Ανάπτυξη Προϊόντων & Υπηρεσιών

SEO Web Content Viewer

Portlet Content
Εταιρικές Συνεργασίες

Συνεργασίες ανάπτυξης προϊόντων & υπηρεσιών

Από την ίδρυσή της το 1969, η Interamerican έχει ξεχωρίσει στην αγορά ως μία από τις πιο καινοτόμες ασφαλιστικές επιχειρήσεις ειδικότερα στους τομείς της ανάπτυξης προϊόντων και υπηρεσιών. Είμαστε ανοιχτοί σε κάθε νέα ιδέα και συνεργασία που μπορεί να προσθέσει αξία σε όλα τα ενδιαφερόμενα μέρη και κυρίως στον πελάτη σας.

Ενημερωθείτε σήμερα
anaptyksh-proiontw

Web Content Viewer

Portlet Content

Η καινοτομία... στην πράξη

Εδώ και χρόνια στην Interamerican δεν περιοριζόμαστε απλά στην ασφάλιση αλλά δημιουργούμε οικοσυστήματα ενισχυμένα με σχετικές υπηρεσίες υψηλής αξίας σε πολλούς τομείς της δραστηριότητάς μας.

Από την ασφάλιση αυτοκινήτου έως την Οδική Βοήθεια. Από την επισκευή οχημάτων έως την αντικατάσταση μπαταρίας. Από ψηφιακά apps έως alerts καιρικών συνθηκών για την ασφαλή οδήγηση, η Interamerican δευρύνει την παραδοσιακή έννοια της ασφαλούς μετακίνησης.

Από την ασφάλιση υγείας έως την άμεση ιατρική βοήθεια με δικό μας στόλο ασθενοφόρων, αεροπλάνων και ελικοπτέρων. Από την πρωτοβάθμια φροντίδα μέσω ιδιόκτητων πολυιατρείων έως την νοσηλεία σε κλινική μας. Από άρθρα και οδηγούς διατροφής έως κίνητρα φυσικής άσκησης, βοηθάμε με κάθε τρόπο τους πελάτες μας να είναι υγιείς.

Web Content Viewer

Portlet Content

Τομείς ανάπτυξης προϊόντων και υπηρεσιών που μας ενδιαφέρουν ιδαίτερα

Web Content Viewer

Portlet Content
Τομείς ανάπτυξης προϊόντων και υπηρεσιών που μας ενδιαφέρουν ιδαίτερα

  • Aυτοκίνηση (Mobility)
  • Yγεία & Ευεξία (Health & Wellness)
  • Φροντίδα τρίτης ηλικίας (Silver Age Care)
  • Ταξιδιωτικές υπηρεσίες με σύγχρονους τρόπους (Travel Services)
  • Έξυπνο σπίτι (Smart Home)
  • Επιχειρηματική συνέχεια (Business Continuity)
  • Διαχείριση Κινδύνων (Risks Management)
sectors-of-innovation

Web Content Viewer

Portlet Content
Σε ποιούς απευθυνόμαστε

Για την ανάπτυξη νέων καινοτομικών προϊόντων και υπηρεσιών μας συνεργαζόμαστε τόσο με εδραιωμένες επιχειρήσεις οσο και με νεοσύστατες εταιρείες στην Ελλάδα και το εξωτερικό. Σημασία για εμάς έχει, πάνω από όλα, να δημιουργήσουμε αξία για τους πελάτες μας είτε πρόκειται για φυσική είτε για ψηφιακή λύση.

meeting

Web Content Viewer

Portlet Content
synergasies

Web Content Viewer

Portlet Content

Επικοινωνήστε μαζί μας

Επικοινωνήστε μαζί μας για να συζητήσουμε τις δυνατότητες μιας εταιρικής συνεργασίας στο πλαίσιο προώθησης και διανομής ασφαλιστικών προϊόντων. Απλά, κάντε κλικ στο κουμπί επικοινωνία, συμπληρώστε τα στοιχεία που εμφανίζονται στο email και στείλτε το σε εμάς για να επικοινωνήσουμε μαζί σας.

Complementary Content
${loading}