Συνεργασία

SEO Web Content Viewer

Portlet Content
Επιχειρήσεις

Εταιρικές Συνεργασίες

Ενημερωθείτε σήμερα
synergasia-header

Web Content Viewer

Portlet Content

Δημιουργούμε “win-win” συνεργασίες με άλλους οργανισμούς σε 2 πεδία

Για πολλά χρόνια τώρα η Ιnteramerican πρωτοπορεί στη δημιουργία συνεργασιών μέ εταιρίες και οργανισμους, χτίζοντας “win-win” σχέσεις στην προώθηση και διανομή ασφαλειών, την ανάπτυξη προϊόντων και υπηρεσιών, τη συνεργασία με δημόσιους φορείς καθώς και σε επίπεδο εταρικής κοινωνικής ευθύνης και βιώσιμης ανάπτυξης.

Web Content Viewer

Portlet Content

Ενδεικτικές συνεργασίες

Web Content Viewer

Portlet Content
Shell

Με σκοπό να προσφέρει η Shell ακόμη μεγαλύτερη αξία στα μέλη του Shell Smart Club συνεργάστηκε με την Ιnteramerican για να δημιουργησου ειδική προσφορά για την ασφάλιση αυτοκινήτων μέσω του site της anytime. Η προσφοράσυμπεριλαμβάνει gift card για καύσιμα ή άλλες αγορές στα πρατήρια Shell, καθώς και διπλάσιους πόντους στο Shell Smart Club.

shell

Web Content Viewer

Portlet Content
ONEX & Δήμος Σύρου

H ΟΝΕΧ Neorion Shipyards, στο πλαίσιο της κοινωνικής της προσφοράς, σύναψε ειδική συμφωνία με την Ιnteramerican για να προσφέρει σε όλους τους κατοίκους του νησιού της Σύρου καλύψεις Άμεσης Ιατρικής Βοήθειας.

onex

Web Content Viewer

Portlet Content
Prolepsis

Η Ιnteramerican σε συνεργασία με το Ινστιτούτο Προληπτικής, Περιβαλλοντικής και Εργασιακής Ιατρικής PROLEPSIS δημιούργησαν την ειδική έκδοση 160 σελίδων «Οδηγός Διατροφής για όλη την οικογένεια». Το έργο συγκεντρώνει, για πρώτη φορά, τη σύγχρονη επιστημονική γνώση και τα νέα δεδομένα για τη διατροφή σε μια εύχρηστο και κατανοητό τόμο.

odhgos-diatrofhs

Web Content Viewer

Portlet Content
Kωτσόβολος

Η Κωτσόβολος, αξιοποιώντας το πανελλαδικό δίκτυο καταστημάτων της προχώρησε μέσα από συμφωνία διανομής ασφαλιστικών προϊόντων anytime να προσφέρει σε πελάτες της τη δυνατότητα να ασφαλισουν πλέον το περιεχόμενο του σπιτιού τους.

kwtsovolos

Web Content Viewer

Portlet Content

Ενδεικτικά κριτήρια επιτυχίας συνεργασιών

Η Interamerican εξετάζει με ενδιαφέρον κάθε πρόταση για στρατηγική συνεργασία με εταιρίες και οργανισμούς, μικρούς και μεγάλους. Στην εμπειρία μας έχουμε διαπιστώσει ότι η πιθανότητες επιτυχίας μιας συνεργασίας ενισχύεται όταν υπάρχει μία τουλάχιστον από τις παρακάτω προϋποθέσεις:

  • Περιθώριο δημιουργίας σημαντικής προστιθέμενης αξίας
  • Μια καινοτόμα ιδέα ή προσέγγιση σε ένα πρόβλημα
  • Μια πρόταση με κοινωνικό αντίκτυπο ή
  • Δυνατότητα αξιοποίσης μεγάλου πελατολογίου ή γεωγραφικής παρουσίας

Web Content Viewer

Portlet Content

Web Content Viewer

Portlet Content

Επικοινωνήστε μαζί μας

Επικοινωνήστε μαζί μας για να συζητήσουμε τις δυνατότητες μιας εταιρικής συνεργασίας. Απλά, κάντε κλικ στο κουμπί επικοινωνία, συμπληρώστε τα στοιχεία που εμφανίζονται στο email και στείλτε το σε εμάς για να επικονωνήσουμε μαζί σας.

Complementary Content
${loading}