναι «ο πιο επικίνδυνος ιός» που υπάρχει, προκαλώντας μεγάλο ποσοστό θανάτων; Τι ισχύει για διάφορες μεθόδους που λέγεται ότι προλαμβάνουν ή και αντιμετωπίζουν τον κορωνοϊό; Τώρα, περισσότερο από ποτέ, η έγκυρη επιστημονική ενημέρωση έχει σημασία για τη ζωή μας.

Εδώ θα βρείτε το δεύτερο μέρος από τον Οδηγό «Μύθοι και αλήθειες για τον κορωνοϊό» από την INTERAMERICAN σε συνεργασία με το Ινστιτούτο Prolepsis.Web Content Viewer


Πώς γίνεται η διασπορά του κορωνοϊού

Δείτε πώς γίνεται η διασπορά του κορωνοϊού και γιατί είναι σημαντικά τα μέτρα περιορισμού των κοινωνικών επαφών και των μετακινήσεων.

Η INTERAMERICAN σας προσφέρει σε συνοπτική μορφή δημοσιευμένο υλικό από τον καθηγητή Πολιτικής Υγείας του LSE, Ηλία Μόσιαλο.

Pws ginetai h diapora tou koronoiou

Web Content Viewer

mythoi kai alitheies gia koronoio

Μύθοι και αλήθειες για τον κορωνοϊό (Μέρος Α)

Ο νέος κορωνοϊός κατασκευάστηκε σε εργαστήριο και απελευθερώθηκε εσκεμμένα; Προσβάλλει μόνο τους ηλικιωμένους; Μεταδίδεται από τις εγκύους στο έμβρυο; Είναι λογικό να υπάρχει διάχυτη ανησυχία σχετικά με την πορεία της νόσου, αλλά πανικός είναι κακός σύμβουλος.

Για την INTERAMERICAN, το Ινστιτούτο Prolepsis έχει συλλέξει τους μύθους που κυκλοφορούν ευρέως στο διαδίκτυο και παρέχει υπεύθυνες, επιστημονικά τεκμηριωμένες απαντήσεις.Web Content Viewer


COVID-19: Συμπτώματα, τρόποι μετάδοσης, πρόληψη & θεραπεία

Τα συμπτώματα, η φροντίδα για τη θεραπεία στο σπίτι, αλλά και η πρόληψη και οι τρόποι μετάδοσης του κορωνοϊού βρίσκονται στη διάθεσή σας. Κατεβάστε απλά, αυτό το infographic για να έχετε συγκεντρωμένη σε ένα σημείο, με μία ματιά, όλη την πληροφορία που σας ενδιαφέρει. Το infographic έχει την επιστημονική εγκυρότητα του Ινστιτούτου Προληπτικής, Περιβαλλοντικής και Εργασιακής Ιατρικής Prolepsis.

Σήμερα που η επιστημονικότητα και η εγκυρότητα της πληροφορίας αναδεικνύονται σημαντικότερες από ποτέ, η INTERAMERICAN συνεργάζεται με τους ειδικούς επιστήμονες του Ινστιτούτου Prolepsis, για να σας προσφέρει αξιόπιστη ενημέρωση για τον COVID – 19.

Κάνουμε την αρχή με αυτό infographic. Μένουμε ενήμεροι, μένουμε ασφαλείς, συμβάλλουμε στον έλεγχο της εξάπλωσης του κορωνοϊού.

covid-19

Web Content Viewer

xrhsima videos gia prolhpsh apo koronoio

Κανόνες υγιεινής, μάσκες & γάντια

Η νέα μας καθημερινότητα φέρνει νέες απαραίτητες συνήθειες. Τι ισχύει για τις χειραψίες; Με ποιόν τρόπο μπορούμε να χαιρετάμε τους ανθρώπους μας; Η χρήση γαντιών μπορεί να προσφέρει πραγματικά προστασία από τον ιό και ποιος είναι ο σωστός τρόπος χρήσης της μάσκας για να αποφευχθεί η μόλυνση;

Μάθετε περισσότερα σε μία σειρά videos από τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας.Web Content Viewer

Web Content Viewer

Η παρούσα Ενημέρωση επικαιροποιήθηκε την 15 Απριλίου 2020. Διατηρούμε το δικαίωμα να τροποποιήσουμε ή να επικαιροποιήσουμε την παρούσα Ενημέρωση ανά πάσα στιγμή. Θα σας ειδοποιήσουμε για οποιεσδήποτε αλλαγές, δημοσιεύοντας τη νέα Ενημέρωση, με ανάρτηση στην ιστοσελίδα της Εταιρίας μας και ενημερώνοντάς σας με κάθε πρόσφορο μέσο, με την πρώτη ευκαιρία, συμπεριλαμβανομένων των μηνυμάτων ηλεκτρονικού ταχυδρομείου. Σας ενθαρρύνουμε επίσης να συμβουλεύεστε τακτικά την παρούσα Ενημέρωση και την επίσημη ιστοσελίδα του ΕΟΔΥ για τυχόν αλλαγές.